Phyton‘A Giriş
-
saol hocam bu arada kendimizi 2.1 e mi alıştırsak iyi olur ? çünkü kılavuzlar filan hep 2.1 için 3 te durum nasıl?
-
şahsi fikrim 3 ten yana.python 2'nin biteceğini söylyüor python geliştiricileri falna.PArdus e-dergide vardı
he bende daha python 3 e bakmadım o ayrı mesele
-
öğrencisi olduk bakalım, hayırlısı olsun.
-
Matchup bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.istihza.com/ bu sitede güzel gibi tavsiye eder misiniz ?
benim bildiğim en iyisi bu -
3.x bana gereksiz geliyor bana zaten.mysql desteği de yok bildiğim kadarıyla. 2.x gayet iyi ve oturmuş. indirecekseniz 2.7.1'i indirin.
-
zumsuk bunu yazdı:
şahsi fikrim 3 ten yana.python 2'nin biteceğini söylyüor python geliştiricileri falna.PArdus e-dergide vardı
he bende daha python 3 e bakmadım o ayrı mesele
-----------------------------katılıyorum, ayrıca 2. yi öğrendikten sonra 3.ye geçiş daha kolay olucak. ardından arayüz takımları sonrası ise size kalmış :d -
angels_demos bunu yazdı:
3.x bana gereksiz geliyor bana zaten.mysql desteği de yok bildiğim kadarıyla. 2.x gayet iyi ve oturmuş. indirecekseniz 2.7.1'i indirin.
-----------------------------hocam üstüne bir sürü kütüphane yazıldı 2 nin.PYthon'un güzelliide burda ve python'u keşfeden adam googleda çalışıyor.
İStedikleri an python'la oynamaya yaparlar, kütüphaneleri ayarlarlar.Yani bu sorunlar çözülür.Benim merak ettiğim soru bu kadar 2 ye bağlanmış bir dünyada nasıl 3 e geçişi sağlayacaklar ?
windows gibi xpye destek vermiyoruz diyerek mi ? Açık kaynak ve özgür yazılım dünyasında adamların herşeyi yaptığına şahit olduk.Yani adamlar bir şekilde halleder.Ee o zaman ? bende bilemiyorum.
İzleyip görücez.Ama python'a bir yol çizseler çok güzel olacak.JAva altında ezilmesini istemiyorlarsa..
-
python'da C#'in ide'si gibi bir sey yokmu boyle arayuz objelerini surukle birak seklinde yonetecek; command line uygulamalari benim cok ilgimi cekmiyor dogurusu; ve ben agirlikli ticari uygulamalar uzerinde calistigim icin C# kullanmak zorunda kaliyorum.
-
microsoft visual studio ile entegre olabilen python editörü için http://pytools.codeplex.com/ adresine bir bakın.
-
Cizik atmak yasak hocam o yuzden cizik atmiyorum. Bunu indrip az cok su dille biraz hasir nesir olmak istiyorum.