Radyo Kontrollü Ucuş Videosu...
-
Model roketinde güzelmiş senin :)
-
boyle iki tane olucak aslında, it dalası yapıcaksın zevkli olur baya. yada kusları falan kovalıcan terorizmin sınırlarını zorlamak lazım her turlu aletle
-
yakışır
10 numara olmuş
-
bundan yapsam bende ama nasıl !! entegre proje dersinden geçmek için iyi proje aslında
emeğinize bileğinize kuvvet. dökümanı sunma gibi bir durum varmı ? parçaları nerden alınır nerden satılır ?
-
Rene,1 tanede bana yapsana :D Ciddiyim minnettar kalırım :D
-
yaw rene harbi hastasın sen bilgisayara takla attırdın simdi model ucağa geçtin valla helal olsun teknoloji manyağı bi adamsın yani
-
rene hocam bize döküman yap :D bizde uçuralım :)
-
Elixir ilk başta ben istedim sıraya gir :D
-
Hocam bunun dökümanı vs yoktur, model ucak bu araba değil satın alıp evine koymuosun kendin yapıosun..
Hazır kit alsan bile belli bir tecrübe ve bilgi gerektirir...
İşin uçuşuna gececek olursan eğer, eğitim almadan 30 saniye ucurana kıcımızı veriyoruz :)
99 yılından beri ucak yapıorum hala iyi bi ucucu değilim...
Ama el işciliğim mükemmeldir :D
O aletin maliyetine gelince, fiyat 1000 ytl civarı...
Üstündeki motorun sesi biraz abartı cıkıyor, en son kazadan sonra pistonda ses arttı fakat milimetrik bir sorun olduğu için düzeltemiyoruz.. fakat 4 zamanlı motorlarla sesini azaltıp, gerçek ucağa yakın ses cıkartan motorlarda takabilirsin...
Son olarak o alet pilli değil benzinli :) Benzini bitsede indirirsin aşşağıya, planör gibi süzülür...
-
Rene hoca bende üniversite iken seçmeli ders olarak model uçağı seçmiştim ama çok devam edemedim. o zamanlar Fısher ve Hıtachı kitler vardı .Ankarada melek pasajı( kızılayda) parça satan yer vardı.ama şimdi maliyeti düşmüştür o zamana göre.
Şimdi bu uçağın biraz daha büyüğünü yapsak, ona 36 clb kundağı vs. sökülmüş yarı otomatik av tüfeğini monte etsek ve poınter taksak,uçağı uçurdumuzda lazerin gösterdiği noktayı çift tıklasak nasıl olur? yada silaha dürbün takıp vericili kamerayı dürbüne monte etsek iş yaparmı? bende halen bi tane iki zamanlı motor duruyor Usa malı. lazımsa göndereyim.