Popüler Kültürün Pek Bilmediği Film Arşivi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhabalar

Popüler kültürden neret eden biri olarak moda olduğu için A filmine giden, B kitabını okuyan, C programını seyreden salaklardan nefret etmişimdir. Bu sebeple popüler kültür denen kokuşmuş sistemin sinemalarında yayınlanmamış, yayınlansa da gişe yapmamış filmlerin bir listesini çıkarabilir miyiz?

- gemide

- laleli de bir azize

- gişe memuru

- ağır roman

- uçurtmayı vurmasınlar

- tabutta rövaşata

- 14 numara

Bunlar benim ilk aklıma gelenler...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

aaah o gemide filmi yokmu

Huerfanos tarafından 01/Şub/14 17:38 tarihinde düzenlenmiştir

Anarsistherif...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam karagarga diye bir torrent tracker ı var tam sana göre aslında. Genellikle eski çok değerli filmlerin sunulduğu bir tracker. Sana nasıl bir liste lazım, türk filmleri mi yoksa şu şekilde kategori kategori sana listeleyeyim mi?

Sitenin bir güzel tarafı masters of the month adı altında belirli kategorilerde en seçkin filmlerin sunumlarını toplayıp sıralıyorlar.

Daha bu resimdekinden çok daha fazla MoM kategorisi var 2001 den beri her ay böyle yapıyorlar.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Valla müdür bana Türkçeleri daha iyi gibi geliyor. Çünkü yabanı filmlerde dublaj ayrı bir problem, alt yazı ayrı bir problem

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Büyük adam küçük aşk..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

ek olarak yazı tura,masumiyet,kader

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

yabancı olurmu?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Hacivat ve Karagöz neden öldürüldü

Pardon

Istanbul kanatlarimin altinda

Bunlarda efsane turk filmleridir.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxkomandoxx1
    xxkomandoxx1's avatar
    Erkek

Masumiyet ve kader iyidir bide alinin 8 günü filmide iyidir

masumiyetten bir kesit

http://www.youtube.com/watch?v=Q1wGfz4_epg&feature=youtu.be

xxkomandoxx1 tarafından 01/Şub/14 18:51 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    xxkomandoxx1 bunu yazdı

Masumiyet ve kader iyidir bide alinin bir haftasimiydi bir film vardi oda iyiydi

masumıyetı yazma olum buraya coluk combalak ızler kendını vurmaya kalkar kaldıramazlar anlıycagın agır kacar

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tüm filmleri listeleyip YouTube veya benzeri bir platforma atıp amme hizmeti sunayım o zaman

Toplam Hit: 3351 Toplam Mesaj: 31