folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder PKK Vurmuş Komutanlar İzlemiş

PKK Vurmuş Komutanlar İzlemiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

konuyu açıldığından beri takip ediyorum, nereye gidicek sonu diye. şimdi birkaç noktaya dikkat çekmek istiyorum. yorumu siz yapın.

evet resimler çekilmiş, videosu da servis edilmiş... ve eğer iddialar gerçekten doğruysa büyük skandaldır, genelkurmay

görevini yapmalıdır. Resimleri incelerken sadece 2. mesajdaki birkaç resimde koordinat bilgisine rastladım ve evet sınır koordinatlarımız.

Peki o küçük noktacıklar?

resimleri ve videoyu düzenleyen kişi saolsun bize yol göstermiş, bu pkk lı bu asker.... bu bilgilerin doğru olma ihtimali var mı? var.

Bunların doğru olma ihtimali olduğunu söyledik. konuya cevap yazan herkesin de bu noktada hemfikir olduğunu düşünüyorum.

Yanlış olan ne?

Yanlış olan, bu bilgilerin "sızdırılmış" olduğudur. Bir özel gazete nasıl oluyor da, TSK'dan böylesine bir bilgiyi alabiliyor? Bu bir değil

iki değil...

Bilgiler doğru da, yanlış da olsa bunun Türk Silahlı Kuvvetleri'ni yıpratmak amaçlı olduğu aşikardır. Farkında değil misiniz? uyutuluyoruz...

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tantum
    tantum's avatar
    Erkek

taraf gazetesi paso byle bok haberler atar ortaya olayları farklı lanse eder amaç belli halkı askeriyeden soğutmak.Gazetenin ne bok olduğu belli ama siz kek gibi yiyorsunuz..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:
    -----------------------------

Askerini savun polisini kolla ki onlarda sana gereken özeni göstersin değil mi? 

1)Sonuçta onlarda bir ana baba abla abi kardeş hala amca dayı...

Yani senden benden bir farkı yok öncelikle bunun idrakında olunmalı.

2)Eğer ki bu gördüklerinizle geçerli bir yorum yapabilme yetisine sahipseniz bu operasyonların başındaki kişi siz olurdunuz ki değilsiniz!!

3)Şuan Türkiye de hiçbir şey göründüğü gibi değildir!  Nasıl ki Erdoğan bir şeriat devletinin başına geçmek istese de şuan ki davranış tarzı bunu göstermez. Nasıl ki Amerika Güneydoğu anadolumuza petrol rezervlerine hükmetmek için 2. bir israil devleti olarak sözde kürdistan kurmayı amaçlasa da şuan bunu ne söyler ne belli eder.. 

4)O yüzden arkadaşlar bu heronları takip eden komutanın ne görevini ne de yapacağı işi SİZ bilemezsiniz. Derinlerde yaşanan kaosları siz bilemezsiniz. Bunu ancak askeriyenin içine bir nebze olsun giren kişiler anlar.. Ülke menfaatine çoğu zaman aileni silersin silmelisin de! 

5)Umarım anlamışsınızdır detaya girmiyorum..  O yüzden bırakın TSK yı karalamayı artık. Zaten yeteri kadar insanların beyni yıkanıyor sizler de buna alet olmayın derim..

oh bee çoktandır moralim bozuktu şimdi yerine geldi.sizlerin sayısını artırmak lazım böyle gülecek adam lazım forumda :D

numaralandırdığım yerler hakkında bazı yorumlar yapacağım.

1 de söylediklerine katılmamak mümkün değil.tabiki askeriye hepimizin akrabası eşi dostu tanıdığı.onlara lafımız da yok zaten ama onları yönetenlerin bazıları başkaları hesabına çalışıyorlarsa iş o zaman değişir.hatırlarsak terörist başı öcalan da "bir insan ve senden benden farkı yok" onu farklı yapan başkalarının hesabına çalışıyor olması.şimdi derinliklerden söz ederek bu pkk lılara "bizim çocuklar" diyenler ve askerleri şehit edenleri koruyan komutanlarla terörist başı arasındaki tek fark birinin devlet görevlisi hain diğerinin terörist hain olmasıdır.

2 de bu operasyonları yorumlamaktan bahsetmişsin.iyi de yapılan operasyon askerin değil pkk nın yaptığı operasyon.pkk saldırıyor ve askeri yöneten komutanlardan bazıları görmezden geliyor pkk lıları koruyor.o askerleri oralara gönderen aileleri onları ölsünler diye değil vatani görevlerini ölümü göze alarak yapsınlar diye gönderiyor.ölümü de sadece düşmanla çarpışarak veya benzeri bir durumda olduğunda kabul ediyor yani komutanı pkk lıları korumak için onları öldürsün diye göndermiyor.

3 te ise bilindik ezber yorumların ötesine geçemeyen acemice bir yorum yapmışsın.Türkiye'de ne zaman herşey göründüğü gibi oldu da şimdi olsun ? Erdoğan ın şeriat devleti kurmak istediğini iddia etmişsin.iyi de bu iddia senin değil fabrikatörlerin iddiası.sen onları dinleyerek bu iddiayı dillendiriyorsun.buna kanıt olarak gösterebileceğin 1 tek icraati olmamıştır erdoğanın.geçmişteki konuşmalarını "perinçek usulü" yorumlayarak "değişerek geliştim" diyen ve milli görüşten ayrılan (milli görüş din giydirilmiş ulusalcılıktır) birisini şeriatçılıkla suçlamak ancak ve ancak saflıktır.ilkönce şeriatın ne demek olduğunu öğrenmen lazım.

amerikanın doğuda varolduğunu iddia ettiğin petrol rezervlerini ele geçirmeye çalıştığını iddia etmişsin.daha doğrusu yine fabrikatörlerin iddialarını dillendirmişsin.buna bırakın gülmeyi ağlamak gerekir artık.insanımızın nasıl bu kadar mantıksız ve dayanaksız iddiaların ardına saklandığına ağlamamız gerekir.oturup ağlama seansları düzenleyelim bence :)

petrol amerikanın çok da umrunda değildir.herifler uzaya gidiyor arkadaşlar.uzaya giden,marsta dünya atmosferini taklit etmeye çalışan evrene açılan bir amerika nasıl olur da 20 küsür sene içinde bitecek bir petrole tamah eder ? tekrar düşünelim.

amerika zaten yakın bir zamanda enerji devrimi yapacak.nükleer enerji şu anda ençok konuşulanı.elektrikli arabalar piyasaya çıktı çoktan.eğer amerika doğuda var olduğu iddia edilen petrole göz diktiyse bunu neden Türkiye ile anlaşarak çıkarmasın da "kurulması halinde Türkiye ile savaşacak ve hemen yokedilecek" bir ülkeyle anlaşsın ? lütfen biraz beynimizi kullanalım.amerika biz Türkler gibi kısa vadeli düşünen bir ülke değil.amerika bölge hakkında en az 50 senelik planları çoktan yapmıştır ve sadece zamanı geldiğinde uygulanması -ufak değişiklikler dışında- hepsinin başarıya ulaşması kalmıştır.

amerika petrol bölgelerini petrolü ele geçirmek gibi mantıksız ve çok safça bir iddia için işgal etmedi.kaldı ki zaten tüm petrol bölgelerine hakim.işgal,petrolü enerji devrimi gerçekleşene kadar kontrol altında tutmak ve geçiş başladığında kullanılamaz hale getirmek içindir.bunun için de petrol arzının fiziki olarak karşılanamaması ve fiyatların çok yukarı çıkarılarak petrol talebinin ekonomik olarak engellenmesi için ufak çapta bir çatışma yeterlidir.bu çatışma da iran da olabilir.mesela son zamanlarda araplar arasında görüşmeler başladı.sanırım araplar birlik olacak ve ıraktaki çatışmalar bitirilecek.yorumlar genel olarak bu yönde ve araplara rakip/düşman olarak iran gösterilerek çatışma iran bölgesine sıçrayacak.sonuçta petrol fiyatları fırlar ve talep azalır alternatif enerjilere yönelir dünya.önce hibrid daha sonra elektrikli taşıtlar yaygınlaşır.nükleer enerjinin küçük çapta kullanımı pratikleştirilerek nükleer taşıtlar geliştirilir.tabiki nükleer enerjinin çokluğundan dolayı daha yüksek güçte çalışan taşıtlar dönüşüme uğrayarak karayolu yerine havayolu taşıtları gelişir.yani uçan arabalar vs bilim kurgu filmlerindeki öngörüler gerçekleşir.tüm bunlar çok kısa sürede gerçekleşecektir.belki yarın belki yarından da yakın.(mesela 2012 söylentileri bu tarzda bir dizi devrimi öngörür,bunlar sıradan insanların kehanetleri değil çok akıllı düşünen ve dünyaya yön verenlerin öngörüleridir)

4 teki iddiaların bir takım uykudaki beyinlerin uykularını devam ettirebilir ama önce kendin inanmalısın onlara.bundan önceleri birtakım insan bozması hayvanatın teröristlerle görüşmeleri anlaşmaları ve daha birçoğu açığa çıkmıştı halen de çıkıyor.bir taraftan "hain bölücü terör örgütü" deniyor diğer taraftan onları koruyan komutanlar peydahlanıyor.bu nasıl açıklanabilir ? demek ki hain bölücü terör örgütüne yardım edenler derin planlar peşindeler.o planların açığa çıkmasını hazmedemeyenler şeriat çığlıkları atıyorlar.normal mi ? gayet normal.

bakınız hava kuvvetleri komutanı orgeneral hasan aksay geçenlerde bir konuşma yaptı.konuşma aynen şöyle;

“Bu iki ülke, Batı kanadının savunması için diğer müttefiklerle birlikte uğraş verdi. Müttefik olma süreci, ABD ile ilişkilerimizin her sahada çok iyi bir noktaya gelmesine vesile olmuştur. Askerler arasındaki ilişki çok mükemmel bir seviyededir”

kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15357722.asp

yani Türk askeri ile amerikan askeri sürekli irtibat halinde ve beraber planlama ve operasyon yapıyorlar.bu ne demek? terör örgütüne karşı operasyonların hepsinden amerikanın bilgisi var.daha doğrusu istihbaratı zaten amerika veriyor.doğal olarak derin planların hepsi ortaklaşa yapılıyor.

aynı şekilde genelkurmay başkanı ilker başbuğ 28 mayıs 2004 tarihli bir konuşmasında aynen şunları söylüyor;

"NATO ve AB içinde oluşturulan benzer yapıların ilke olarak birbirini tamamlayıcı, gayretleri birleştirici ve koordineli bir işbirliği içinde ortak amaca yönlendirici, NATO’nun güvenlikten birinci derecede sorumlu kuruluş olma rolünü koruyucu, karşılıklı ilişkilerde şeffaflığa önem verici bir yaklaşım içinde bulunmayı öngörmektedir. Dün de ifade ettiğim gibi, NATO’nun Afganistan’da elde edeceği sonuç ve başarıların NATO’nun geleceği ile doğrudan ilişkili olacağına inanmaktayız.  

Konuşmacıların kriz bölgeleriyle ilişkili olarak yaptıkları konuşmalarda, İsrail-Filistin, Irak ve Afganistan’ı acil ve önemli kriz bölgeleri olarak değerlendirdiklerini gördük. Burada önemli olan konu, Irak sorunu ile İsrail-Filistin sorununun çözümüne yönelik gayretlerin zamanlamasıdır. Çabaların olanaklar elverdiği ölçüde paralel yürütülmesinde yarar vardır. Ortadoğu’daki sorunların çözümünün bölge ülkelerinin sorumluluğu olduğunu bir kez daha vurgulamakta fayda görmekteyim. "

kaynak : http://www.tsk.tr/10_ARSIV/10_1_Basin_Yayin_Faaliyetleri/10_1_7_Konusmalar/2004/sempozyum_kapanis_konusmasi_280504.html

ilker paşa nato nun devamının afganistandaki başarıya bağlı olduğunu söylüyor ve afganistandaki sonucun başarılı olmasını temenni ediyor.bu ne demek ? amerika afganistan işgalindeki hedeflerine ulaşırsa nato devam eder demek.Türkiye'nin afganistanda asker bulundurduğunu da göz önüne alırsak pazılın parçaları yerine oturur.

dönemin genelkurmay başkanı hilmi özkök 20 nisan 2005 te bir konuşmasında ;

"Günümüzde küreselleşmeyle ulusal egemenlik arasında bir mücadele olduğu doğrudur. Özellikle, egemenliği kendi açısından yorumlayıp; “Ben egemenim, kendi ülkemde ne istersem onu yaparım. Başkası bana karışamaz” şeklinde düşünen devletlere karşı, küresel güvenliğin önemini savunan ülkeler; “Sen her istediğini yapamazsın, çünkü senin yaptığın şeyler bir başkasına zarar verebilir” şeklinde düşünmektedirler."

demiştir.bu konuşmalardaki şifreleri şu şekilde çözebiliriz.Türkiye'nin Irak ile bütünleşmesi "demokratik açılım" a bağlıdır ve "ben açılım yapmam" demek küresel anlamda uygunsuz bir söz olur demektir.

işte terör olaylarının aslında siyasi bir amaç taşıdığını söyleyen dönemin genelkurmay başkanı hilmi özkök Türkiye'nin de terör sorunun küresel işbirliği ile çözülebileceğini söylüyor.yani daha da açacak olursak "her yapılan terör saldırısı mutlaka eşzamanlı bir siyasi olaya gönderme yapar ve bir siyasi amaç taşır"

5 te söylediğin gibi artık anlamışsındır umarım...terör olaylarının ardında siyasi hesaplar vardır.eğer askerler terör saldırılarına göz yumuyorlarsa onlar aslında bu terör saldırılarını kullanarak siyasi bir hedefe ulaşmak isteyen güçlerin hesabına çalışıyorlardır.

her zaman yapılan dezenformasyonlardan biri de "TSK yı karalamayın" şeklinde yapılıyor.bu haberler TSK yı karalamak amacı taşımaz aksine TSK içndeki kukla örgütleri deşifre etme niteliği taşır ve "içerden" servis edilmiştir.özellikle ergenekoncuların çokça iddia ettiği gibi "terörle mücadele eden komutanları terörist diye içeri atıyorlar" şeklindeki kara propagandayı bazı web sitelerinden olduğu gibi kopyalayıp yapıştıranlar "hangi kutsal amaca" hizmet ettiklerini bilmeyen fabrikatörlerin elinde oyuncak olmuşlardır.öncelikle bilinmesi gereken o komutanların "terörle mücadele ettiği için değil,siyasi iktidara karşı faaliyetlerde bulunduğu için" tutuklanmış olduğudur.ancak bunu görmezden gelmek ergenekoncuların ve ergenekon zihniyetindekilerin temel özelliklerinden biridir.

son söz olarak TSK yıpratılmıyor,aksine yıllardır bazı kesimlerde varolan TSK antipatisi giderilerek "herkesin TSK ya güvenmesi" sağlanıyor.medyada TSK içindeki ergenekon türü örgütlerin temizlendiği imajı verilerek özellikle kürtlerin ve mütedeyyin vatandaşların devlete olan güvenleri artırılıyor ve ortadoğudaki "Türk Nüfuzu" yükseltiliyor.yani devlet "kapsayıcı bir ideoloji" oluşturuyor ve bunu Ak Parti üzerinden piyasaya sunuyor.bu aynen şu demektir.iktidara a partisi yerine b ya da c partisi getirilse bile açılım durmaz aynen devam eder çünkü o devlet projesidir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

acikistihbarat

Üşenmemiş yazmışsın bu da gösteriyor ki boş bir adam değilsin. Sana katılmadığım noktalar oldukça az.

Aynı dili farklı şekilde kullanıyoruz. Ancak bu bahsettiğin tüm olumsuz ve haklı görüşlerinin sonunda "bu böyledir buna boyun eğilmelidir" mesajını aldım.

Yazında dikkat ettiğim bir kaç nokta var

"özellikle kürtlerin ve mütedeyyin vatandaşların devlete olan güvenleri artırılıyor" Bire bir kürt siyasetöileri ile diyalog kuran biri olarak böyle bir şey olmadığını çok net bir ifade ile söyleyebilriim sana. Kürtler kendi içinde öyle bir ayrılmışlar ki aklın hayalin almaz. Yani şuan göründüğü gibi geneli pkk sempatizanı değil belki %5 i sempatizan ve pkk destekçisi. Bu yazdıklarım bire bir diyaloglarımın sonucu.

TSK gibi bir kurumu başka bir kurum denetleyerek yok ergenekoncu yok bilmem necileri TSK dan temizleyecek öyle mi? Sana birşey söyleyeyim İşte TSK öyle bir noktaya getirldiğinde asıl halkın güveni SIFIR olacak askere. Eğer bu iş yapılacaksa TSK nın kendi içinde yapılmalı şahsi görüşüm.

Ayrıca doğuda kurulacak sözde bir kürt devleti sadece petrol rezervleri değil Türkiyenin sonu için yok olması için yapılan planın sadece bir parçası bu kadar tek düze bakma olaya. Bor vs bilimum madenler var bu işin ucunda...

Erdoğan ve din konusunu kesinlikle tartışmayacağım bunu sana anlatmak için bu saatten sonra ne yapılsa boş:) Bedava kömür nedir sadaka yoluyla insalara iyilik yaptım bak bensana ben den yana ol demektir aynı zaman da bedavacılığa alıştırmaktır. Devamında da hedef ve amaçlarına giden yolda bu insanları suistimal etmektir.. neyse bu konu ile ilgili araştırma yaparsan erdoğanın laiklik karşıtı bir yapıya sahip olduğunu anlayabileceğini düşünüyorum. Laiklik karşıtı bir insanın hedefi ne olabilir?

Düz mantık kurarak cevaplayabileceğin sorular lütfen beynini birazcık yor..

Ve son olarak şu fabrikatörleri merak ettim gerçekten hangi akp li bakanın oğlu amca oğlu dayı komşusu fabrikatörler bunlar bi isimlerini yazar mısın yoksa ben tek tek bulup yazayım mı?? Gördüğün üzere oklar geriye dönüyor...

haydi kal sağlıcakla.

Not: Tavsiyem araştırmalarını belli bir görüş yönünde devam ettirmemen. Yoksa sence hep sen haklı olursun anladın sen onu:)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

acikistihbarat

Üşenmemiş yazmışsın bu da gösteriyor ki boş bir adam değilsin. Sana katılmadığım noktalar oldukça az.

1)Aynı dili farklı şekilde kullanıyoruz. Ancak bu bahsettiğin tüm olumsuz ve haklı görüşlerinin sonunda "bu böyledir buna boyun eğilmelidir" mesajını aldım.

Yazında dikkat ettiğim bir kaç nokta var

2)"özellikle kürtlerin ve mütedeyyin vatandaşların devlete olan güvenleri artırılıyor" Bire bir kürt siyasetöileri ile diyalog kuran biri olarak böyle bir şey olmadığını çok net bir ifade ile söyleyebilriim sana. Kürtler kendi içinde öyle bir ayrılmışlar ki aklın hayalin almaz. Yani şuan göründüğü gibi geneli pkk sempatizanı değil belki %5 i sempatizan ve pkk destekçisi. Bu yazdıklarım bire bir diyaloglarımın sonucu.

3)TSK gibi bir kurumu başka bir kurum denetleyerek yok ergenekoncu yok bilmem necileri TSK dan temizleyecek öyle mi? Sana birşey söyleyeyim İşte TSK öyle bir noktaya getirldiğinde asıl halkın güveni SIFIR olacak askere. Eğer bu iş yapılacaksa TSK nın kendi içinde yapılmalı şahsi görüşüm.

4)Ayrıca doğuda kurulacak sözde bir kürt devleti sadece petrol rezervleri değil Türkiyenin sonu için yok olması için yapılan planın sadece bir parçası bu kadar tek düze bakma olaya. Bor vs bilimum madenler var bu işin ucunda...

5)Erdoğan ve din konusunu kesinlikle tartışmayacağım bunu sana anlatmak için bu saatten sonra ne yapılsa boş:) Bedava kömür nedir sadaka yoluyla insalara iyilik yaptım bak bensana ben den yana ol demektir aynı zaman da bedavacılığa alıştırmaktır. Devamında da hedef ve amaçlarına giden yolda bu insanları suistimal etmektir.. neyse bu konu ile ilgili araştırma yaparsan erdoğanın laiklik karşıtı bir yapıya sahip olduğunu anlayabileceğini düşünüyorum. Laiklik karşıtı bir insanın hedefi ne olabilir?

Düz mantık kurarak cevaplayabileceğin sorular lütfen beynini birazcık yor..

6)Ve son olarak şu fabrikatörleri merak ettim gerçekten hangi akp li bakanın oğlu amca oğlu dayı komşusu fabrikatörler bunlar bi isimlerini yazar mısın yoksa ben tek tek bulup yazayım mı?? Gördüğün üzere oklar geriye dönüyor...

haydi kal sağlıcakla. 

7)Not: Tavsiyem araştırmalarını belli bir görüş yönünde devam ettirmemen. Yoksa sence hep sen haklı olursun anladın sen onu:)

1) öyle bir mesaj vermedim,vermek istemedim.yanlış anlaşılma oldu herhalde,ben konjonktüre uygun neleri yapabileceğimizi öngördüm sadece.

2) çok çelişkili ifadeler kullanmışsın."ergenekon operasyonuyla kürtlerin ve mütedeyyin vatandaşların devlete olan güvenleri arttırılıyor" ifadesiyle senin yazdıkların arasında sebep-sonuç ilişkisi göremedim.herhalde kafanda başka bir şeyi cevaplamak vardı da karışmış olabilir.yazdıkların söylediğimi destekleyici şekilde yazılmış.ayrıca kürtlerin %65-70 kadarı Ak Partiye oy veriyor ve güveniyor.ergenekon operasyonuyla yapılmak istenenlerden biri de bütünleşmeyi sağlamak ve toplumun dışlanmış kesimlerinin devlete olan güvenlerini sağlamaktır.bu sözüm doğrudur. 

3)TSK yı yargı denetler.denetlenmeyen bir TSK direksiyonu kırılmış hızla giden bir otobüse benzer.ülkeyi çok kötü yerlere sürükler,tıpkı darbelerde olduğu gibi.eğer söylediğin gibi TSK yı başka bir kurum denetlemeyecekse darbeler yapılır,yönetim kadrosuna sızan herhangi bir örgüt TSK içindeki denetleme mekanizmalarını saf dışı bırakabilir ve ülkeyi mahfedebilir.

4)aşırı derecede yüzeysel ve bilgisizce yapılmış bir yorum.doğuda kürt devleti kurmak isteyen amerika değil avrupaydı.ayrıca doğuda kurulması istendiği iddia edilen kürt devletinin kimseye bir faydası yoktur ve bu nedenle de kurulmayacaktır.bu yöndeki tüm haberler fabrikasyondur,palavradır.

5) erdoğan laiklik karşıtı değildir hiçbir zaman da olmamıştır.sadece erdoğanın geçmişteki sözlerine bakarak böyle birşey iddia etmek bir icraatsel dayanağı olmadığı için çürük bir iddiadan öte geçmez.erdoğan döneminde laikliği tehdit eden herhangi bir icraat yapılmamıştır ve laiklik en çok erdoğan döneminde korunmuştur.erdoğan kendisi hakkında söylenen bu iddialara karşı "değişerek geliştim" demekte ve laiklik karşıtı herhangi bir faaliyet içinde olmamıştır.kısaca geçmişteki laflarına bakılmaz icraatlere bakılır.

erdoğan eğer şeriat devleti kurmak isteseydi islamda çok büyük suç olan zinayı yasal suç olmaktan çıkarmazdı,tüm inançlara eşit mesafede birlikte yaşama mesajları vermez ve bu yönde çalışmazdı,kiliselerin restorasyonlarını yaptırmazdı,islam düşmanı ülkelerle anlaşmalar imzalamazdı,"gavur sermayesini" ülkeye çekmeye çalışmazdı,turizm konusunda işletmeleri desteklemezdi ve islamda yasak olan kadın vücudunun açıldığı plajları kapatırdı turizmi bitirirdi vs vs binlerce gerekeçe sayılabilir.

insanlarımızın laikliği tehlikede sanmaları hep bu fabrikatörler sayesindedir."Amerikanın düşman ilan ettiği islam şeriatını" nasıl olur da erdoğan Türkiye'de kurabilir bunu aklınız alıyor mu ? dünya ekonomik sistemi için komünizmden sonra 2 numaralı tehdit sayılan ve komünizm yıkıldığı için artık 1 numaralı tehdit olan islam amerikanın düşmanıyken nasıl olur da onun müttefiki olan Türkiye'de ilan edilebilir ?

işte bunların hepsi sorgulamayan,düşünmeyen,mantıksız ve tüketim amaçlı bireyler yetiştirmenin sonucudur.birileri birşeyler söyler hemen onun ardına düşerler.birileri "ergenekon faso fisodur" der,onu olduğu gibi c/p edip forumlarda raksederler.kendilerini tatmin ettiklerini sanırlar aslında "modern büyücüler" in etkisi altındadırlar...

6) http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=fabrikat%C3%B6r 4.madde.

7)belli bir ideolojiye sahip değilim hocam.her zaman her konuda çeşitli fikirlerim vardır.kışın karın altında soğuktan donmuş bir insan görürsem sosyalist olurum,devlet rantından geçinenleri görürsem kapitalist olurum,dine saldıranları görürsem dinci olurum,sadece 1 saatte 8 kez elektriklerin kesildiğini görürsem küfürbaz olurum vs.konjonktüre göre kısmen değişiyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Sana son defa şunu söyleyeyim biraz daha derinlerde düşün yazılarımın başından beri Erdoğan ın müslüman kimliği hakkında bir şey söylemedim. Çünkü O misyonerlikde son noktayı oynuyor!. Misyonerliğe siyasi ve kitlesel bir yön veren tek kişidir.

Doğru bir benzetme olur gibime geliyor; Türkiye de YEŞİL vardı. Dünyada da Erdoğan...

Polemik yerine laf kalabalığı yerine biraz da derin ve mantıklı düşün...

"erdoğan laiklik karşıtı değildir hiçbir zaman da olmamıştır." demişsin gerçekten çok komiksin sitenin yarısından çoğu eminim şuan sana sadece gülüyor:):):) O kadar mantıklı konuşmanın ardından bu olmadı. demek ki tüm bu yazdıklarını birileri sana söylemiş sende buraya vs ye aktarmışsın. Yani içi boş bir kap tan farksızsın..

Körkütük destek başka hiç bir görüşün doğruluğunu kabul etmeyen destek işte böyle birşey..
    Bu cümlenin üzerine inan söyleyecek hiç bir şeyim yok!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ya size hayret ediyorum niye konuyu erdoğana çekmeye çalışıyorsunuz? konuyu niye saptırıyorsunuz

konu belli niye bu çaba ?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

ya size hayret ediyorum niye konuyu erdoğana çekmeye çalışıyorsunuz? konuyu niye saptırıyorsunuz

Konu Erdoğan a çekilmiyor Alper. TSK yı karalamak ve Türkiye yi yıpratma hedefinde olan kişi erdoğan olduğu için konunun doğal sonucu bu..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

Konu Erdoğan a çekilmiyor Alper. TSK yı karalamak ve Türkiye yi yıpratma hedefinde olan kişi erdoğan olduğu için konunun doğal sonucu bu..

hoca tskyı karalayan yok zaten tsk kendi kendini karalıyo baksana :)

sikmiş atmış ortalığı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek

aslında konu erdoğana çekilmeye çalışılmıyor.

bu operasyonun menşei okyanus ötesi. yani tayyip bey in icazet ettiği efendileri yüklenme aslında ona.

acikistihbarat :

amerikan ekonomisi temelde 2 şeye dayanır

1- silah endüstrisi

2- petrol

petrol rezervlerini ele geçircem diye savaşmak bunun da üstüne terörle mücadele yaftasını yapıştırmak gayet mükemmel bir sebeptir.

türkiye de petrol vardır arkadaşım.

sadece türkiye nin bugüne kadar tahmini hesaplanabilmiş yeraltı madenler tutarı 18 trilyon doların üzerindedir.

kürt halkı da pkk ya karşı provake edilmiş azınlıktan başka bişey yok ortada.

peki bu partizan kurdi komunist in yandaş sayısı reelde bu kadar az iken nasıl devlet kurmaya yelteniyor?

yarın bi gün ermeni soykırımı gibi şeyh sait isyanı gibi isyanları kürt soykırımını kabul etmeye kalkışırsa ne olur abd?

ne diyebilirsin? karşı koyacak neyimiz war?

hepsini geçtim kendinle çelişiyosun amerika planlarını önceden yapıp eksiksiz yerine getirebilen bir ülkedir.

tüm değişkenleri kendi çıkarları doğrultusunda idare edebilir.

bugün pkk nın kürdistan olarak belirlediği alanla 1997 clinton döneminde cia nın açıkladığı türkiye haritasını karşılaştır bakalım tek 1 noktalık fark varmı?

global düşünmeye kalkarsanız hedef vaadedilmiş topraklardır.

amerika dünyada kurulan ilk mason ülkedir. kuruluş safhalarını ve kurucularını lütfen araştırın.

ve herşey planlarına uygun işliyor. masonik ritüeller gereği dünyanın eksenini abd den israil e kaydıracaklar. 1800 lerin sonunda ingiltere den abd ye geçmesi

gibi.

ve bu bop projesinde "güçlü bir türkiye" her zaman bir tıkaçtır.

o yüzden bizi pasifize etmeye bölmeye çalışıyorlar. yani amaç sadece maddi varlıklar da değil...

ALLAH RIZASI ICIN BU PROFILI SILIN
Toplam Hit: 20954 Toplam Mesaj: 176