Pikap Almayı Düşünüyorum Yardıma İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Dual HS141 var bende

Onun yanında dunyanın parasını döktüğüm dijital müzük sistemi var, 7.1 bluray muzik bile çalsam şerefsizm bu aletin tahta hoparlorlerinden gelen ses çok daha iyi çıkıyor

bende bakıyorum denk getirirsem alıcam işte, varsa elinde olup kullanmayan filan satsın bana. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

sanıyorum taş plak ibaresini gördükten sonra bile ulan acaba eski modeller plak mı çalıyordu diye düşünerek ısrarla arabadan bahsettiğini düşünen bir ben varım herhalde, utanarak uzaklaşıyorum konudan

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hezarfen bunu yazdı

eyvallah beyler ilk dakikadan konu piç oldu böylece :D 

edit: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-tchibo-plattenspieler-usb-li-pikap-132511101/detay böyle bişey alsam mı ? 

hahah ilk aklıma gelen buydu :)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Dual HS141 var bende

Onun yanında dunyanın parasını döktüğüm dijital müzük sistemi var, 7.1 bluray muzik bile çalsam şerefsizm bu aletin tahta hoparlorlerinden gelen ses çok daha iyi çıkıyor

Aynen budur kardesim dualden sasmam, sasmamani tavsiye ederim. Burda onemli nokta seyhinde bahsettigi tahta hoparlorler onlarsiz alma. Bu tarz pikaplarin kasa hasari olabilir olsun. plak koyma yerinde catlak kirik olmamasina dikkat etmen yeterli.

soralım öğrenelim, öğrenelim soralım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek
    Mythbusters bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Dual HS141 var bende

Aynen budur kardesim dualden sasmam, sasmamani tavsiye ederim. Burda onemli nokta seyhinde bahsettigi tahta hoparlorler onlarsiz alma. Bu tarz pikaplarin kasa hasari olabilir olsun. plak koyma yerinde catlak kirik olmamasina dikkat etmen yeterli.

hocam burda antikacıda olanlar pahalı, internetten de güvenemiyorum . dediğim gibi http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-tchibo-plattenspieler-usb-li-pikap-132511101/detay bu şekil bişey mi baksam acaba tanıdık birisinden filan bulamazsam ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek
    hezarfen bunu yazdı
    Mythbusters bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Dual HS141 var bende

hocam burda antikacıda olanlar pahalı, internetten de güvenemiyorum . dediğim gibi http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-tchibo-plattenspieler-usb-li-pikap-132511101/detay bu şekil bişey mi baksam acaba tanıdık birisinden filan bulamazsam ?

Bu tarz sifir pikaplar. Dual gibi narin ve kaliteli degildir. Mesela eline degerli bi tas plak ya da 45 lik gecerse bunu bu gibi yeni pikalarda dinlemeni onermem cunki yeni pikaplarin okuma kafasi plagna zarar verebilir ve bu ise merak sardiysan plak koleksiyonculugunada baslarsin zarar gormeleri hevesini kirabilir. Peki hocam o zaman bu pikaplari neden uretiler dersen cevabi basit dostum. Piyasada yeni uretilen plaklari bilirsin neredeyse her yeni albumun plagida uretiliyor. Iste onlar icin bu pikaplar uretiliyor. Eger illaha alicam dersen bu yeni pikaplardan al yeni plaklar dinle ya da bekle para biriktir bi dual al. Dual olmasi sart mi degil elbette biraz daha kalitrlidir ama 2.el az kullanilmis eski uretim diger pikaplarida alabilirsin.

soralım öğrenelim, öğrenelim soralım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Wolswagen amarok yazmaya gelmiştim aslında ama bu konu hakkında bilgim yok

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek
    Mythbusters bunu yazdı
    hezarfen bunu yazdı
    Mythbusters bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Dual HS141 var bende

Bu tarz sifir pikaplar. Dual gibi narin ve kaliteli degildir. Mesela eline degerli bi tas plak ya da 45 lik gecerse bunu bu gibi yeni pikalarda dinlemeni onermem cunki yeni pikaplarin okuma kafasi plagna zarar verebilir ve bu ise merak sardiysan plak koleksiyonculugunada baslarsin zarar gormeleri hevesini kirabilir. Peki hocam o zaman bu pikaplari neden uretiler dersen cevabi basit dostum. Piyasada yeni uretilen plaklari bilirsin neredeyse her yeni albumun plagida uretiliyor. Iste onlar icin bu pikaplar uretiliyor. Eger illaha alicam dersen bu yeni pikaplardan al yeni plaklar dinle ya da bekle para biriktir bi dual al. Dual olmasi sart mi degil elbette biraz daha kalitrlidir ama 2.el az kullanilmis eski uretim diger pikaplarida alabilirsin.

çok sağolasın hocam. burda eski modellerden satan biyer var. ben marka model bakıp size sorayım o zaman bildiğiniz varsa onu alayım. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

sanıyorum taş plak ibaresini gördükten sonra bile ulan acaba eski modeller plak mı çalıyordu diye düşünerek ısrarla arabadan bahsettiğini düşünen bir ben varım herhalde, utanarak uzaklaşıyorum konudan

Beni bekle hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

Hey gidi hey... Eskiden bizde Anadol vardı... 1983 Model di..

Sora 2000 lere doğru P100 ler çıkmıştı...

Şu an Nissan SkyStar lar çok hoşuma gidiyor...

ahahaha..

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
Toplam Hit: 5321 Toplam Mesaj: 27