Pre Turkey Web Sitem
-
Web sitemi yeniledim panxer.com u buraya geçirdim , ürün sayısını arttırdım umarım beğenirsiniz her türlü pozitif ve negatif eleştirinizi beklemekteyim.
Paypal ve ödemeler konusunda olan güvenilirliğimi bilen bilir bilmeyenler buradan öğrenebilir :)
http://tahribat.com/Forum-Paypal-Ve-Karta-Ihtiyaci-Olanlar-139991/1/paypal/
Ayrıca hosting satışı için TBT Den güvenilir birinden teklif bekliyorum sağlam Reseller sahibi arkadaşlar bir PM uzagınızdayım.
-
İnşallah iyi kazançlar kazanırsın. hayırlı olsun
-
Bugün premium satan yarın araba satar
konuyu silelim lütfen.. :))
-
hjm şu oyun bölümünde mesela oyun olayı nasıl oluyor? oyun programı satıyorsun? oyun konusunda bilgim yok bu konuda sana işimiz düşebilir.
-
arkadaşalar dün panxerden 80 tl lik combat arms nx (cash) aldım her türlü güvene bilirsiniz. sorunsuz alış veriş.
güven konusunda hiç bir şekilde sıkıntı yaşamassınz hayırlı satışlar.
leage of legends riot point te satabilirsin tayfun.
MaxeL tarafından 28/Ara/12 17:48 tarihinde düzenlenmiştir -
lekton bunu yazdı
hjm şu oyun bölümünde mesela oyun olayı nasıl oluyor? oyun programı satıyorsun? oyun konusunda bilgim yok bu konuda sana işimiz düşebilir.
hocam steam üzerinden satılan oyunları satıyorum. gift olarak veya sizin hesabınıza girerek paypal veya kredi kartı ile işlemi gerçekleştiriyorum.
şuan isim olarak hatırlamıyorum fakat TBT den bir çok kişiye cs 1.6 , css ve komple paketi almışlıgım var hiç bir sorun çıkmadı.
oyunları genelde en populerlerinden ekliycem ancak paypal geçen her yerden sipariş verebilirsiniz.
-
Hocam "Steam oyunları" altındaki "Counter Strike Complete" oyununun ismini "Complate" diye yazmışsınız, hata olmuş sanırım.
edit: Düzeltilmiş :)
RaNGeR tarafından 29/Ara/12 10:44 tarihinde düzenlenmiştir -
RaNGeR bunu yazdı
Hocam "Steam oyunları" altındaki "Counter Strike Complete" oyununun ismini "Complate" diye yazmışsınız, hata olmuş sanırım.
edit: Düzeltilmiş :)
Hocam bende steam da yanlış yazıyor sandım meğer ben yanlış görmüşüm :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
Bugün premium satan yarın araba satar
konuyu silelim lütfen.. :))
ahahaha bu sefer güldürdü :)
-
Orjinal IDM Lisansı satıyorum arkadaşlar Kendi sitesinde 25 dolar yani 45 TL ben 39,50 Den satmaktayım.
Toplu alımlarda duruma göre indirim değişebilir. isterseniz benim sitem üzerinden havale ptt veya paypal ile isterseniz
sanal pazar sayfamdan taksitle alabilirsiniz Fakat orda 44 TL.
Piyasada 30 TL den satılan idm lisansları 1 Yıllık kullanım hakkına sahip benimkiler ise ömür boyu.
http://www.preturkey.com/index.php?route=product/product&product_id=59
-
siteni beğendim müdür güzel yapmışsın hayırlı satışlarda
ama bir problem var idimyi ben beleşe satıyorum :D ömür boyu :D
zalimadam tarafından 08/Nis/13 01:20 tarihinde düzenlenmiştir