Projene Script Eklemenin En Kolay Yolu!
-
selam millet, developerlarin isine yarar diye bisey yaptim.. muadilleri vardir elbet bende yapayim dedim :) hersey cok kolay, en cok kullanilan scriptlerin kisayollari var tiklayip kopyaliyorsun ve kodlarina yapistiriyosun, bitti gitti.
adres : http://scriptekle.com
hadi kolay gelsin :)
-
hacı bunun için harcadığın zamana, emeğe, paraya değermi bilmiyorum :|
çok basit bişey.
yani geliştirirsen güzel bişeyler olur ama bu şekilde kalacak bişeyse bence boşuna uğraşmışsın :|
ama bir asp, php, .net kodları eklersin filan güzel bişeyler çıkar.
kategoriler halinde asp db kodu, fonksiyonlar filan , php içinde aynı şekilde ozaman bişeyler olur
-
chrome ekleye tıkladım.
chrome çöktü. son girişim olur 21 tab gitti.. bekleki dolsun yüklensin açılsın.
-
FOXXLY bunu yazdı
hacı bunun için harcadığın zamana, emeğe, paraya değermi bilmiyorum :|
çok basit bişey.
yani geliştirirsen güzel bişeyler olur ama bu şekilde kalacak bişeyse bence boşuna uğraşmışsın :|
ama bir asp, php, .net kodları eklersin filan güzel bişeyler çıkar.
kategoriler halinde asp db kodu, fonksiyonlar filan , php içinde aynı şekilde ozaman bişeyler olur
buna harcadigim 1 saati ileride pluginlerin tek tek sitelerine girip linklerini almada kaybedecegim zamana yeglerim :) bunu once kendim sonra muridler icin yaptim, birilerinin isine yararsa ne mutlu bana ;)
-
BarisYigit bunu yazdı
chrome ekleye tıkladım.
haci senin chrome cokmek icin yer ariyomus ben bir saattir 700 kere tiklamisimdir chromedan :)
-
BarisYigit bunu yazdı
chrome ekleye tıkladım.
bu arada biraz gec oldu ama CTRL + SHIFT + T ile kapanan tavblari yeniden acabilirsin.
-
sürümlerinide seçtirebilseydin keşke.
-
neden ortalı değil
-
Shephard bunu yazdı
neden ortalı değil
neden ortali olsun? acikcasi tasarim kaygim olmadi yaparken, kullanisli olmasi yeterli ;)
-
Bence gayet güzel kardeşim allah yürütsün diyelim :)
-
rahmican bunu yazdı
Bence gayet güzel kardeşim allah yürütsün diyelim :)
eywallah hocam sagol.