Rap Müzik Dinleyen ?
-
Bi zamanlar deli gibi understation dinlerdim.. (:
-
metal versiyonu varsa güzel olur:/ rok değil metal
-
anlamadığın dilde kafayı salla g.t desem ayıp g.t televisyonda (erovizyonda diyede söylüyom ben) rapimde çok fark var amerikanlarla. çok mada fak var şarkılarında , dolu madafaka full şarkılarında...
bide anlamadığüım arkadaşlar fifti sent acuna geldi bi şarkı okuyo.. dümdüz küfür sayıyo rtük biplemiyo.. ama ceza-killa hakan çıkıyo buşarkıyı söylüyo bip yiyo ? :D gülemmi? ağlayammı?
-
yeridinle.net var benim bildigim hepsi türkce rap ve gercekden bilmedigimiz mc lerin mukemmel parcaları var oda koyulsa hoş olur
-
sen bunu hangi dille yazdın ?
-
visual basicle yazmıstır büyük ihtimal..
bi de şunu rapide upload edermisiniz
-
GÜzel bir uygulama görsel olarakta geliştirilebilitesi var :)
-
İyimiş işime yarar (:
-
Dessas bunu yazdı:
-----------------------------anlamadığın dilde kafayı salla g.t desem ayıp g.t televisyonda (erovizyonda diyede söylüyom ben) rapimde çok fark var amerikanlarla. çok mada fak var şarkılarında , dolu madafaka full şarkılarında...
bide anlamadığüım arkadaşlar fifti sent acuna geldi bi şarkı okuyo.. dümdüz küfür sayıyo rtük biplemiyo.. ama ceza-killa hakan çıkıyo buşarkıyı söylüyo bip yiyo ? :D gülemmi? ağlayammı?
-----------------------------YEni Bi topicde sabaha kadar atışalım senle :D
-
Whisky bunu yazdı:
-----------------------------
yeridinle.net var benim bildigim hepsi türkce rap ve gercekden bilmedigimiz mc lerin mukemmel parcaları var oda koyulsa hoş olur
-----------------------------
koyarız :)