folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder QNET - Questnet [ Katılmadan Önce Okuyun ]

QNET - Questnet [ Katılmadan Önce Okuyun ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    patates bunu yazdı

qnet değil. questnet olarak aratman lazım bizim sayfdan şirketin eski adı oydu ben çalıştım zamanında gzlde para kazandım. aq çocukları filan dediğin için diyorum ki bi siktir git:)

la de get :)

kazandım değil dolandırdım dicektin herhalde

benim takımımdaki adamlarda kazandı hacım benim? 

İşin her halini analtarak aldık biz onları networkmarketing diye bir pazarlama var ders olarak ta okutulur kimi fakultelerde la get diyene kadar öğren biraz mal mal konuşma kapiş

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    patates bunu yazdı
    Tnrsk bunu yazdı
    patates bunu yazdı

qnet değil. questnet olarak aratman lazım bizim sayfdan şirketin eski adı oydu ben çalıştım zamanında gzlde para kazandım. aq çocukları filan dediğin için diyorum ki bi siktir git:)

la de get :)

kazandım değil dolandırdım dicektin herhalde

benim takımımdaki adamlarda kazandı hacım benim? 

İşin her halini analtarak aldık biz onları networkmarketing diye bir pazarlama var ders olarak ta okutulur kimi fakultelerde la get diyene kadar öğren biraz mal mal konuşma kapiş

arkadasa katiliyorum ortada bi ticaret soz konusu, kimse kimseyi sikmiyor. bisey satiyolar yaglayip ballayip satiyolar ballandira ballandira anlatiyolar. 

senin tutup `bu herifler dolandirici` demen yanlis, heriflerin vaad edip vermedigi bisey yok ortada, sana su kadar satarsan su kadar adam getirirsen su kadar para vericem diyo. kucumsemek icin soylemiyorum ama senin 400 liraya calisan arkadasinda zaten beyin olsa 2013 yilinda 400 liraya calismaz, asgari ucret bile 700 lu bisey (tam bilmiyorum) (400/30 dan gunde 13 lira yapiyo amk). 

bu isten para kazanan, su anda havai de mojitosunu icen tanidiklarim var.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı

Merhabalar,

Tahribat'ta qnet ile ilgili konu olmamasına çok şaşırdım açıkcası. Ayrıca qnetnedir.com'u da aldım. Bu dolandırıcılığa engel olmamız gerekiyor. Aq çocukları malezya, monaco da tatil yaparken, ülkemizde milyonlarca saf ordusu onlara para topluyor.

Göt kadar memlekette yaşıyorum (rize), en az 10 kişi anlattı bana sen katıl sen yapsan güzel para kazanırsın falan.

Olay şöyle gelişiyor,

Size haftalık, aylık 80 milyarlardan 150 milyarlardan bahsediyorlar, sizi kandırıp 1300 tl civarında paranızı alıp sizi zincire dahil ediyolar. Diğer ortaklık sistemlerinden biraz farklı ama fazla uzatmayayım. Çok disiplinli ve gösterişli şekilde çalışıyolar, yüksek miktarlardan bahsedip, insanların aklını çeliyolar. Ürünleri de saçma sapan. Aramızda qnetci varsa, zaten konuya sert bi şekilde  tepkisini gösterecektir. Acayip acayip havalarda insanlar, kaç lira kazandığını ağzına versen öğrenemezsin o.ç.larından. Daha dün yattığım karı qnet'ciydi. Hergün tartışıyorum kavga ediyorum onlarla. Amk bebeleri para hırsı yüzünden ülkemiz ve milletimiz maddi yönden çok ciddi kayıp veriyor.

Size basit gelebilir ama dünya genelinde 9 milyar üyesi var bu sistemin ! Türkiye'de de bilmem kaç milyonmuş !^%'^&'^'

400 lira maaşla çalışan arkadaşı dahil ettiler sisteme, 3 aylık maaşını aldılar çocuğun bi kolye taktılar boynuna ÜÇGEN ! 

Benim lafımı dinlemedi beyinsiz, dedim al önce cebindeki parayı alırlar, sonra da simgelerini boynuna takarlar. 

Çok arkadaşımı vazgeçirdim, ama karınca gibi çalışıyo amkoduklarım. 

Buraya da bakın : https://www.google.com.tr/search?q=qnet+doland%C4%B1r%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1%C4%9F%C4%B1&oq=qnet+doland%C4%B1r%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1%C4%9F%C4%B1&aqs=chrome.0.69i57j0l3.2710j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Zamanı olanlar için : http://zaferugur.net/ilgimi-cekenler/questnet-nedir-ne-degildir/

Bende megaholding den bi kezbanla yatmıştım. Kendisine nasıl gaz vermişlerse iş kadını moduna falan girmişti. Gördü sonra ebesini mını para falan kazandığı yok.

ExpirE tarafından 01/Ağu/13 11:23 tarihinde düzenlenmiştir

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

madem düzgün bir sistem niye sanayi bakanlığı yasa dışı faaliyetler yürütüldüğü kanısına varmış.

Network marketing yapıcaksak bizden niye para alıyorlar hacı ?

Zaten adamların ürünleri satmıyor musun ?

Adam hem ürünlerimi sat hem de bana ikramiye ver diyor, sen de hay hay neden olmasın diyorsun.

Bu yasadışı kapitalist bir sistem...

Uyanık olanlar para kazanmıştır, kazanıyordur doğrudur ama benim saf halkım cok para kazanma hayaliyle elindekini de kaybediyor.

(Bu cümleyi hiçbiryere çekmeyin beyler, ülkenin durumu ortada cahillik oranı, işsizlik oranı, açlık sınırı gibi şeyler bildiğini gibi gerçek şeyler ama kabul edelim ki halkımızın çoğunluğu bu durumda)

Zaten parasını alabilcekleri insanlar bu profildeki insanlar, parası olanlar zaten vermez adamın 1 kuruşu bile değerli.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    streetw1se bunu yazdı

madem düzgün bir sistem niye sanayi bakanlığı yasa dışı faaliyetler yürütüldüğü kanısına varmış.

Adam hem ürünlerimi sat hem de bana ikramiye ver diyor, sen de hay hay neden olmasın diyorsun.

Uyanık olanlar para kazanmıştır, kazanıyordur doğrudur ama benim saf halkım cok para kazanma hayaliyle elindekini de kaybediyor.

(Bu cümleyi hiçbiryere çekmeyin beyler, ülkenin durumu ortada cahillik oranı, işsizlik oranı, açlık sınırı gibi şeyler bildiğini gibi gerçek şeyler ama kabul edelim ki halkımızın çoğunluğu bu durumda)

Zaten parasını alabilcekleri insanlar bu profildeki insanlar, parası olanlar zaten vermez adamın 1 kuruşu bile değerli.

+1400

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

kimileri savunmuş o yüzden bakın büyük büyük yazıyorum BU DOLANDIRICILIKTIR. ticaret yapacaksanız ticaret yapabilecek adamlarla oturup konuşun çoluk çocuğu cahili para görmemiş adamı karşınıza alıp milyarlar kazanacaksın 1 sene içinde araba 3 sene içinde ev alacaksın derseniz adam gelir tabi amk sonra yok bu iş dolandırıcılık değildir oldu başka?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

kimileri savunmuş o yüzden bakın büyük büyük yazıyorum BU DOLANDIRICILIKTIR. ticaret yapacaksanız ticaret yapabilecek adamlarla oturup konuşun çoluk çocuğu cahili para görmemiş adamı karşınıza alıp milyarlar kazanacaksın 1 sene içinde araba 3 sene içinde ev alacaksın derseniz adam gelir tabi amk sonra yok bu iş dolandırıcılık değildir oldu başka?

-

EnableTurk tarafından 01/Ağu/13 15:43 tarihinde düzenlenmiştir

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı
    streetw1se bunu yazdı

+1400

:)

eski haber onlar abisi.

Fİrma ilk faliyet gösterdiği sırada resm olarak tr yoktu.Bu iş ofis gerekitrmediğinden net üstünden yürüdüğünden tr ye iran üzerinden geldi ve yürüdü. İş büyüyünce ve bir takım insanlar milleitn paralarını alıp sisteme kayıt yaptırmadan kendi ceplerine indiridği için şikayet edildi.Sonrasında vergi olayı sorun oldu.Ülkede faliyet yapıp gelir vergisi ödenmiyor diye.Şimdilerde vergiside veriliyo yani o haberi geçin.

Kapital sistem söylemlerinizde haklısınızda.Kapital sistem içerisinde kapital olmayan tek bir iş varmıdır?

Bana biri çıksın onun cevabını versin.

Bir insan evladıda geçmiş araba veriyolar şunu veriyolar dolandırıcılıktır demiş. İnsanlarda akıl var mantık var. Dolandırıcılık şudur .Kişiye sen şunu yaparsan şu kadar üye edersen şu kadar kazanırsın dersin.Adam yapar kazanamaz bu dolandırıcılktır.Ama firma bahsi geçen herşekilde ne dediyse yerine getiriyorken.Birisi girip beceremedi diye dolandırıclık olmuyo bu.Sen Burgerking den bayilik alsan.İş yapamazsan o kapital sistemde burger dolandırıcımı oluyo senin  becereksizliğinmi oluyo?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Amk görende sanırki hepiniz düzgün yollarla para kazanıyosunuz :D Kimi sikiyonuz abicim. Önce bi aynaya bakın sonra gelin burda yazın. Hepimiz zaten düzgün insanlarız mısına goyim. Birilerini oğlu/kızı hakkıyla kazandığı paralarla gemi alır. Holding kurar. Milyar doların dödüğü ihalelere fesat karıştırılır. Kimsenin sesi çıkmaz. Siktirin gidin ya.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

sakarya'da olup işi merak eden varsa yardımcı olabilirim. herşey faturalı vergili gerçekleşiyor. herşeyi anlatıyorum, kafasına yatmayıp hem zamana hem paraya sahip olmak istemeyen; ben günlük 8 saatmi iş yerinde geçiricem, diyen zaten hayır deyip gidiyor. ayrıca her meslek dalında orospu çocukları olabileceği gibi bu işi etik olmayan yollardan yapanlar da vardır tabi. atıyorum avukatsın sen ve beni bir başka avukat dolandırmış olsun; ben bu olayın sonunda bütün avukatlar orospu çocuğudur diyebilir miyim? tabiki hayır. hadi para türkiye dışına çıkıyor desek; yerli üretim olan çok az şey var. kendinizi kandırmayın kimse hacı dayılardan ayakkabı almıyor. hepimizin ayağında converseler, lottolar falanlar filanlar, yerli sigara, alkol yok, gsm operatörlerinin, hastanelerin, bankaların her büyük şirketin mutlaka yabancı ortakları var. yediğimiz et bile ithaldi bir aralar(belki hala da öyledir). vs vs..

..
Toplam Hit: 18717 Toplam Mesaj: 74