Qr Kod - Kare Kod Servisimiz Yayındadır
-
Kendi ihtiyaçlarım yüzünden açmıştım şimdi halka açık hale getirdim.
Bu sayede artık tshirtlerde bile kullanılan qr kod servisimizden yararlanabilirsiniz.
Genel kullanım amaçlı qr kod servisimiz
Sosyal paylaşım siteleri için qr kod servisimiz
http://www.qrkod.pro/social/
-
Sık kullanılanlara ekledim.
-
Güzelmiş de Chart API ye baktım şimdi, o QR yaratma deprecated olmuş, 20 nisan 2015 den sonra galiba QR kod yaratmaya izin vermeyeceklermiş. Gerçi 2015 e kadar uçurursun siteyi galiba tutarsa ^_^
-
SpArK bunu yazdı
Güzelmiş de Chart API ye baktım şimdi, o QR yaratma deprecated olmuş, 20 nisan 2015 den sonra galiba QR kod yaratmaya izin vermeyeceklermiş. Gerçi 2015 e kadar uçurursun siteyi galiba tutarsa ^_^
Günlük 1250 sınırı var. daha sonrasında qr kod yaratma servisi diye bir server açıyorsun ordan devam.
-
iphone a tamamen olmuyor vcard. eğer entegre edersen çok işime yarar hocam.
-
eline sağlık güzel olmuş
-
Yahoo bunu yazdı
iphone a tamamen olmuyor vcard. eğer entegre edersen çok işime yarar hocam.
iphone 4s ile denedik sorun yok hocam ?
Birde mecard olarak modülünü ekledik birde onunla kontrol edermisin ?
Edit : Hacım 2. iphone de denediğimizde sorun çıktı. onuda aşağıdaki kodlama çeşidini değiştirerek oluştur dediğinde çözüldü.
iLLuMiNaTi tarafından 01/Kas/12 13:45 tarihinde düzenlenmiştir -
eline sağlık hocam çok beğendim :)
ancak bir iki ek özellik ekleyebilirsin, bir arkadaş iphone için demiş vcard o tarz bi şey gayet mantıklı.. yapabilirsen sitene api desteği koyabilrsin, yazılımcılar da faydalanabilir bu sistemden
-
unbalanced bunu yazdı
eline sağlık hocam çok beğendim :)
ancak bir iki ek özellik ekleyebilirsin, bir arkadaş iphone için demiş vcard o tarz bi şey gayet mantıklı.. yapabilirsen sitene api desteği koyabilrsin, yazılımcılar da faydalanabilir bu sistemden
Hepsi var hocam :)
Beğenmene ayrıca sevindim güle güle kullanın. İnşallah yararlı bir servis olur..
Api desteği felan düşünüyorum ama uğraşmadan önce hani kullnılabilirliği ölçücem.
-
sitemde kullanmaya başladım, kartvizitime de yerleştiricem. internette var aslında böyle hizmetler ama seninkisi sade ve tatlı olmuş :)
edit: bu arada log tutmuyorsundur heralde :)
Castaway tarafından 01/Kas/12 14:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Yahoo bunu yazdı
sitemde kullanmaya başladım, kartvizitime de yerleştiricem. internette var aslında böyle hizmetler ama seninkisi sade ve tatlı olmuş :)
edit: bu arada log tutmuyorsundur heralde :)
Hayır sadece indirilen sayısı tutuluyor.
Kullanmanıza memnun oldum inşallah yararlı olur.