Pokemon İzleyen Var Mı
-
Geçen dizimag de rasgele gördüm bi bakıyım dedim mayetinde çocukken izliyorduk :D Şuan seriye bağladım 6 sezona geldim.Belki bir tahribat buluşmasında taso bile oynayabiliriz
-
pokemonu izlemek için erkenden yatar sabahın köründe kalkardım.
bide okula gidince herkez birbirine anlatırdı noldu kim kazandı diye.
ne günlerdi bee :)
saybirs tarafından 27/Ara/12 01:39 tarihinde düzenlenmiştir -
oha ibretlik paylaşım. çok severdim bea.
linkler çalışıyo hem de hepsi bir arada toplu bulup izleyemediydim
-
tsubasadan sonra çocukluğumdaki ikinci kaliteli çizgi film, şerefsizim evdekiler görmesin diye gizli gizli izliyorum :D bu yaşına geldin çizgi filmmi izliyon demesinler diye
-
Pokemon ve beyblade cocuklugumun en iyi çizgifilmleri 19 yaşına geldim şimdi çıksa televizyonda yine izlerim :D
-
tsubasanında 3.sezon 20 .bölümü yayınlamışlar en son :D pringles ları zulalayıp dalasım var :D
-
tsubasanın full bölümleri bi torrent sitesinde yayınlandı.hepsini down ettim..arada bakıyorum
-
murdery bunu yazdı
tsubasanın full bölümleri bi torrent sitesinde yayınlandı.hepsini down ettim..arada bakıyorum
nere ora ora nere o nerde nerde o ?
-
MaviGozluDev bunu yazdımurdery bunu yazdı
dizimage yükleniyor. -
FCN bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdımurdery bunu yazdı
dizimage yükleniyor.dizimag ten takip ediyorum bende zatende, murdery mürid torrent sitesine yüklendiydi dedi onu sordum
-
geçen sene hepsını ızledım