folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Qihoo‘ Dan 36 TB Bulut Alanı ( Ücretsiz )

Qihoo‘ Dan 36 TB Bulut Alanı ( Ücretsiz )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Qihoo360 anda 36TB ile bulut depolama MacDaddy olduğunu.Tüm 36TB ele almak için, PC istemci ve Android veya iOS uygulamasını indirmeniz gerekir.İndirme ve yalnız telefon uygulaması için imza size 26TB net olacak ama PC istemci indirmek ve oturum seçerseniz 36.000 GB sizi alır başka 10TB alacak

Bu depolama çok ama orada bitmiyor. Çizim, her gün ve tıklamayla bir işaretler bir 7Gb etrafında etrafında 1/4GB kendi depolama kotasını artırmak için şans alırsa. 30 gün boyunca bu beni yaklaşık 50GB geçirildi ... Ben gerçekten gerekli değil.

Uygulamalar ve PC istemcisi gibi maalesef Qihoo hala Çince görüntülenir. O da, yakında değişecek. Sabır.

İşte 36TB almak için gerekli adımlar
    1. Gidin http://huodong.yunpan.360.cn/xt ve turuncu düğmesini tıklatın.
    2. Açılan pencerede yeni bir hesap Kayıt için sağ alt köşesine yakın metni tıklatın.
    3. Sonra iki kez e-posta adresinizi ve şifrenizi giriniz.
    4. 10TB Get - Şimdi gidin  http://huodong.yunpan.360.cn/xt (1 etiketli) PC yazılımını indirmek için adımlar 1,2 hesabınızla oturum açın ve yukarıda, daha sonra geri gitmek  http: / / huodong.yunpan.360.cn/xt  turuncu düğmeye tıklayarak 10TB iddia. 
    5. 26TB alın - Şimdi adım sayısını 4 tekrarlayın ancak telefon uygulamasını indirmek (QR kodu doğru yere telefonunuzu almak için yardımcı olur), telefonunuzla oturum ve ardından 26TB iddia 

Google crohomeden çeviri yaptım :) Zamanla  360 TB çıkarıyomuş.

Kampanya detayları : http://polifrogblog.blogspot.com.tr/2014/01/1tb-2tb-10tb-36tb-how-many-tb-of-cloud.html

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

oha! yokmu arttıran , bu bana yetmez 100tb istiyoruz :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Çinliler ve Rusya çok pis bastırıyor.Amerika Google ve Facebook sayesinde yıllardır öndeydi.Aslında Rusların yaptığıda mantıklı şuanda filehost olarak çoğu film Rus sitelerinde.Rusya korsan filme destek vererek Amerikan ekonomisine pek belli olmasada ciddi anlamda zarar veriyor.Tıpkı Almanların zamanında İngiliz ekonomisine zarar vermek için Sterlin bastırması gibi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    endenius bunu yazdı

oha! yokmu arttıran , bu bana yetmez 100tb istiyoruz :D

100 TB Burada ...

http://www.tahribat.com/Forum-Tahribat-Com-Dan-Her-Murid-Muride-Ye-100-Tb-Alan-Ister-Cloud-Ister-Ftp-189590/

:)

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Türkiye deki internet sartlari ile 36tb alani doldurmayi nasil düşünüyorsunuz.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

DigitalOcean dan vps alınır ve bununla film arşivi yapılır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    RebelliouS_SouL bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

DigitalOcean dan vps alınır ve bununla film arşivi yapılır.

Internet + vps parasi = nerede kaldi turkiyedeki internet hizmeti.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Abi napıyonuz siz bir haftadır cloud konusu :D Bütün gün bunları mı araştırıyonuz napıyonuz :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Abi napıyonuz siz bir haftadır cloud konusu :D Bütün gün bunları mı araştırıyonuz napıyonuz :D

türkçe olsa gene anlarımda yabancı forumlardamı takılıyonuz napiyonuz? :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

telefonumun 50tb hafızası oldu ashdjasd

test 1 2
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

alanların çoğunun kullanmayacağını biliyorlar zaten :D sağol hocam