Pro Domain Hediye Edicem
-
Şöyle www...pro olacak sekilde guzel ve bosta bi domain bulan birine, o domaini kendime alip kendisine de bi tane pro hediye edecegim ilgilenenlere duyurulur..
sanirsam kampanya ihsde varmis, oradan şettiriverecegim
bi de yahoo da .com kampanyasi var, ordanda alabilirim -
Akillara gelen domain pmlenir, konuya yazilmazsa daha iyi olur. Pm iskeleti : onerilen domain : xxx.xxx istenen domain : yyy.yyy
-
.pro diyince aklıma püro, püro diyince havana havana diyince kübalı kızlar, kübalı kızlar diyince che, che diyince liderlik vs, liderlik diyince Mustafa Kemal, Mustafa Kemal diyince türklük,türkiye,mısaki milli vs, bunlar da mete han ı çağrıştırıyo
sen havana.pro yu alıp püro sat bence
-
lalada bunu yazdı, kübalı kızlar diyince che,
:| -
www.batsmodel.pro
-
Hoca napayim ben o domaini :D batesmotel mi kaldi adamlar film cekiyo artik direk
-
Noneyim bunu yazdıHoca napayim ben o domaini :D batesmotel mi kaldi adamlar film cekiyo artik direk
İlk o geldi aklıma sana ne lazım hocam ne tarz?
-
indir.pro = program indirme sitesi gibi?
-
pro uzantısı olduğunu bile bilmiyorum iyi oldu bu konu :D bi dene aldım bakalım aklıam geldikçe alırım şimdi :D
edit: bi dene daha siparis ettm hvale yapinca tamamdir.. ii oldu bu konu ii oldu :)
MaviGozluDev tarafından 09/Ağu/12 06:09 tarihinde düzenlenmiştir -
pm attım.
-
MaviGozluDev bunu yazdı
pro uzantısı olduğunu bile bilmiyorum iyi oldu bu konu :D bi dene aldım bakalım aklıam geldikçe alırım şimdi :D
edit: bi dene daha siparis ettm hvale yapinca tamamdir.. ii oldu bu konu ii oldu :)
Nasi seyler aldin inspiration olsun bize