Rap"Çiler Ya Da Hiphop"Çular Tikky Midir?
-
bi adam üstüne ne yakıştırıyosa onu giyer artı adam da para varsa marka da giyinicem diyosa karışmamak lazım zevkler ve renkler olayında olduğu gibi :))
-
son noktayı ben koyım no rap yes metal:))) ehuehuehue
-
alla alla ınsanın parası vrsa nıe gıdıp pazardan kolpa alsınkı al adam gbı dok paranı orjınalını uzun sure dayansın hem ..tıkky dedıdınıs olay marka gıyınen g.tü kalkık baba parasını karıya kıza yediremn kişiliklerdir..ceza'ya gelince bnce o adam kndini bozdu eskisi gibi değil fuat ayrı bi olay zaten :D Türk rapinin en baba adamı sagopa kajmer'dir.. bu böyle biline + no metal yes rap!
-
evet tikkydir.
popçulardan farkları yok bunların. o kdr küfür ederler popa az para koklatınca gider onlarla feat fln yaparlar, yıkama yağlama başlar.
havalar, artislikler, hayatı çözmüş gibi yapılan "boş" felsefeler.. bırakın abi ya.. bizim metalimiz varken ;) -
alla alla ınsanın parası vrsa nıe gıdıp pazardan kolpa alsınkı al adam gbı dok paranı orjınalını uzun sure dayansın hem ..tıkky dedıdınıs olay marka gıyınen g.tü kalkık baba parasını karıya kıza yediremn kişiliklerdir..ceza"ya gelince bnce o adam kndini bozdu eskisi gibi değil fuat ayrı bi olay zaten :D Türk rapinin en baba adamı sagopa kajmer"dir.. bu böyle biline + no metal yes rap!
----
+ hocam. Parası olan istedii gibi giyinir ayrıca raple tiky olayını ne alaka yapıosunuz anlamadım?bende sagopa dinliorm ama gayet normal giyiniorum yani her rap dinleyen öylemi olucak ? Bence cok sacma bi olay rap karşıtı arkadaşlarda rap'e sacmalık deyip durmasın zevkler ve renkler tartışılmas saygı duyun..Ayrıca CEza falan hikaye Rap yapıosa bi tek sagopa kajmer yapıo bence .. -
alakası yok tikkylikle...varsada banane..bu arda topic Rap-Metal kapışmasına dönüşmesin her iki müzik türüde yabancı...ben daha cok metalci tikky gördüm ama neyse :)))
-
popçular napsın :) en kötü grup oldular(ben pop da dinnerim ama metal ağırlıklı müzük dinnerim).
Konuya geçelim, rapçilerin büyük bi bölümü tikky, çünkü rapçilerin çoğu sözde karizma yapmak için dinnio.
Not: Metalciler de tikky olabilir örn: sınıfımızdaki Aslan -
ne para koklatması be!tikky dediklerin serefsizdir bunlarla rapperları bir tutma..siz gidin kokaininizi koklayın durun
-
abu rapcilerle tikky nin ne alakası var
tikky dediğin aynen borbour timber levis ray-bann amk*
bunlaru giyen harbci adamlarda var ama onlar özentiliklerinden giyiyo
bide sadece rap e nie dönüşmüş konu
gidin biraz sago dinleyin amk bol pantolon ıvır zıvır onlar mekana göre deişir
rockcılar 5 km öteden tanınıo ona bakarsan converse kuru kafa yada kareli ayakkabı kareli pantolon sora ustunde siyah mor ıvır zıvır t-shirt kollar sonuna kadar her yer delik deşik
eee her rapci böle mi sanıosunuz ege cubukcuyla raga oktayla ogeday ect.. rapci diosanız haklısınız
sago dinleyin adamı görün takip edin öle konusun
hem ben rap ciyim ama yeri geldiğinde ahmet kaya dinlerim sevmediğim halde o zaman pkk lımıyım ?
soad da dinlerim yeri geldiğinde ermeni miyim?
topic kapansın yada toparlansın sacmalamıssınız -
bence de cok alakasız olmuş konu...tikky bu rap de dinler metalde :))
Toplam Hit: 9918 Toplam Mesaj: 62