Portre Denemeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

adını yazdığın font nedir?

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ellerine sağlık bencede gayet iiler özellikle 2 3 tanesini çok beğendim

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

ps öğrenmem lazım artık :) fotoğraflar çok güzel bence birazda sokaklara inmeli ve doğaçlama yapmalısın...

l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

yorumlarınız için hepinize teşekkürler

ismimi yazdığım fontu hatirlamıyorum zaten bi arkadaşım atmişti birazda düzenleme var üstünde

illistratorde cizim olarak mevcut sadece

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

elindeki imkanlar ve yaptıklarından cıkardıgım sonuc: Mükemmel.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

uhaa :| benim nike'lar | hocam bu aralar takıldın gözüme harika iş başarıyorsun.. kamerana  sağlık.
    hakikaten harika ..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

teşekkürler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Gzx bunu yazdı:
    -----------------------------

Pisibaliqi bunu yazdı:

incir yaprağı patlamış bide ps çok belli oluyo aga kullanmamaya çalış ps kullanıcaksan fotoğrafçılık nerde kaldı kendin ışığı yakalamaya çalışsan ps yi de en azından daha minimal kullansan çok daha iyi olur bence zira ps fotoğrafçıyı öldürür tabi bu benim görüşüm

Hocam Ben photoshopda ışık vs gibi herhangi bir işlem yapmıyorum gerekli ise hafiften rütüş ve renklerdirme yapıyorum biraz daha retro vintage havası vermek için

Lightroomu incele kelvin değerlerinden anlıyorsan işine yarar, Hafiften rütuş öyle olmaz kardeşim bak surata direk ps çok bariz plastik gibi duruyor. Orjinallerini koyarsan fotoğraf açısından değerlendirilirsin Ps liler ile anca ps değerlendirmesi oluyor,

Yanlış anlama amacım seni kırmak filan değil gayet güzel çekimler Mekan seçimin iyi, bence lightroomu kesinlikle denemelisin White balance falan rahat rahat kasar... Ayrıca resmin orjinalliğini pek fazla bozmamış olursun...

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:

Gzx bunu yazdı:

Pisibaliqi bunu yazdı:

incir yaprağı patlamış bide ps çok belli oluyo aga kullanmamaya çalış ps kullanıcaksan fotoğrafçılık nerde kaldı kendin ışığı yakalamaya çalışsan ps yi de en azından daha minimal kullansan çok daha iyi olur bence zira ps fotoğrafçıyı öldürür tabi bu benim görüşüm

Hocam Ben photoshopda ışık vs gibi herhangi bir işlem yapmıyorum gerekli ise hafiften rütüş ve renklerdirme yapıyorum biraz daha retro vintage havası vermek için

Lightroomu incele kelvin değerlerinden anlıyorsan işine yarar, Hafiften rütuş öyle olmaz kardeşim bak surata direk ps çok bariz plastik gibi duruyor. Orjinallerini koyarsan fotoğraf açısından değerlendirilirsin Ps liler ile anca ps değerlendirmesi oluyor,

Yanlış anlama amacım seni kırmak filan değil gayet güzel çekimler Mekan seçimin iyi, bence lightroomu kesinlikle denemelisin White balance falan rahat rahat kasar... Ayrıca resmin orjinalliğini pek fazla bozmamış olursun...

yok hocam kırılıp darılcak birşey yok zaten fikrini söylüyorsun bunda sorun yok

en kısa zamanda lightroom u incelicem

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Güzel görüntüler ama herkes tarafından cekilebilicek  çok basit pozlar. Fotografcı bir tanıdıgım derdi ki ' fotograf neden cektin sorusuna yanıt veremiyorsa işe yaramazdır.' 7.ydi galiba ters ısıkta cektigin dışında işe yaramazlar. Ki onunda orjinalini görmek lazım. Bu şekilde çalışmalarla fotograf sanatını s sini yakalayamazsın ticari işlerle kendini idare edersin anca.

Modelin her pozda seksi görünmek için kendini çok kasmış ama modelin masum seksi değil.

Bu konuda biraz eski kafalıyım  fotograf sanatı karanlık odadadır diyenlerdenim.  Çok daha bulunmaz renkleri ve kombinasyonları elde edebiliyorsun. Eger söylediğin gibi bu konuyla ilgiliysen karanlık odanın sırlarını keşfetmeye  şimdiden başla.

Jan saudek.  Bu  adamın fotograflarınıda  bi incele derim. Tamamı karanlık oda calışması manuel yapımlar..

Son olarak imzanın üzerine  fotograf atmaktanda  vazgeç.

Kolay gelsin.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
Toplam Hit: 10838 Toplam Mesaj: 58