PSD Arşivi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Merhabalar;

photoshop%20psd

Öncelikle amacımızın reklam olmadığını belirtelim :P ( ki Reklam olsa ne olacak ki )...

www.psdarsivi.com domainini uzun bir süre önce almış biraz içerik ekledikten sonra SEO amaçlı çalışmalar sebebiyle içeriğine değil daha çok arka plana çalışmıştık ve istediğimiz 2 kelimede Google' da 1.sayfa 1.sıra olduk :) Amaç ticari değil yeterince geniş olan ve her geçen gün genişleyen PSD arşivimi sizlere ( internet kullanıcılarına ) açıyorum. Hotfile, RS, FS gibi dosya paylaşım servislerinden değil. Tamamen ücretsiz olarak kendi sunucumuz üzerinden sizlerle dosyalarımızı paylaşıyoruz. ( Virüs, Spam v.b. reklam yazılımları içermemektedir. ) Henüz çok geniş bir arşivin aktarımını yapmadık ancak arşivimiz her gün güncellenmekte ve her geçen gün daha da büyümekte. Hedef 1 ay gibi bir bir sürede 10.000 PSD dosyası ile sizlere merhaba demek. ( Offf çok iddialı oldu ) Hadi neyse sadete geleyim çoluk çocuk yin gari :}

www.psdarsivi.com

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şu an bakamıyorum ama çözünürlükleri 300 dpi ise harika fikir demektir.

Ellerine sağlık

9200 feetde alınan ilk nefes...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

öpüyorum seni

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Muqi bunu yazdı:
    -----------------------------

Şu an bakamıyorum ama çözünürlükleri 300 dpi ise harika fikir demektir.

Ellerine sağlık

Çeşitli çözünürlükler mevcut herbirinin aslında çözünürlüğünü vermeyi düşündük ancak iş 2 kat artacaktı o yüzden vermedik :) ama zaten ücretsiz ( HF, RS, FS v.s. ) siteler üzerinden değilde kendi sunucumuz üzerinden hizmeti verdiğimiz için sorun olacağını sanmıyorum indirip, bakar iş görmezse silersin :) Henüz yüksek çözünürlüklü PSDlerime geçemedim onları bu bağlantı ile upload etmek kasar az daha bekleyelim bakalım fiber geliyormuş :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir.

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:

.... PSD arşivimi sizlere ( internet kullanıcılarına ) açıyorum. Hotfile, RS, FS gibi dosya paylaşım servislerinden değil. Tamamen ücretsiz olarak kendi sunucumuz üzerinden sizlerle dosyalarımızı paylaşıyoruz.

www.psdarsivi.com

hotfile%20download

175 kez indirildi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

çok sağlam olmuş site içerikde en yakında  güncellenir zaten ellerinize sağlık teşekürler

ZalımMadam.10.07.24
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

bazı linkler zamanında Hotfile üzerinden verildi ancak şu an için kendi sunucumuz üzerinden veriyoruz. Az önce bi içerik için silinmiş yorumu yapılmış hemen link yenilendi kendi sunucumuz üzerinden verildi. Olur hotfile linki çıkar ve silinmiş ise yorum yazarsanız hemen yeni link verilir. Artık sunucumuz üzerinden link veriyoruz. Hotfile üzerinden link verimi çok çok eski :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telos00
    telos00's avatar
    Erkek

gercekten harika olmuş, dowlandın kendi sunucunda olması daha da hoşuma gitti :-)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    sizlerin hoşuna gitsin diye yapıyoruz zaten :} Yakında acunn' a kafa tutacağız :P

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

çok güzel olmus, içerik olarak zenginleşirse daha da güzel olacaktır..

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
Toplam Hit: 3848 Toplam Mesaj: 26