PKK Davası Sanığı AKP Adayı Oldu
-
AH Bizim Milletimiz Gözleriyle Görmeden Laf Atarlar,Çamur atarlar.
-
Cemil aydoğan, Kızıltepe'de DTP nin %90'lara varan nüfuzuna karşılık kazanamaz zaten
-
İyi tanıyorum ben bu adamı; ama Kızıltepe'de DTP'ye rakip çıkma potansiyeli %10'un bile altında. Sadece 2 köye sahip olan Aydoğan ailesinin oyu banko onun için. Ama onun dışında daha feodal aileler DTP'ye vermeseler bile oyları başka partilerde bölerler.
-
e ne guzel iste akp her kesime hitap ediyor iste. niye sasiriyorsunuz ki.
pkk li diye belediye baskani secilemeyecek mi yani ?
ornegi hic mi yok ? teror sucundan yatmis milletvekilimiz var da, teror sucundan yatmis belediye baskan adayimi olamaz.
ha akp li ha dtp li ne farkeder ki
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------e ne guzel iste akp her kesime hitap ediyor iste. niye sasiriyorsunuz ki.
ornegi hic mi yok ? teror sucundan yatmis milletvekilimiz var da, teror sucundan yatmis belediye baskan adayimi olamaz.
-----------------------------MHP'nin de bunlardan farki yok. Mukayese ederken gozardi etmeyelim.
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------
underzero bunu yazdı:
-----------------------------e ne guzel iste akp her kesime hitap ediyor iste. niye sasiriyorsunuz ki.
-----------------------------MHP'nin de bunlardan farki yok. Mukayese ederken gozardi etmeyelim.
Buyur burdan yak
-
çoğunuzun görüşünü okudum ve malesef hiçbirinize katılmıyorum
eğer bu herif pkk lı ise neden dtp den çıkmıyor ?
akp ile dtp yi bir tutan zihniyet var benim bulunduğum ilçedede dtp ile chp birleşti o zaman chp de pkk lımı oldu olacak ???
elma ile armutu karıştırmayın birbirine akp yi başa getiren bizim milletimiz amerikan milleti değil.
çok saçma düşünüyorsunuz akp li değilseniz siyasi görüşünüz farklı bile olsa en azından objektif düşünün. akp ye bir kaç çürük adam girdi diye ülkenin %47 si pkk lı olmaz :) Ayrıca ben bu durumu çok iyi bir başarı olarak görüyorum kişisel düşüncem bu akp li falanda değilim.
-
Concept bunu yazdı:
MHP gidip Pkk sanıgını degil aday etmek partisine sokmaz elinde keleşle gezenden oy istemez orak çekiçi siyasal sembol edinenlerden de oy istemez... -
bi de böyleleri var spor haberlerine bile mhp yi unutmamak lazım derler ne acıları varsa artık...
-
sen bi araştır bakalım mhp den terörle ilgisi olan vekil,aday vb varmı hiç. bulamassın yok öle birşey atıp tutmayalım lütfen.