folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Polisin Durduk Yere Arama Yapması

Polisin Durduk Yere Arama Yapması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı:
    -----------------------------

bende bu gbt ile ilgili bişey sormak istiyorum mesela polis gbt ye bakti  ve sabıkam oldugunu gördü . bu durumda ne yapacak ?

yani  mesela hapis yatmişim  sabıkalıyım orada gözüküyormu gözüküyorsada  bişey yapar mi yani ne yapması gerekiyor o durumda.

bu gbt olayını hiç aklım ermedi   o kimlik bilgilerimden neye bakıyorlar  aile sıra nosuna mi bakıyorlar anlamadım.

beni bide  bu gbt siqi cıktıgından beri 3 kere çevirdiler birinde kimliğim yoktu karakola götürdüler cezası varmiş galiba ama ödemeden yırttım :D

diğerlerindede öğrenciyim diyip okul kimliğini gösterince bakmadan bıraktı :D

eger araman varsa alırlar götürürler birde uyusturucu kullanma satma gibi şeylerden yakalandıysan bir kere aradılarsa bir daha üstünü ararlar nerde gbt alıyorlarsa oranın çevresini didik didik ederler sık sık gbt olayıda polislerin prim usulü çalışması yakaladıkları suçlulara ve aldıkları gbt başına ekip olarak prim alıyorlar

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Tip çok önemli. Arkadaşları gbtye alırken sen geç diyorlar :)

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Kanunlar onlardan yana malesef aramalarıda iyi bi bakıma hırlısı var hırsızı var,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

bu arama eylemleri gaziosmanpaşa da sonra anadolu yakası komple dudullu sonrası, dediğim gibi varoşun olduğu yerleri mesela fikirtepeyi felan iyi aramaları lazım.

Ne bok varsa oralarda var. Duvara boydan boya biji kürdistan yazanlar hapçısı otçusu tacizcisi şehir eşkıyası.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

antivirus bunu yazdı:

bende bu gbt ile ilgili bişey sormak istiyorum mesela polis gbt ye bakti  ve sabıkam oldugunu gördü . bu durumda ne yapacak ?

yani  mesela hapis yatmişim  sabıkalıyım orada gözüküyormu gözüküyorsada  bişey yapar mi yani ne yapması gerekiyor o durumda.

bu gbt olayını hiç aklım ermedi   o kimlik bilgilerimden neye bakıyorlar  aile sıra nosuna mi bakıyorlar anlamadım.

beni bide  bu gbt siqi cıktıgından beri 3 kere çevirdiler birinde kimliğim yoktu karakola götürdüler cezası varmiş galiba ama ödemeden yırttım :D

diğerlerindede öğrenciyim diyip okul kimliğini gösterince bakmadan bıraktı :D

tc no ile sabıka kaydı sorgulama ikinci plandadır.her zaman yapılmaz.polisin kimliğini istemesindeki asıl amacı kimliğindeki iki kilit noktayı analiz etmektir.sahte kimlikler o iki kısımdan anlaşılabiliyor.en orjinal kimliği ben yaparım diyen adamlar bile bundan bihaberdir.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

ya soğuk damgada eskidi artık ztn, ama daha sakat şimdi çipli :D., yeni kimlikleri gördünüzmü ya, o çiplerin altından girer üstünden çıkar bizim çeteler..

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Buna yersiz denilmez, seçime kalmış 2 gün. Türkiyede her bokta ortalık karışabiliyor. Bu dönemde de bunları anlayışla karşılayın. Sıkı bişey olunca niyeti olanda kalkışmaz herhangi bir suça. Kolluk kuvvetinde önemli bir unsur da caydırmadır.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

aLsanCaK bunu yazdı:
    dayak olayı dışındaki arama olayını destekliyorum. gerekli bişey

Katılıyorum  bence kimlik sormaları aram yamaları iyi bir şey kahvehanelerde köşe başlarında yatacaklarına yapmaları gereken işi yapsınlar

dayak mevzusuna gelince kimlik göstermezsen sinirlenir ama dövemez seni alıp karakola götürebilir  dayak yerseniz gidip avcılığa suç duurusunda bulunun kesinlikle çekinmeyin  polis otosu olakası veya yaka numarasını alabilrsiniz

bir adam temzise kimlik göstermeye zaten karşı çıkmaz

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ihbar gelmiştir bir kimlik vermek zor olmasa gerek

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    ihbar gelmiştir bir kimlik vermek zor olmasa gerek

kimlik sorgusu degil üst araması diyo arkadaş. elliyolarmış orasını burasını rahatsız oluyomuş dogal olarak :d

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 6517 Toplam Mesaj: 41