PSD Arşivi
-
Merhabalar;
Öncelikle amacımızın reklam olmadığını belirtelim :P ( ki Reklam olsa ne olacak ki )...
www.psdarsivi.com domainini uzun bir süre önce almış biraz içerik ekledikten sonra SEO amaçlı çalışmalar sebebiyle içeriğine değil daha çok arka plana çalışmıştık ve istediğimiz 2 kelimede Google' da 1.sayfa 1.sıra olduk :) Amaç ticari değil yeterince geniş olan ve her geçen gün genişleyen PSD arşivimi sizlere ( internet kullanıcılarına ) açıyorum. Hotfile, RS, FS gibi dosya paylaşım servislerinden değil. Tamamen ücretsiz olarak kendi sunucumuz üzerinden sizlerle dosyalarımızı paylaşıyoruz. ( Virüs, Spam v.b. reklam yazılımları içermemektedir. ) Henüz çok geniş bir arşivin aktarımını yapmadık ancak arşivimiz her gün güncellenmekte ve her geçen gün daha da büyümekte. Hedef 1 ay gibi bir bir sürede 10.000 PSD dosyası ile sizlere merhaba demek. ( Offf çok iddialı oldu ) Hadi neyse sadete geleyim çoluk çocuk yin gari :}
-
Şu an bakamıyorum ama çözünürlükleri 300 dpi ise harika fikir demektir.
Ellerine sağlık
-
öpüyorum seni
-
Muqi bunu yazdı:
-----------------------------
Şu an bakamıyorum ama çözünürlükleri 300 dpi ise harika fikir demektir.
Ellerine sağlık
-----------------------------Çeşitli çözünürlükler mevcut herbirinin aslında çözünürlüğünü vermeyi düşündük ancak iş 2 kat artacaktı o yüzden vermedik :) ama zaten ücretsiz ( HF, RS, FS v.s. ) siteler üzerinden değilde kendi sunucumuz üzerinden hizmeti verdiğimiz için sorun olacağını sanmıyorum indirip, bakar iş görmezse silersin :) Henüz yüksek çözünürlüklü PSDlerime geçemedim onları bu bağlantı ile upload etmek kasar az daha bekleyelim bakalım fiber geliyormuş :)
-
Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir.
-
sRcN bunu yazdı:
.... PSD arşivimi sizlere ( internet kullanıcılarına ) açıyorum. Hotfile, RS, FS gibi dosya paylaşım servislerinden değil. Tamamen ücretsiz olarak kendi sunucumuz üzerinden sizlerle dosyalarımızı paylaşıyoruz.
-
çok sağlam olmuş site içerikde en yakında güncellenir zaten ellerinize sağlık teşekürler
-
bazı linkler zamanında Hotfile üzerinden verildi ancak şu an için kendi sunucumuz üzerinden veriyoruz. Az önce bi içerik için silinmiş yorumu yapılmış hemen link yenilendi kendi sunucumuz üzerinden verildi. Olur hotfile linki çıkar ve silinmiş ise yorum yazarsanız hemen yeni link verilir. Artık sunucumuz üzerinden link veriyoruz. Hotfile üzerinden link verimi çok çok eski :)
-
gercekten harika olmuş, dowlandın kendi sunucunda olması daha da hoşuma gitti :-)
-
sizlerin hoşuna gitsin diye yapıyoruz zaten :} Yakında acunn' a kafa tutacağız :P
-
çok güzel olmus, içerik olarak zenginleşirse daha da güzel olacaktır..