Powerball Hakkında
-
tacir bunu yazdı:
-----------------------------
Bitenekadar.com dan dün elime geçen microsonic marka powerball ı bugün yağlamak suretiyle bozmuş durumdayım.
Orjinalinden şaşmayın vidasını açıp bakmayın. ama çok eğlenceli bişey.
-----------------------------hocam yağlanır mı o naptın ? hafif bi sürtünme olmazsa jiroskopu harekete geçemez.
-
kesinlikle orjinal al. ben orjinal almıştım.
-
tacir bunu yazdı:
Bitenekadar.com dan dün elime geçen microsonic marka powerball ı bugün yağlamak suretiyle bozmuş durumdayım.
-----------------------------Hocam çeviremedin diye dönmüyo diyip yağlamadın di mi? :|
-
tacir bunu yazdı:
-------------------------bravo sana :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=PC1CD6fyqQU&feature=related
piç oldu lan adam
-
güzel bişeye benziyo. ama 70 lira da verilmez buna be hocalar :|
-
çeviriyordum da 8888 devirde kalmıştım yağladım bozuldu sonra iyice söküp prilli suyla yıkadım ve sonuç:
yeni rekor 10089 az önce kırdım ter kana bulandım :)
-
tacir bunu yazdı:
çeviriyordum da 8888 devirde kalmıştım yağladım bozuldu sonra iyice söküp prilli suyla yıkadım ve sonuç:
yeni rekor 10089 az önce kırdım ter kana bulandım :)
anaaam okadar para veriyosun bide kırılıyomu bu meret -
hocam ben kargo dahil 40 ytl ye aldım kırılmadı. mallığımdan bozuldu bir süre arkadaşında dediği gibi sürtünmesi lazımmış biz sürtünmezse daha iyi döner dedik böyle oldu. düzgün kullanırsan epey sorun çıkmaz.
orjinallerinin ömürboyu garantisi var.
-
yawuz bunu yazdı:
anaaam okadar para veriyosun bide kırılıyomu bu meret
-----------------------------Hocam büyük ihtimal rekor kırmış, cihazı değil yani :D
Ayrıca bu arkadaşın elindeki 40 liralık olan version, ben de bundan almayı düşünüom...