Portre Denemeleri
-
adını yazdığın font nedir?
-
ellerine sağlık bencede gayet iiler özellikle 2 3 tanesini çok beğendim
-
ps öğrenmem lazım artık :) fotoğraflar çok güzel bence birazda sokaklara inmeli ve doğaçlama yapmalısın...
-
yorumlarınız için hepinize teşekkürler
ismimi yazdığım fontu hatirlamıyorum zaten bi arkadaşım atmişti birazda düzenleme var üstünde
illistratorde cizim olarak mevcut sadece
-
elindeki imkanlar ve yaptıklarından cıkardıgım sonuc: Mükemmel.
-
uhaa :| benim nike'lar | hocam bu aralar takıldın gözüme harika iş başarıyorsun.. kamerana sağlık.
hakikaten harika .. -
teşekkürler
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------
incir yaprağı patlamış bide ps çok belli oluyo aga kullanmamaya çalış ps kullanıcaksan fotoğrafçılık nerde kaldı kendin ışığı yakalamaya çalışsan ps yi de en azından daha minimal kullansan çok daha iyi olur bence zira ps fotoğrafçıyı öldürür tabi bu benim görüşüm
-----------------------------Hocam Ben photoshopda ışık vs gibi herhangi bir işlem yapmıyorum gerekli ise hafiften rütüş ve renklerdirme yapıyorum biraz daha retro vintage havası vermek için
-----------------------------Lightroomu incele kelvin değerlerinden anlıyorsan işine yarar, Hafiften rütuş öyle olmaz kardeşim bak surata direk ps çok bariz plastik gibi duruyor. Orjinallerini koyarsan fotoğraf açısından değerlendirilirsin Ps liler ile anca ps değerlendirmesi oluyor,
Yanlış anlama amacım seni kırmak filan değil gayet güzel çekimler Mekan seçimin iyi, bence lightroomu kesinlikle denemelisin White balance falan rahat rahat kasar... Ayrıca resmin orjinalliğini pek fazla bozmamış olursun...
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------Pisibaliqi bunu yazdı:
incir yaprağı patlamış bide ps çok belli oluyo aga kullanmamaya çalış ps kullanıcaksan fotoğrafçılık nerde kaldı kendin ışığı yakalamaya çalışsan ps yi de en azından daha minimal kullansan çok daha iyi olur bence zira ps fotoğrafçıyı öldürür tabi bu benim görüşüm
-----------------------------Hocam Ben photoshopda ışık vs gibi herhangi bir işlem yapmıyorum gerekli ise hafiften rütüş ve renklerdirme yapıyorum biraz daha retro vintage havası vermek için
-----------------------------Lightroomu incele kelvin değerlerinden anlıyorsan işine yarar, Hafiften rütuş öyle olmaz kardeşim bak surata direk ps çok bariz plastik gibi duruyor. Orjinallerini koyarsan fotoğraf açısından değerlendirilirsin Ps liler ile anca ps değerlendirmesi oluyor,
Yanlış anlama amacım seni kırmak filan değil gayet güzel çekimler Mekan seçimin iyi, bence lightroomu kesinlikle denemelisin White balance falan rahat rahat kasar... Ayrıca resmin orjinalliğini pek fazla bozmamış olursun...
-----------------------------yok hocam kırılıp darılcak birşey yok zaten fikrini söylüyorsun bunda sorun yok
en kısa zamanda lightroom u incelicem
-
Güzel görüntüler ama herkes tarafından cekilebilicek çok basit pozlar. Fotografcı bir tanıdıgım derdi ki ' fotograf neden cektin sorusuna yanıt veremiyorsa işe yaramazdır.' 7.ydi galiba ters ısıkta cektigin dışında işe yaramazlar. Ki onunda orjinalini görmek lazım. Bu şekilde çalışmalarla fotograf sanatını s sini yakalayamazsın ticari işlerle kendini idare edersin anca.
Modelin her pozda seksi görünmek için kendini çok kasmış ama modelin masum seksi değil.
Bu konuda biraz eski kafalıyım fotograf sanatı karanlık odadadır diyenlerdenim. Çok daha bulunmaz renkleri ve kombinasyonları elde edebiliyorsun. Eger söylediğin gibi bu konuyla ilgiliysen karanlık odanın sırlarını keşfetmeye şimdiden başla.
Jan saudek. Bu adamın fotograflarınıda bi incele derim. Tamamı karanlık oda calışması manuel yapımlar..
Son olarak imzanın üzerine fotograf atmaktanda vazgeç.
Kolay gelsin.