Powerbank Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu powerbank işini çok araştırdım geçmişte buradada konularım olmuştu hep beraber bilgi alışveriş yapmıştık.

Xiaomi powerbank'in çok çakması var. Hatta orjinalinden çok çakması var diyebilirim. Ayırt etmek için :

-Orjinal olanın altındaki yazılar çok soluk bir griyle yazılmış. Çakma olanlarda ise bu yazılar koyu siyahtır.

-Orjinal olanı telefona takar takmaz şarj etmeye başlar çakma bir tepki göstermez ila tuşuna basmak gerekir.

-Orjinal olanı şarja takıp powerbankide telefona bağlarsanız hem kendi şarj olur hem telefon. Bu çakmalarda yok.

-Orjinal olanlarda açma tuşu içerideyken çakma olanlarda dışarı taşmıştır.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

1 yılldır asus kullanıyorum 10050 olanı memnum hiç sorun yaşamadım. Tavsiye ederim içinden adaptor çıkmıyor alnız söylüyüm ben 50 tl ye almıştım 1 yıl önce

https://www.asus.com/tr/Phone-Accessory/ASUS_ZenPower/ 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek

2 senedir xiaomi kullanıyorum tavsiye ederim

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek

Amazon'daki yorumlara bakarak gecen sene anker 10k mah olan modelden almistim n11'den ben 100 tl verdim. Verdigim paranin hakkini sonu kadar hakediyor.

Kernel_Panic tarafından 27/May/17 16:25 tarihinde düzenlenmiştir

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

https://www.asus.com/tr/Phone-Accessory/ASUS_ZenPower/

Bunda 2.4 A lık çıkış var diğerlerinden daha hızlı şark ediyor sanıırm.

2.4 A lık çıkış Xiamio nun yeni V2 modelinde var o

yani ya asus alacağım yada Xiamio v2 modelinden alacağım.

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kullandığın iPhone Plus mı hocam ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Kullandığın iPhone Plus mı hocam ?

6S kullanıyorum hocam plus değil ama sık telefon değiğştirirm yani 2 3 ay sonra 7plus vs alabilirim.

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Değiştireceksen başka tabi. Normal iPhone'lar max 1 amper desteklerken Plus olanlar 2 amper destekliyor ondan sordum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

1 yıldır Asus Zenpower kullanıyorum, gayet memnunum.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 3912 Toplam Mesaj: 26
powerbank