Piyasadaki Satılan Telefonlar Ve Haklarında Ki Görüşlerim
-
Ya Xiaomi alırım bu saatten sonra yada Apple a geçerim
-
Atakan bunu yazdı
Ya Xiaomi alırım bu saatten sonra yada Apple a geçerim
iPhone alacaksan Eylül'ü bekle derim. iPhone 7 tanıtılsın ne olduğu belli olsun ona göre karar ver.
-
dünya pazarından silinmiş markalar hala türkiyede fan sahibiler ve alıcısı var akla mantıga uymuyor
sony htc lg top5 de olmayan firmalar gereksiz pahalı telefon yapıyorlar
tbt de tanidiğim en büyük açık kaynak sevdalısı ve apple düşmanı arkadaşımın teli rom atarken bric oldugu için telefonsuz şuanda.
xiaomi samsung(sadece en üst serisi) huawei nin en üst serisi ve iphone serisi
başka telefonlar size sadece zarar verir.
-
S6 edge plus?
-
dostum lenovo vibe p1 merak ediyorum . en büyük ızdırap bana batarya olduğu için düşünüyorum bu modeli . hata yapmış olur muyum almakla ?
-
güzel hizmet. bi tel soruyosun millet binbir türlü yorum yazıyor hepsi şöyle "şu berbat, ayfondan şaşma, 50bin lira fazla ver şunu al, amcaoğlunda var hiç memnun değil" vesaire. iyi de nesinden memnun değil? sıkıntısı ne? niye ayfondan şaşmayayım? böyle arkadaşlar hiç yazmasın daha iyi.
neyse bu fiyatlar bu memlekette varken dışardan almayı tercih ederim. umi, oneplus gördün mü hiç? mi'nin hangi modelini önerirsin?
-
raul bunu yazdı
dostum lenovo vibe p1 merak ediyorum . en büyük ızdırap bana batarya olduğu için düşünüyorum bu modeli . hata yapmış olur muyum almakla ?
Aynı soruyu soracaktım
-
Nexus serisi hakkinda da bir yorum yaparsan makbule gecer. (hakki yenmesin cihazlarin)
-
Bu geniş açı apple de varmı
-
Roark bunu yazdı
Bu geniş açı apple de varmı
tek kameralı donanımda nasıl olsun ancal panoramik çekim yaparsan olur