Radyo Kurmak İstiyorum !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek
    Hacılar radyo kurmak istiyorum ama radyoyla ilgili hic bisey bilmiyorum.simdik radyo hosting mi almam alınca ne yapıcam yada baska bir yolu varmı ??

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    Dj_alper gelir birazdan :)))

Yakında Güncelenecektır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

www.flatcast.com :)

hatta google da arat flatcast kurulumu var ordn bulursun..

ayrıca sam2 ve sam3 de olabilir ekstra olarak ta winamp ın alt yapısını kullanabilirsin :) 

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek
    flatcast ten baska varmı :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    free olanları bırak al bi radyo host ordan winampla yayın yap alıcak olursan yardımcı olurum : )

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    la benımde hayalımde var ama netden yayın yapan degıl bıldıgımız yerel bı radyo 8) yada ulusal :P

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

rtükden lisans alacaksın dermişim :D

eğer sınırsız netin varsa radyo hostlara para verme kendi pcni radyo hostyap internetde dökümanı var

1. Bilgisayardan Radyo Yayını Yapmak [ResimLi AnLatım]

5 gönderi - 3 yazar - Son gönderi: 31 Ağu 2007
      [size=14pt]Kendi Bilgisayarinizdan Tüm Dünyaya İnternet Üzerinden Radyo Yayını Yapmak İsterseniz Bu Program Sizin İçin Programımızın Adı ...
      www.izafet.com/program-anlatim/138327-bilgisayardan-radyo-yayini-yapmak-resimli-anlatim.html - 44k - Önbellek - Benzer sayfalar
    2. DERS= Radyo Yayınlamak

11 gönderi - 8 yazar - Son gönderi: 2 Eyl 2004
      Bu arada küçük bir uyarı: SHOUTcast ile internet üzerinden radyo yayını yapmak istiyorsanız WinAmp'ın 2.x yada 5.x versiyonlarından birini ...
      forum.donanimhaber.com/m_949552/tm.htm - 419k - Önbellek - Benzer sayfalar
    3. Radyo yayını yapmak istiyenlere program.

11 gönderi - 11 yazar - Son gönderi: 3 Oca 2007
      Radyo yayını yapmak istiyenlere program. İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda), Bu isimle girdiniz: Guest ...
      forum.donanimhaber.com/m_6168642/tm.htm - 156k - Önbellek - Benzer sayfalar
    4. BYTE Online: Kendi İp mizle Canlı Radyo Yayını yapalım

10 gönderi - 4 yazar - Son gönderi: 5 Mar 2005
      Yani artık radyo yayını başladı.Bundan sonra ise bunu internet üzerinden kendi ip mizle ... Bu sebeple port açma genelde yapmak zorundayız. ...
      www.byte.com.tr/FORUM/forum_posts.asp?TID=364 - 53k - Önbellek - Benzer sayfalar
    5. Radyo Yayını Yapmak İsteyenler Buyrun Gelin..! - USLANMAM

Radyo yayınını için winamp ve buna ek olarak 2 eklentiyi indirmemiz gerekiyor.Bu adreleri sizlere veriyorum. 1) Linkleri Üyelerimiz Görebilir.
      www.uslanmam.com/resimli-program-aciklamalari/67158-radyo-yayini-yapmak-isteyenler-buyrun-gelin.html - 177k - Önbellek - Benzer sayfalar
    6. CETURK: Radyo Yayını Yapmak

11 gönderi - Son gönderi: 30 Nis 2006
      ben bir program arıyorum...internetten radyo yayını yapmak için gülze bir program..Winap soucast var fakat ya özelliği yok yada varda biz ...
      www.ceturk.com/forum/forum_posts.asp?TID=3583&get=last - 45k - Önbellek - Benzer sayfalar
    7. İnternet üzerinden radyo yayını yapmak... [Arşiv] - TurkeyForum ...

8 gönderi - Son gönderi: 23 Tem 2006
      [Arşiv] İnternet üzerinden radyo yayını yapmak... Teknik Konular.
      www.turkeyforum.com/satforum/archive/index.php/t-88211.html - 9k - Önbellek - Benzer sayfalar
    8. Radyo yayını yapmak istiyorum? - TurkForum.Net

11 gönderi - Son gönderi: 4 Ağu 2007
      Radyo yayını yapmak istiyorum? 2008 Konuları ve Radyo yayını yapmak istiyorum? Hakkında Yorumlar.
      www.turkforum.net/showthread.php?t=162805 - 80k - Önbellek - Benzer sayfalar
    9. NASIL:FlatCast ile radyo yayını yapmak - PardusWiki

Bu şekilde Pardus'a kurdum ve Flatcast'taki radyoları dinleye biliyordum deneme başarılı ancak yayıncı olarak yayın yapmak önemliydi. ...
      tr.pardus-wiki.org/NASIL:FlatCast_ile_radyo_yayını_yapmak - 13k - Önbellek - Benzer sayfalar
    10. Radyo yayını yapmak için frekans nasıl satın alınır? - UZMAN TV

24 Eki 2007 ... Radyo yayını yapmak için frekans nasıl satın alınır? sorusunu Radyo Programcısı Cem Ceminay görüntülü olarak yanıtlıyor.
      www.uzmantv.com/radyo-yayini-yapmak-icin-frekans-nasil-satin-alinir - 137k - Önbellek - Benzer sayfalar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:
    -----------------------------
    la benımde hayalımde var ama netden yayın yapan degıl bıldıgımız yerel bı radyo 8) yada ulusal :P

o biraz zor bea abi =) ölme eşşeğim ölme :D 

ayrıca direk radyosu bile kurulu olarak hosting satan yerler var :) 

dj_alper i bekle bence  veya özel mesaj at

edit: dicey alper gelmiş :P 

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek
    alper abi peki senin dediğim gibi yapınca insanlar bunu nasıl dinlicek ? websayfasına flaan koyma olayları oluyormu nası olcak ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

mosquit0 bunu yazdı:

o biraz zor bea abi =) ölme eşşeğim ölme :D

ayrıca direk radyosu bile kurulu olarak hosting satan yerler var :)

dj_alper i bekle bence veya özel mesaj at

edit: dicey alper gelmiş :P

zorda ımkansız degıl :P ama harbıden hayallerımın ıcınde 8) 

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bozzkurt bunu yazdı:
    alper abi peki senin dediğim gibi yapınca insanlar bunu nasıl dinlicek ? websayfasına flaan koyma olayları oluyormu nası olcak ?

ohoo senin bilgin sıfır :) hoca yarın sınavım var sen yap hazırla senin siteye koyacağın media kodunu ben veririm :D

ordaki dökümanları iyi oku artık radyo sarmıyo tv yayıncılığına girdim ben :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 3228 Toplam Mesaj: 17