PMYO (Polis Meslek Yüksek Okulu) Sınavına Girecek Var Mı ?
-
2-3 sene öncesinde, Malum adamın dershanelerinde soruları veriyorlardı boyu fizigi tutanlara. Hala devam ediyorlardır sanırım
-
Sammy bunu yazdı:
-----------------------------
evet hocam baktılar kımse basvurmuo dusurduler ben 310 almıstım ama 21 sene sonra renk koru oldugmu ogrendım
-----------------------------oha 21 sene farketmedin mi dicemde nası farketcen ki lan o da doğru.. çok entersan geldi la bana.. e araba felan kullanıo musn o sırada farketmedn mi hiç?
-
kukunku bunu yazdı:
-----------------------------hacı geçebn sene girdim kazandım, erzurum yada erzincan tam hatırlamıyorum polis okuluna gelip kayıt yaptırın dediler gitmedim :) Pişman değilim
sınavada hiç çalışmadan gittim. 114 netim mi ne vardı.
sorular ygs tadında hatta daha kolay. biraz haberlere filan bakmanızı öneririm geçen sene avatarın yönetmeni filan çıkmıştı. film festivali filan sormuşlardı. yani gündemden sorular geliyor.
-----------------------------Kazandın gitmedin ha :| dünyanın öbür ucu olsa kazansam gidecem o dereceyim :D
-
Yara izi olduğunda almıyolarmıs sanırım bu konuda bı bılgısı olan varmı?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
kukunku bunu yazdı:
-----------------------------hacı geçebn sene girdim kazandım, erzurum yada erzincan tam hatırlamıyorum polis okuluna gelip kayıt yaptırın dediler gitmedim :) Pişman değilim
sınavada hiç çalışmadan gittim. 114 netim mi ne vardı.
sorular ygs tadında hatta daha kolay. biraz haberlere filan bakmanızı öneririm geçen sene avatarın yönetmeni filan çıkmıştı. film festivali filan sormuşlardı. yani gündemden sorular geliyor.
-----------------------------Kazandın gitmedin ha :| dünyanın öbür ucu olsa kazansam gidecem o dereceyim :D
-----------------------------avatar ne ya :D öyle sorumu olur
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
Sammy bunu yazdı:
evet hocam baktılar kımse basvurmuo dusurduler ben 310 almıstım ama 21 sene sonra renk koru oldugmu ogrendım
-----------------------------oha 21 sene farketmedin mi dicemde nası farketcen ki lan o da doğru.. çok entersan geldi la bana.. e araba felan kullanıo musn o sırada farketmedn mi hiç?
-----------------------------Valla hocam 2 senelık şoförum bı sorun cıkmadı cok sukur kullanıorum daha once ole testlere tabi kalmadım ılk defa renk korlugu testını orda gordum ve okuyamadım acı ama gercek allahtan üniversite varda hayat henuz kararmadı:)
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------Yara izi olduğunda almıyolarmıs sanırım bu konuda bı bılgısı olan varmı?
Eşgal belirleyici izin olmayacak doğustan veya sonradan olmasi farketmiyor 2 3 metreden belli oluyorsa vucut veya kollarinda eliyorlar zaten.. -
emreslmn bunu yazdı:
Yara izi olduğunda almıyolarmıs sanırım bu konuda bı bılgısı olan varmı?
-----------------------------yara izinden sınır kısa kollu gömlek giydiğinde vucudunda eşgal belirleyici iz olmamasıdır. ancak bunun net bi sınırı yktur. tamamen mülakattaki komisyonun vede mülakatı ve sınavı geçtikten sonra okulda alınan sağlık rporunu veren dktorun insiyatifinde olan bi olaydır. bizde okulda yüzinde eşşek kadar yara olan bi arkadaşı ne mülakatta nede sağlık raporunda elemediler, yine başka bi arkadaşıda yüzündeki küçük bi izden elediler.yine başka bi arkadaş kolundaki rahat bi 10 cm yaraya rağmen elenmedi, çocuğum sansı yaver gitti ya kimse yarayı görmedi yada denk geldiğii doktorlar ekmeği ile oynamayalım diye elemediler...olurda okulu kazanırsanız ve okulda elenirseniz sağlık vs ile peşini bırakmayın açılan davalarla vs okula geri dönebiliyrsunuz. sınavdan korkmayın ben kitap yüzü açmadan kazanmıştım 120 sorudan 91.25 netle ama korkmayın dediysekte yaylana yaylana girmeyin:) yeni puan sistemini pek bilmiyorum ama onun haricinde süreç vs ile ilgili merak ettiğiniz varsa yazın yardımcı olmaya çalışırım
-
Şuan dava açtım, mahkememiz var :) Mulakatta ellerim titriyo diye elediler. (2 senedir yazılı sınavda takılıyorum) ben 2 senedir geçiyorum ellerimde titremiyor heyecandan olmuştur belki ve herkesinki kadar titriyor niye elediniz beni dedim. çok konuşma dava aç dediler. Aynı gün Fakulte hastanesine gidip ellerimin titremediğine dair sağlık raporu aldım ve valiliğe gittim. ordan dava açtık bakalım bekliyoruz...
denemelerde 110 net felan yapıyodum mulakatı gecersem Sınavdada bi aksilik olmazsa kazanırdım yani...
Şerefsizin evladı ota boka adam eledi bizim gruptan... bi çocugun kilosu tutmuyodu ona polis memuru 6 kilo fazladan yazdı komisyondada göz yumdular. birinin kolunda öküz gibi jilet izi vardı göz yumdular cam kesiğiymiş, babanı kandır a.q ardarda cam kesiğimi olur la..
Kul hakkı yiyorlar resmen...
-
brutalalien bunu yazdı:
Şuan dava açtım, mahkememiz var :) Mulakatta ellerim titriyo diye elediler. (2 senedir yazılı sınavda takılıyorum) ben 2 senedir geçiyorum ellerimde titremiyor heyecandan olmuştur belki ve herkesinki kadar titriyor niye elediniz beni dedim. çok konuşma dava aç dediler. Aynı gün Fakulte hastanesine gidip ellerimin titremediğine dair sağlık raporu aldım ve valiliğe gittim. ordan dava açtık bakalım bekliyoruz...
denemelerde 110 net felan yapıyodum mulakatı gecersem Sınavdada bi aksilik olmazsa kazanırdım yani...
Şerefsizin evladı ota boka adam eledi bizim gruptan... bi çocugun kilosu tutmuyodu ona polis memuru 6 kilo fazladan yazdı komisyondada göz yumdular. birinin kolunda öküz gibi jilet izi vardı göz yumdular cam kesiğiymiş, babanı kandır a.q ardarda cam kesiğimi olur la..
Kul hakkı yiyorlar resmen...
-----------------------------en son yazdıgın cumle günümüz dünyasında para etmıyor hocam.takmıyor ınsanlar onu.babası atası amcası polıs olanlar elbette oncelıklı her zamankı gıbı.