Radar
-
hacılar bodrum iatanbul arası nerelerde radar olur? gelirken akhisarda bi 350lira ceza yedimde dönüşte nerelere dikkat eteliyim.
modX
konu dışı yorum yapmayalım lütfen. -
yawaş git sağlam git hacı ecele gitme ...
-
ne kadar aptal bir konu ya ulan istanbul bodrum arasi normalde 11 saat bassan bassan en kral arabayla 9 saate gidersin her turlu mallik oluyor bi kere fazladan mazot yakiyosun her turlu yiycen ceza bi de o girecek ustune bi de seni gectim baska insanlarin hayatiyla oynayacaksin yazik degil mi 2 saat erken gidince gtn tavana mi vuracak yani sabitle hizini 110-120de insan gibi git yolunu ne gerek var bunlara
-
KaRaKuLe bunu yazdı
ne kadar aptal bir konu ya ulan istanbul bodrum arasi normalde 11 saat bassan bassan en kral arabayla 9 saate gidersin her turlu mallik oluyor bi kere fazladan mazot yakiyosun her turlu yiycen ceza bi de o girecek ustune bi de seni gectim baska insanlarin hayatiyla oynayacaksin yazik degil mi 2 saat erken gidince gtn tavana mi vuracak yani sabitle hizini 110-120de insan gibi git yolunu ne gerek var bunlara
Sanane istediğim gibi giderim belki acelem var belki hastam belki cenazem? nerden biliyorsun? Asıl mallık senin yaptığın gibi insanlara saygı göstermemek. doğru yada yanlış. bana radar noktaları önemli zaten 200-250 ile gidicek değiliz.
Pawlow tarafından 18/Tem/13 04:16 tarihinde düzenlenmiştir -
hastasi cenazesi olan insan buraya gelip konu mu acar yada 2 saat cenazeye gec gittin mi olu mu diriliyor yada hasta iyilesmiyor mu saygiymis sen insanlarin hayatina saygi gosterme sonra benden saygi bekle olacak sey mi ?
-
345 te bana gelmiş bunela.
-
-
navigasyon cihazlarinda güncel radar yerlerini atiyorsun o sana gosteriyo
-
Bu tabelaları kaldırmaları kötü oldu..
Amk devlet tuzak kurmazdı hani parasız mı kaldınız ?
Bir de radar konusu açıldığında yavaş gidin diyenlere fitim. Babam 120 ile gitsen hiç bir şey olmayacak yolda 75 ile 350 TL ceza yedi.
O yolda eskiden 75 ile gitsen söverlerdi sana. Radara itiraz edenler 200'ü aşağı inmiyor sayılıyor ona yanıyorum..
Türkiye geniş bir ülke yollar fena değil yolculuklar uzun olduğu gibi işkenceyken milleti 90-120 ile sınırlandırıyorlar. Bunlar kazayı önlemez kazayı yolların güvenirliği ve ehliyetin bakkaldan satılmaması önler..
-
Hahaha şansımı sikeyim.. Üstteki mesajı yazdıktan sonra postacı geldi..
Durum bu :(
darkroques61 tarafından 18/Tem/13 11:20 tarihinde düzenlenmiştir -
eee hacı devletin sopası yok :D