Putin Ve Basbakanlik Dersi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek
    SucH bunu yazdı:
    -----------------------------
    1- Ekonomi yi hükümet yönetiyo evet fakat enflasyonu öyle gösteren hükümet deil ekonomik parametreler. ve dünyanın 17. en büyük ekonomisi diyen de yapılan araştırmalar sonucunda cıkıyo ortaya.  benzin konusunda devlet önceki gibi benzin fiyatlandırmaya karışmıyo erdoğan gecen gün teşvik paketini acıklarken söyledi. sence bütün her yerde petrol fiyatları düşerken biz de neden hala aynı veya artıyo ? petrol şirketleri yüzünden fakat erdoğan en kısa süre de buna müdahil olunacağını söyledi. yani devlet belirleyebilir  akaryakıt fiyatlarını. önceki dönemde gibi.valla kusura bakma ama erdoğanın benzinin litresini 1 $ yapacağız gibi birşeyini hatırlamıyorum eğer varsa link falan gönderirsen iyi olur. bilmiyorum çünkü.

2- Erdoğan ın malvarlığı konusu daha önce de tartışıldı gir siteye bak. ben sülaleden zengin deilim, durumumuz kendimize göre. kim girdi fortune dergisine ? bilmemek ayıp deil öğrenmemek ayıp söylersen biliriz.

3- zahit akman konusunda pek bi bilgim yok eğer bir sucu varsa yargılanır. zaten istifa etceğini falan söylüyordu.

evet erdoğan ı savunuyorum fakat herkes hata yapabilir.

1- Evet dis borcumuzla beraber en buyuk 17. ekonomiyiz artik o borc 100 yildami odenir 200 yildami bilemem yani 100 ile 200 yil arasi bir zaman sonra o denilen 17. siraya geliriz milletce kutlariz Taksim meydaninda

RTE veya AKePe hukumetin basa gelirken ki soylemidir o bensiz litresi = 1$ olacak diye daha detayli bilgi icin tum gazeteler arsivinden faydalanabilirsin aha da link

http://www.tumgazeteler.com/?a=1570223

AKePe, döneminde benzin fiyatları dolar bazında yüzde 80 oranında arttı. 4 yıl önce bir litre benzinin fiyatı bir dolar civarında iken, bugün 1,8 dolar seviyesinde bulunuyor. Hükümet, dünyadaki petrol fiyatlarındaki artışı gerekçe göstererek akaryakıt fiyatları üzerinde gizli bir oyun oynuyor. Yabancıların finans kazançlarından bile vergi alamayan hükümet, akaryakıtta verginin vergisini alıyor. Dünyadaki fiyat oynamaları Türkiye gerçeğini bir türlü değiştirmiyor. Fiyatlar düşükken de yüksekken de, dünyanın en pahalı akaryakıtını Türkiye kullanıyor.  Bir zamanlar, ‘litresi bir dolar oldu’ diye eleştirilen benzin fiyatları, AKePe döneminde tam bir rekora imza attı. Bu hükümet döneminde 2 doları bile gören ancak daha sonra gevşeyerek 1,8 dolar seviyelerine inen benzin fiyatı, buralarda taban oluşturmuş durumda. Hükümet, benzin fiyatında yaşanan bu patlamayı her ne kadar dünyadaki artan fiyatlara bağlasa da uzmanlar, akaryakıt üzerinden alınan yüksek vergilere dikkat çekiyor.  Akaryakıt ürünleri üzerinde ortalama yüzde 70 oranında vergi alınıyor. AKePe, muhalefette iken bu yüksek vergi oranlarını sert bir dille eleştirmesine rağmen, iktidarı boyunca da bu tatlı kazançtan vazgeçemedi. Benzin fiyatlarına yapılan zamlarda dünyadaki fiyatlar gerekçe gösterilirken nedense bu yüksek vergiler sürekli görmezlikten gelindi. 

AKePe’nin iktidara geldiği dönemde bir litre benzinin fiyatı 1,6 YTL seviyesindeydi. Sonraki yıllarda yapılan artışlarla benzinin litresi 3,1 YTL’ ye kadar çıktı. Benzindeki bu fiyat patlaması motorin ve gaz yağında da yaşandı. Dünyada petrol fiyatlarının düşmesiyle birlikte Türkiye’de ki fiyatlar da geriledi. Ancak dünyadaki fiyatlar 2 düşerken, bunun içerdeki yansıması bir oluyor. Fiyatlar çıkarken içerdeki fiyatlar bu artışa paralellik gösterirken, düşerken aynı paralelliğin görülmemesi, akaryakıt fiyatlarının da fazla ucuzlamasına izin vermiyor.

DAHA COK BILGI ICIN BAKINIZ GOOGLE HAZRETLERI VE ANAHTAR SOZCUKLER= AKP BENZIN DOLAR LITRE

2- RTE nin varligi tartisildi ne fakirlik belgesimi verdiniz Allah bilir yesil kart sahibidir garibim yazikkk !

Ben sen zenginsin demedim ki sen ben uc assa bes yukari ayniyiz lafi dikkatli dinlemedigin belli oluyor gardini dusuruyorsun zaten benim seninle ilgili bir sorunum yok olamaz da sen de ben de gariban iki vatandasiz anca zenginin mali bizim cenemizi yorar canim kardesim

Benim tanidigim RTE Sutluce de bir gariban iken simdilerde dunyanin en zengin 10 politikacisindan biri olmasi belediye baskani olmak icin zamaninda kapi kapi babalarin elini open adam senin bosbakanin aylik 10 milyar maaslami yapti bu serveti o aldigi gemicigi bile alamaz o maasla Ulkeri ve bilumum ticari girisimlerini saymayayim daha geride Altinbaslar Yimpaslar Fenerler falan filan

Eskilerden "Paşa Çocuğu" "Pembe Panter" Erdal İnönü çok zengindi, toprak oldu...

Turgut Özal, "Ben zenginleri severim" diye övünürdü, toprak oldu...

Çocuksuz "Baba" Demirel'in serveti hakkında malûmatım yok... Yalnız yeğeni Yahya'nın bir bankadan çuvallarla banknot para boşalttıklarını kamera kayıtları ile, film seyreder gibi televizyonlardan izlemiştik...

Başbuğ Türkeş'in bile İngiltere'de ciddî bir döviz hesapları çıkmış, öldükten sonra çocukları miras kavgası yüzünden birbirlerine düşmüşler, mahkemelik olmuşlardı...

Mesut Yılmaz, Erkan Mumcu.. "Hortumcu" diye anılan ANAP'a başkan olmuşlardı.. Servetlerini bilmiyoruz...

Mehmet Ağar, Elâzığ'dan bağımsız milletvekili seçilirken trilyonu aşan paraların savrulduğu şayiaları yayılmıştı...

Amerika'ya kapağı atan Çiller ailesinin başka hangi ülkelerde köşkleri, yalıları vardır; bilen var mı?..

Fettahoğulları'ndan ağa çocuğu Devlet Bahçeli mi daha zengindir, Antalyalı Deniz Baykal mı?..

İnternete girsem, politikacıların mal varlıkları hakkında araştırma yapsam; doğru bilgilere ulaşabilir miyim?..

Resmî kayıtlara uygun bilgi, her zaman "doğru bilgi" demek midir?..

Toplumun gözü önünde olan insanlar; şaibe almamak için; eşin, dostun, ahbabın üstüne yatırım yapamazlar mı?..

Siyasetçiler hakkında ithamlar, iftiralar çok yapılır. İnternetten yapılan her yayına da inanılmaz... "Zenginin malı fakirin çenesini yorarmış... Aman, neyimize gerek?." demiyorsanız, bu listeyi bir de siz inceleyiniz...

Eğer bu liste doğru ise; paraya, menfaate tapan, dünya malına garkolmuş, dünyanın ezilen coğrafyalarında binlrce, onbinlerce aç sefil insan varken; en lüks arabalarda, saraylarda saltanat süren şeyhlere, devlet başkanlarına sövüyorum, lânet okuyorum...

TÜRKİYEDE EN ZENGİN POLİTİKACI KİM? 10. sırada kim var sizce?
    01 Mart 2009 - 01:16
    "Dünyanın En Zengin Devlet Adamları" listesinin 10. sırasında sizce kim var? İşte o isim?
    Dünyanın en çok takip edilen ve adından sıkça söz ettiren sözlük sitelerinden Wikipedia'da "Dünyanın En Zengin Devlet Adamları" adıyla bir liste yayınlandı.
    Yayınlanan bu listede, devlet adamlarının gayrimenkul varlıkları hariç, sadece nakit para ve hisse senedi gibi menkul varlıkları yer alıyor.
    Bu listenin 10. sırasında ilginç bir isim yer alıyor. O isim Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan başkası değil.
    Erdoğan'ın, gayrimenkul haricinde bu kadar zengin olması bir hayli düşündürücü.
    İŞTE O LİSTE
    1. Hassanal Bolkiah - Brunei Sultanı - 28 milyar dolar
    2. II. Elizabeth , İngiltere Kraliçesi- 21 milyar dolar
    3. Suudi Arabistan Kralı Abdullah - 21 milyar dolar
    4. Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Khalifa bin Zayed Al Nahayan 19 milyar dolar
    5. Birleşik Arap Emirlikleri Başbakanı Mohammed bin Rashid Al Maktoum- 14 milyar dolar
    6. Lüksemburg Büyük Dükü - 5 milyar dolar
    7. Hollanda Kraliçesi Beatrix, 4.7 milyar dolar
    8. İran Konseyi'nden Akbar Hashemi Rafsanjani - 4.1 milyar dolar
    9. Lihneyştayn Prensi Hans- 4 milyar dolar
    10. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan- 2 milyar dolar
    11. Monako Prensi II. Albert - 1 milyar dolar
    12. Küba Başkanı Fidel Castro- 900 milyon dolar
    13. Ekvator Ginesi Başbakanı Teodoro Obiang Nguema Mbasogo - 600 milyon dolar

3- zaten deniz feneri denince nedense hicbirinizin agzini bicak acmiyor suclu varsa yargilanir nasilsa bulunur bir gunah kecisi Zahid (za-it) Akman i tanimamana sasirdim boyle gundemi takip eden birisi olarak nasil kacmis senin gozunden Za-it.

TEKRAR EDIYORUM BENIM SENINLE ILGILI BIR SORUNUM YOK AMA BU KADAR DA KOR GOZUME GOZUME OLUNCA ...

neyse kal selametle hayirlar olsun

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trkuaz
    trkuaz's avatar
    Erkek
    SucH bunu yazdı:
    xz bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:
    Erdoğan doğana bi tili lili çekti bütün türkiye ayaklandı aq. Sanki başbakan doğan.

aynı şeymi sence ? putin orada işçisini, halkını korumak için sermayedara direniyor. bizim tayyip , hakkındaki yolsuzluk iddialarını ( deniz feneri vurgunu ) haber yaptı diye bir medya grubunu - o ana kadar bahsi edilmemiş  - vergi borcundan dolayı tehtid etmeye başlıyor , tayyibin yada kabilesinin bir kere olsun işçinin yanında yer aldığını gördün mü sen ?

herkes hakettiği gibi yönetilir , demek bizim millet rusların hakettiği gibi "mert ve vatansever" bir yönetimi haketmiyor. başbakan doğan olsa ne farkedecek gerçi , bir çete gidecek başka çete gelcek . insan gıpta etmiyor değil, mk ruslar insanda biz değilmiyiz de bu yönetimi(!) hakettik diye 

sen araştır bakayım işçiye en cok kimin döneminde ne kadar verilmiş veya zam yapılmıs. her sene işçiye enflasyona denk ya da üstünde zam yapılıyor. altında hiç bir zaman zam yapılmadı. yalan yanlış konusmayalım.

adamın vergi borcu var ve bunu maliye kanıtladı doğan grubu da biliyor hatta uzlaşma yoluna gidelim dediler. sen kalkmısın işte yok deniz feneri davasını yaptı da falan doğan grubunun borcunu maliye deki kontolörler buldu. erdoğan değil. ayrıca deniz feneri davasıyla ilgili bana tek bir kanıt göster Ak parti nin ilgisi olduğuna dair ? ya da para aldığına dair ?  işkembeden sallamayalım.

kardeşim deniz feneriyle tayyibin bi alakası var olup olmadığına dair herkes elinde bir belgeyle çıkıyor ama tayyipin ya da akpnin bir alakası olmadığına dair de bi bulgu yok ki bülent arınç ve zahid akman arasındakileride unutmayın bu adamlar suçsuz olsa mutlaka şimdiye kadar ispat ederler sağa sola çamur atmaya başlarlardı. doğan grubuna gelince diyelimki bu adamlar yolsuzluk yaptı ya diğerleri iktidar yalakası medya ya da iş adamları?? iktidarın karşısındaki kuruluşlarda bi sorun oldu mu tepesine biniyolar ama yandaşları oldu mu uzatıyolar bak deniz feneride uzadı . . .

"Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye Halkı'na Türk Milleti denir" M.K. ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek
    Montaj bunlar montajjjjjj diye yirtinan adamlar goruruz zaten her belgede AKePe soz konusu olunca :)

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

la ben bunun vidyosunu izledim, aynen de anlatıldığı şekilde oldu herşey

adamlar altına etti görmeliydiniz ,ben böle fırça görmedim..

http://www.youtube.com/watch?v=uUq7QDEJ09k

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Adam görevinin gereğini yapmış,darısı başımıza.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    helal olsun adama. lider dediğin böyle olur.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Dunyanin en buyuk silah kacakcilarindan birisi Putin. Malvarligini hesaplamak icin Turkiye nufusunun parmaklari yetmez ) En buyuk mafyadir kendisi.

Moskova Belediye baskaninin karisi Avrupanin en zengin kadini

vs vs vs

kime anlatiyorsunuz Ruslari :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    adam eski KGB ajanı hemde..esen ne kadar kalın olursa olsun..yediğin yemekten zehirlenip ölür gidersin..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

bence başbakanlık dersi falan değil. düpedüz saçmalık

yok ya ben yıllarca çalışayım edineyim vergimi vereyim senin canın sıkılmış savaş yok bişey yok gel benim fabrikamı millileştir. ulan altı üstü başbakansın sen Allah mısın? benim yılarca emek verdiğim fabrikamı alacaksın elimden. 

yönetim şekli belli nasıl yönetmek istediği belli.

kim ne derse desin yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın laiklik, yaşasın hukuk devleti..!

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Televizyon'da canlı izledim o patronlarla yaptığı toplantıyı. Adama imzayı attırıyor, üstüne de kalemimi geri ver diyor. Patronlara karşı ses tonu bile "seni skerim çocuk!" der edasında.

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 5434 Toplam Mesaj: 36