Pisligin İcindeysen Sesini Cikartma
-
Bir kus soguk bir kis gününde yiyecek bulabilmek için kanat çirpip duruyormus. Hava o kadar ayazmis ki minik kus dayanamayip karin üstüne düsmüs.
Kus çaresiz, soguk karin üstünde ölümü beklerken ordan geçen bir inek kusun üstüne pislemis.Kus öyle bi sinirlenmis ki, kanatlari donmamis olsa, kalkip inegi dövecek..
Bi de bakmis ki pisligin sicakligi ile kanatlari çözülmüs, yasama geri dönmüs.
Öyle bi sevinçle ötüyomus ki, ordan geçen bi kedi de bunun sesini duymus ve pisligi eseleyip kusu çikarmis.Kus buna çok sevinmis,tam kediye tesekkür edecekmis ki,
Kedi onu yemissss..Çikarilacak Sonuçlar :
1-Üstüne her pisleyeni düsman sanma
2-Seni pislikten her çikarani dostun sanma
3-En önemlisi: PISLIGIN IÇINDE MUTLUYSAN SESINI ÇIKARMA
-
Güzel bir Hikaye, Elindekinin Kıymetini Bil, Alamayacağına Sahip olanlara Özenme. Gibi bişey.
-
güzel .. :)
-
her sakallıyı baban sanma gibi bişey bu..
-
bu hikayede anlamadığım ki yazanında düşünmediği tek sey; kedi avını yemez diye biliyorum
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------
bu hikayede anlamadığım ki yazanında düşünmediği tek sey; kedi avını yemez diye biliyorum
Adı Ustunde HİKAYE.... -
Defalarca gördüm bu hikayeyi. İlk 2 sonuç tamam da 3. sonuç hiç mantıklı değil. Pisliğin içinde mutluyken sesini çıkartmazsan şu anki Türkiye çıkar ortaya. Pisliğin içinde olup mutlu olanlar için durmak yok yola devam.
-
biliom la bunu ana fikir süper :) saolasın
-
o bokun sıcaklığını hissettim birden :D
-
baron_27 bunu yazdı:
o bokun sıcaklığını hissettim birden :D
Sendemi:) -
ilower bunu yazdı:
mockingboy bunu yazdı:
Adı Ustunde HİKAYE....
-----------------------------nasıl yemez , yemicekte napaca kuşu :S