Psikolojik Destekmi Almalıyım?
-
mendilin verin lan :D
şaka bi yana hoca akşam akşam içim karardı benden de beter ler varmış yahu Allah yardımcın olsun zaman ilacını kullanmasnı tavsiye ederim çünkü başka çözüm yolu yok.. bence.
-
Psikolojik tedavi istiyorsun ..psikoloji bi bilim dalı ..e o zman mantığa dayanır öncelikle mantıklı olmayı kafana sokacaksın::.
kızı kesinlikle görmemen, duymaman gerekir ..aksi taktirde açık konuşayım kalbin sikilir::. Msn'de dahi nickini ..ismini sil
Seni Sevmeyen ..seni kullanan ..senle dalga geçen ..köpek yerine koyan biri asla senden değerli olamaz
Her bakımdan kendini aşarsan ve sonra karşısına çıkarsan kesin ihtimal kendini berbat hisseder ..pişman olur .. o seni kıskanır::.
Şu halinle 5 para etmezsin bunu aklına sok'! ( acı ama gerçek )
Düş Sokağı Sakinleri 2 sene önce benide en derin hassa yerimden yakalamıştı .::dinlemeyi kesmem toparlamama yardımcı oldu .::şimdide ara ara dinlerim .::yani dinlediğin şarkılara dikkat et .::sikine bakarsın sikin kalkar, götüne bakarsın götün kaşınır ( daha yeni uydurdum :) )
ve her zman; ZAMANSIZ OLAN BİR AŞKA KAPILIP YENİK DÜŞMÜŞ KİŞİLERE karşı söylerim .::En büyük sevda sözü szekteri çekmektir.::.
İmzamın her zman arkasındayım::.
( arada editler devam ettiririm bu postumu takipçisi ol :) )
-
hocam 5-6 aydır görmüom belki son zamanlar onu görmiim diye 1 ay felan gitmedim dersaneye..sürekli diodum ona görüşmeyelim seninle değiştiriyim herseyi giddiim burdan felan diye bu seferde ağlıodu mk..gitme dost kalalım vs..gelip yanıma oturuodu ulan ayrılmıs siktiri basmısın bana bide gelion hala bana yavsıon mafettin hayatımı mk ben güzel bi insandım...
-
o dangalak baskasını seviyor. oglan bunu sen kadar sevmiyor.
kızda bunun farkında ve seni kaybetmek istemiyor.
ben ce esaslısından bi tokat at cek git. verirse Tik. sonra cek git:)
psikolog olayına gelince. ben karsıyım. islerini kendin gorecek kadar mantıklısın ?
benimde benzer olay basımdan gecti. psikologa gittim ama sadece gitmis olmak icin...
cözümün bende oldugunu biliyodum. ilaclar verdi.he he kullancam dedim savu$turdum.koyun gibi aylarca uyutacaktı o ilaclar beni, mal gibi yapacaktı. böyle olmaktansa kendi sorunumu kendim cözerim dedim. Allaha sükür cözdüm:) yani cözmüssümdür heralde.cözdüm sayılır:) neyse beni bos verek. sen basarirsin bunu.
-
sevimsiz hocam görüşmüoz zaten 5-6 aydır konusmuoruz yani zaten daha ne konusalım kavgalar ettik vs çözümü biliorum fakat yapamıorum hocam hojucuğun dediğin gibi beni ondan alıkoyan bişi var fakat bünyem kaldıramıo nefsim sürekli isyanda mk..
-
ee madem öyle kızdan yardım isteyeceksin ..yardımcı olmassa zorlayacaksın ..başka çare yok::.
-
olm yardım isteyeceksin derken yanlış anladın şöyle açıklık getireyim işin aslı sen bu kızı evire çevire sikmedikten sonra soğuyamazsın bunun için kıza diceksin ki benim seni unutmam için bana vermen gerekiyo ..lütfen yardımcı ol bu konuda beni zorlama ..önceki postumda da ifade ettiğim gibi ..yardımcı olmassa zorlayacaksın :)
Geyik her derde aspirin niyetine::. -
Sufi bunu yazdı:
-----------------------------hocam 5-6 aydır görmüom belki son zamanlar onu görmiim diye 1 ay felan gitmedim dersaneye..sürekli diodum ona görüşmeyelim seninle değiştiriyim herseyi giddiim burdan felan diye bu seferde ağlıodu mk..gitme dost kalalım vs..gelip yanıma oturuodu ulan ayrılmıs siktiri basmısın bana bide gelion hala bana yavsıon mafettin hayatımı mk ben güzel bi insandım...
-----------------------------
hoca ne olursa olsun arayı açman gerek soğukkanlı olman sallamaman gerek yoksa her kız ağladında yumşayıp gidersin olanda sana oluor görüldüğü üzere -
psikolgunu iyi sec sonra daha kötü yapabılıolar durumu .Bunun dısında sevgilin olmasa bıle bi kız arkadas bul ve onunla zaman gecrmeye bak (: .unutma olay sende biter =)
-
biraz anti depresan al hiç bieyin kalmaz.....
güven bana,bi ara allahın sevmediği tek kul benim zannediyodum.:P
neyse dedim ya al şu haplardan biraz psikatr a git iyileşiceksin.Kabul et başına gelenleri.O zaman altından kalkarsın.
Bide snaa bi abi tavsiyesi.git onun en yakın arkadaşını ne yap et ayart.para yedir yemek yedir,gez toz ama elde et sonrada yawaş yawaş seninkiyle arkadaşça sohbet et öbür kıza yawşa
eğer sana dönmezse bu dünyada yuvarlak değil...bende burak değilim })