Program Arşivi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek

Sanalda sole bir gezintiye çıktımdıydıda bunlara rastladım tuttugum gibi getirdim buraya alın sizlerin olsun

apple quicktime pro7

Mov uzantılı dosyaları görüntülemek sorun olmaktan çıkıyor bu program sayesinde..

İndirmek İçin Tıkla.!

Flash Website Desing Pro Flash bilmeden Flash Site Hazırlayın.!

Hiç Flash Bilmiyormusun Ne yazık Ama uzulme Zero Senin için bu Programı Buldu :) Bu Program Sayesinde Hiç Flash Bilgin olmasada Flash Site Hazırlaya bilirsin Artık Gerisi Sana kalmıs.! :))

İndirmek İçin Tıkla :)

Dead Disk Doctor Plus Multilingual v1.26

Bozulan cd ,disket yada harddisklerdeki önemli verilerinizi kurtarmanızı sağlayabilecek bir yazılım. Verileriniz diskin bozulmayan kısmındaysa kurtarma olaslılığınız yüksek. Dead Disk Doctor 10kb lik bloklar halinde veriyi okumaya çalışır. Eğer yüzeyde bir problemle karşılaşırsa tekrar okumayı başarıncaya kadar okuma blok boyutunu düşürür. Okuma başarılı olunca da tekrar aynı adımlarla 10kb lik maksimum blok okuma boyutuna geri döner. Böylece dosyalarınızın tamamını olmasa bile bir kısmını kurtarabilirsiniz.

İndirmek İçin Tıkla.!

Cute Context Menu ver.1.4 | 1,47 MB

Windowsunuzun sağ tık menüsüne istediğiniz kısayolları ekleyerek sık kullandığınız program,mp3 v.b. dosyalara daha hızlı ulaşmanızı sağlayan yazılım.

İndirmek İçin Tıkla.!

VisionLab Studio 10 Full Videolara Efekt Ekle!

Videolariniza efektler eklemenize yarayan muhtesem bir program...

VisionLab Studio videolariniza cesitli efektler eklemenize yarayan mukemmel bir programdir. Ozellikle isik efektleri ile dikkat cekmekteymis. Internetten de bu efektlere yenilerini bulabilirsiniz. Ben sizin icin icerisine yaklasik 232 efektle birlikte veriyorum programi.

Programi kurduktan sonra calistirinca key dosyasi istiyor. Onu da indirdiginiz rarin icindeki crack klasorunde bulabilirsiniz. Onu gosterdikten sonra update etmenizi isteyecek. Ona iptal deyin... Gule gule kullanin...

İndirmek İçin Tıkla.!

Bu kadar Yeter Sanırım Bunlar Burada Daha Guzel Bencee :)) (Ç)alıntı yaptım ama Buraya Koyarken emek harcadım.!

Ha unutmadan Devamı Gelecek :)

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek

Buradan Eklemeye Devam Edicem...

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Ellerine sağlık devamını bekleriz.. ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    ellerine sağlık hoca

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Banada tam bu program lazımdı hocam, eline sağlık.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    Rica Ederim ARkadaslar Arkasından Gelenler Cok Daha İyi Olucak..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    paylaşımlar için çok saol  yaşasın paylaşım kardeşliği :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Cute Context Menu ver.1.4 | 1,47 MB  ü indirdim ama 1,47 mb lık dosya icin 1,5 dakka beklemek dokunuyo aq :S gelin ortak bi rapid hesabı alalım ? çok kişi kullanınca banlıyomu rapid ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı:
    -----------------------------
    ,ortak bi rapid hesabı alalım ? çok kişi kullanınca banlıyomu rapid ?
    -----------------------------
     cok kisi kullanınca banlamıyo lakin gunluk bir kota mevcut 5 GB onu asınca 1 veya 2 gunluk hesabın donduruluyo birden fazla kisi kullanınca limit cabuk doluyo ha belki bilmeyen arkadaslar icin soluyorum upload eddikcede gun icinde download eddiginden dusuluyo..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    İşime yarayan Bi program Caldım Saol

....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Yıllık 10 ytl den rapid satışınamı başlasam a.q :D

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
Toplam Hit: 1647 Toplam Mesaj: 12