Piyasalar Kızıştı Dolar-Euro- ( Altın Fırladı )
-
ABD'nin not indirimi kararı sonrası piyasalara satış gelirken, gelişmelerden karlı çıkan yine altın yatırımcıları oldu. Güvenli liman altının onsu 1,715 dolarla rekor kırarken, içeride Cumhuriyet Altını 650 liraya, çeyrek altın ise 158 liraya çıktı.
Bu Ne yaaa. Geçen Yıl İyi Biliyorum Temmuz Ayında Çekrek Altın 93 TL idi. Gittikçe Yükseliyor. Sanırım 100 TL yi Görecek Kısa Zamanda.
Bir de Kriz Bekleniyormus..İnşallah En Az Zarar ile Atlatırız.
-
düşer düşer :) (altın değil)
-
geçen sene altın hesaba 20 000TL para yatırmıştık. tabi 2 3 ayda bir 5 000 tl para yatırıyoruz. ilk zamanlarda tam altın 400 tl cuvarında idi şimdi ise 650 tl olmuş. bizim toplam yatırdığımız paranın yarısını bi kaç ay içinde bize getirmiş olcak hayatımızda aldığımız en güzel karardı altın hesabına para yatırmak
-
Beyler dolar almam lazım yakın zamanda ne zamana düşer dolar yav
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------
ABD'nin not indirimi kararı sonrası piyasalara satış gelirken, gelişmelerden karlı çıkan yine altın yatırımcıları oldu. Güvenli liman altının onsu 1,715 dolarla rekor kırarken, içeride Cumhuriyet Altını 650 liraya, çeyrek altın ise 158 liraya çıktı.
Bu Ne yaaa. Geçen Yıl İyi Biliyorum Temmuz Ayında Çekrek Altın 93 TL idi. Gittikçe Yükseliyor. Sanırım 100 TL yi Görecek Kısa Zamanda.
-----------------------------ceyrek altın 150 küsur lıra ve 100 lırası :)
-
gozkopat bunu yazdı:
-----------------------------THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ceyrek altın 150 küsur lıra ve 100 lırası :)
-----------------------------hER nEYSE. 200 yAZACAKTIM 100 YAZMIŞIM.
-
Altının bu gidişatı ne kadar süre devam eder bilgisi olan varmı?
-
Düşer düşer diyorlar ama ben inanmıyorum nedenide dünya üzerinden fazlasıyla talebin bulunması inmez en azından 1/2 sene içerisinde.
-
Altın düşecek az daha var
-
edit: Yiğit Bulut`a mail olarak sordum bakalım cevap verecek mi?
-
altın piyasada 1 varsa bankaların sattığı 5. olmayan altını satıp duruyorlar. garanti de 1 ton var hesaplarda 5 ton altın hesaba var gibi. e haliyle olmayan şeyin ticareti artacak. amerika da attı tuttu bende var diye. olmadığı çıkınca artarda artar. ben tv de bigün seray severi izledim o altın alın dedi ekonomi kanalında. yorumda sağlamdı aldım aldığımda 78 di şimdi malum...