Polisin Durduk Yere Arama Yapması
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------bende bu gbt ile ilgili bişey sormak istiyorum mesela polis gbt ye bakti ve sabıkam oldugunu gördü . bu durumda ne yapacak ?
yani mesela hapis yatmişim sabıkalıyım orada gözüküyormu gözüküyorsada bişey yapar mi yani ne yapması gerekiyor o durumda.
bu gbt olayını hiç aklım ermedi o kimlik bilgilerimden neye bakıyorlar aile sıra nosuna mi bakıyorlar anlamadım.
beni bide bu gbt siqi cıktıgından beri 3 kere çevirdiler birinde kimliğim yoktu karakola götürdüler cezası varmiş galiba ama ödemeden yırttım :D
diğerlerindede öğrenciyim diyip okul kimliğini gösterince bakmadan bıraktı :D
-----------------------------
eger araman varsa alırlar götürürler birde uyusturucu kullanma satma gibi şeylerden yakalandıysan bir kere aradılarsa bir daha üstünü ararlar nerde gbt alıyorlarsa oranın çevresini didik didik ederler sık sık gbt olayıda polislerin prim usulü çalışması yakaladıkları suçlulara ve aldıkları gbt başına ekip olarak prim alıyorlar -
Tip çok önemli. Arkadaşları gbtye alırken sen geç diyorlar :)
-
Kanunlar onlardan yana malesef aramalarıda iyi bi bakıma hırlısı var hırsızı var,
-
bu arama eylemleri gaziosmanpaşa da sonra anadolu yakası komple dudullu sonrası, dediğim gibi varoşun olduğu yerleri mesela fikirtepeyi felan iyi aramaları lazım.
Ne bok varsa oralarda var. Duvara boydan boya biji kürdistan yazanlar hapçısı otçusu tacizcisi şehir eşkıyası.
-
antivirus bunu yazdı:
bende bu gbt ile ilgili bişey sormak istiyorum mesela polis gbt ye bakti ve sabıkam oldugunu gördü . bu durumda ne yapacak ?
yani mesela hapis yatmişim sabıkalıyım orada gözüküyormu gözüküyorsada bişey yapar mi yani ne yapması gerekiyor o durumda.
bu gbt olayını hiç aklım ermedi o kimlik bilgilerimden neye bakıyorlar aile sıra nosuna mi bakıyorlar anlamadım.
beni bide bu gbt siqi cıktıgından beri 3 kere çevirdiler birinde kimliğim yoktu karakola götürdüler cezası varmiş galiba ama ödemeden yırttım :D
diğerlerindede öğrenciyim diyip okul kimliğini gösterince bakmadan bıraktı :D
-----------------------------tc no ile sabıka kaydı sorgulama ikinci plandadır.her zaman yapılmaz.polisin kimliğini istemesindeki asıl amacı kimliğindeki iki kilit noktayı analiz etmektir.sahte kimlikler o iki kısımdan anlaşılabiliyor.en orjinal kimliği ben yaparım diyen adamlar bile bundan bihaberdir.
-
ya soğuk damgada eskidi artık ztn, ama daha sakat şimdi çipli :D., yeni kimlikleri gördünüzmü ya, o çiplerin altından girer üstünden çıkar bizim çeteler..
-
Buna yersiz denilmez, seçime kalmış 2 gün. Türkiyede her bokta ortalık karışabiliyor. Bu dönemde de bunları anlayışla karşılayın. Sıkı bişey olunca niyeti olanda kalkışmaz herhangi bir suça. Kolluk kuvvetinde önemli bir unsur da caydırmadır.
-
aLsanCaK bunu yazdı:
dayak olayı dışındaki arama olayını destekliyorum. gerekli bişey
Katılıyorum bence kimlik sormaları aram yamaları iyi bir şey kahvehanelerde köşe başlarında yatacaklarına yapmaları gereken işi yapsınlar
dayak mevzusuna gelince kimlik göstermezsen sinirlenir ama dövemez seni alıp karakola götürebilir dayak yerseniz gidip avcılığa suç duurusunda bulunun kesinlikle çekinmeyin polis otosu olakası veya yaka numarasını alabilrsiniz
bir adam temzise kimlik göstermeye zaten karşı çıkmaz -
ihbar gelmiştir bir kimlik vermek zor olmasa gerek
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ihbar gelmiştir bir kimlik vermek zor olmasa gerek
-----------------------------kimlik sorgusu degil üst araması diyo arkadaş. elliyolarmış orasını burasını rahatsız oluyomuş dogal olarak :d