Profesyonel Fotoğraf Makinesi Önerileriniz Neler?
-
Merhaba arkadaşlar.
Orjinal bir profesyonel fotoğraf makinesi almak istiyorum.
Dijitallerin artık yetersiz kaldığını düşünüyorum.
bugün aldığımı 2 yıl sonra değiştirmek zorunda kalıyorum. Orjinal görüntüler isteyince de biraz maliyeti yüksek oluyor.
Uzun lafın kısası fotoğrafçılığa merak salmak istiyorum. Dağ, taş çekmek istiyorum.
Profesyonel kamera önerileriniz nelerdir?
Fiyat aralığının da düşük olması benim açımdan iyi olur.
Ama fiyat gözetmeksizin de önerileriniz önemli.
Hangi marka almalıyım? Ve İstanbul'da nereden güvenip de alabilirim? Sonuçta TeknoSA falan müşterilerini yolmaktan başka bir şey yapmıyor.
-
sony alfa 350
-
vatan bilgisayar veya media marketten al Parana göre canon 450d 550d veya nikon d3100 5000 9000 e kadar gider .|
-
griffin bunu yazdı:
-----------------------------
vatan bilgisayar veya media marketten al Parana göre canon 450d 550d veya nikon d3100 5000 9000 e kadar gider .|
-----------------------------fiyat aralığı nedir hocam?
Ayrıca media markt'ı daha çözemedim. Teknoloji mağazası mı, ihrac fazlası mı satıyor? Nasıl satıyor anlamadım bi.
Canon'larla ilgili bir sıkıntı var sanırım. Bir fikrin var mı bu konuda?
-
ameros bunu yazdı:
sony alfa 350
-----------------------------profesyonel bir kameranın kaç megapixel olması gerekli sizce?
-
Paragrafi bunu yazdı:
ameros bunu yazdı:
sony alfa 350
-----------------------------profesyonel bir kameranın kaç megapixel olması gerekli sizce?
----------------------dslr makinelerde megapixel önemli ama daha önemli olan şeylert var max. ve min. enstantene degerleri diyafram iso lens vs. vs.
-
ameros bunu yazdı:
Paragrafi bunu yazdı:
ameros bunu yazdı:
sony alfa 350
----------------------dslr makinelerde megapixel önemli ama daha önemli olan şeylert var max. ve min. enstantene degerleri diyafram iso lens vs. vs.
-----------------------------Hiçbiriyle alakalı bir bilgim yok hocam. Nereden bilgi edinebilirim?
Sonuçta bir mağazaya girince kazıklanmayalım cahilliğimiz yüzünden
-
Profesyonel makina da Canon EOS 5D mark 2 üstüne yoktur
Film bile çekersin hatta BEHZAT Ç dizisi çekiliyor bu makina ile.
Ama her profesyonel makina gibi bunun da fiyatı tuzlu... :)
-
bu tür s-orular baya abi arttı son zamanlarda son moda bumu acaba :D
hocam sen fiyatını ver max ve min olmak üzere millet sana önersin ben sana makine öneririm 22bin tl yine makine öneririm 1500 tl yani.. ama sana tavsiyem prof makieden bahsediyorsun işi bilmiyorsun git ikinci el az kullanılmış temiz bi makine al, nedir ucuz olsun dersen 700 tlye pentax k-x var kaliteli olsun dersen d90 var d5000 satan var d3000 yada d3100 satanlar var, ikinci el fiyatına iyi gidiyor bu mallar, bence birikmiş paran varsa git bunlardan birini al, işi kaptım dersen yeni bi makine alırsın yok fotoğrafçılık bana göre değil dersen de aldığın makine ile devam edersin ki zaten sana yeterli gelecektir,,
bu arada dslr makinelerde mp i çok ta önemseme 10 mp yada 12.4 sana yetecektir,,
-
diyosan para bok o zaman canon 5d mark 2
-
Ben anlamam bu makinelerden; ama profesyonel bir tanıdık var, haftasonu sorup yazarım.
bunun dışında, www.indirimplus.com sitesinde indirimli makineler var, gözatabilirsin.