Radyo Kontrollü Ucuş Videosu...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Model roketinde güzelmiş senin :)

Her Hakkım Saklıdır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    boyle iki tane olucak aslında, it dalası yapıcaksın zevkli olur baya. yada kusları falan kovalıcan terorizmin sınırlarını zorlamak lazım her turlu aletle

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

yakışır 

10 numara olmuş

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bundan yapsam bende ama nasıl !! entegre proje dersinden geçmek için iyi proje aslında

emeğinize bileğinize kuvvet. dökümanı sunma gibi bir durum varmı ? parçaları nerden alınır nerden satılır ? 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Rene,1 tanede bana yapsana :D Ciddiyim minnettar kalırım :D

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    yaw rene harbi hastasın sen bilgisayara takla attırdın simdi model ucağa geçtin valla helal olsun teknoloji manyağı bi adamsın yani

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    rene hocam bize döküman yap :D bizde uçuralım :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    Elixir ilk başta ben istedim sıraya gir :D

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam bunun dökümanı vs yoktur, model ucak bu araba değil satın alıp evine koymuosun kendin yapıosun..

Hazır kit alsan bile belli bir tecrübe ve bilgi gerektirir...

İşin uçuşuna gececek olursan eğer, eğitim almadan 30 saniye ucurana kıcımızı veriyoruz :)

99 yılından beri ucak yapıorum hala iyi bi ucucu değilim...

Ama el işciliğim mükemmeldir :D

O aletin maliyetine gelince, fiyat 1000 ytl civarı...

Üstündeki motorun sesi biraz abartı cıkıyor, en son kazadan sonra pistonda ses arttı fakat milimetrik bir sorun olduğu için düzeltemiyoruz.. fakat 4 zamanlı motorlarla sesini azaltıp, gerçek ucağa yakın ses cıkartan motorlarda takabilirsin...

Son olarak o alet pilli değil benzinli :) Benzini bitsede indirirsin aşşağıya, planör gibi süzülür...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Rene hoca bende üniversite iken seçmeli ders olarak model uçağı seçmiştim ama çok devam edemedim. o zamanlar Fısher ve Hıtachı kitler vardı .Ankarada melek pasajı( kızılayda)  parça satan yer vardı.ama şimdi maliyeti düşmüştür o zamana göre.

Şimdi bu uçağın biraz daha büyüğünü yapsak, ona 36 clb kundağı vs. sökülmüş  yarı otomatik av tüfeğini monte etsek ve poınter taksak,uçağı uçurdumuzda lazerin gösterdiği noktayı çift tıklasak nasıl olur? yada silaha dürbün takıp vericili kamerayı dürbüne monte etsek iş yaparmı?  bende halen bi tane iki zamanlı motor duruyor Usa malı. lazımsa göndereyim.

Temel adalettir .
Toplam Hit: 2988 Toplam Mesaj: 24