Rapid Heyeti İçin Dosya Listeleme Sorunu
-
arkadaşlar rapid.heyeti.com u bilenler vardır malum. biz files bölümünü kullanıma sunmak istiyoruz. herkesin indirdiği dosyalar orada görükecek diğerleri indirebilecek.
fakat şöyle bir sorunumuz var. dosyayı sunucuya çekerken kriptolayıp saklıyor. indirme linkinde ise kriptolanmış şekildeki link meydana çıkıyor.
biz kriptolanmadan sunucuya çekmesini sağladık. fakat indirme linkinde kriptolanmış şekildeki link çıktığı için dosyayı bulamıyor.
ben size gerekli dosyaları atsam bi inceleyip düzeltirmisiniz...
kısaca yapılması gereken.
sunucuya dosyayı şifrelemeden çekmesi,
çekilen dosyaya verilen bağlantı linki şifrelenmeden oluşması
list.php dosyasında görüken linklerin şifrelenmeden görükmesi
http://www.heyeti.com/indir/rapid.heyeti.rar
rar pass: www.heyeti.com
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar rapid.heyeti.com u bilenler vardır malum.
-----------------------------tbt de Her 2 mesajından birinde bu sitenin reklamını yaptığından ötürü bilinmemesi ne mümkün
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------tbt de Her 2 mesajından birinde bu sitenin reklamını yaptığından ötürü bilinmemesi ne mümkün
-----------------------------rahatsız olduğun bir mevzu mu var hocam.
o kadar emeği sende ver. 8 tane uploader tek link dosya yapabilmek için bütün gün mücadele etsinler, 3 ayda toplam 8 TB dosya upload etsinler size tek link sunsunlar ve sen ha la bunu diyebiliyorsan helal olsun.
-
adamlar iyi bir iş yapıyor ve gayet haklı olarak da reklamını yapıyorlar, en azından saçma sapan ''beyler tasarım nasıl olmuş'' konusu açıp konu altında site reklamı yapmıyorlar
yukarıdaki beyler tasarım nasıl olmuş örneğim hiç bir kişi kurum ve kuruluşu alakadar etmez sadece örnektir -
rapid.heyetine can gurban :)
$tiam = md5 ( $tiam );
ve urlencode yi silerek deneyin turkish.php de
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------bencede biraz abartılı reklam oluyor.her yerde heyeti okumaktan bıktık.
-
valla ben gayet memnunum açıkçası heyetiden gayet güzel götürüyor işi bir ara kapandı tekrar açıldı sanırım. Başarılarınızın devamını dilerim.
-
media_center bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------bencede biraz abartılı reklam oluyor.her yerde heyeti okumaktan bıktık.
-----------------------------bencede siz abartıyorsunuz
-
başka tarafa çekmeyin ben siteyi kötülemedim site şöyledir böyledir demedim site iyi bir site olabilir ben sadece her yerde artık bu sitenin adını görmek bana sıkıntı vermeye başladı ki bu konuda yanlız değilmişim tanıtım 1-2 yerde olur her mesaj da da site reklamı olmaz ki ben kendi rahatsızlığımı belirttim
-
konu up
reklam olyına gelince adam iyi şeyler yapıyor bence reklamın bir sakıncası yok :) kendi düşüncemi sölüyorum.
Başarılar hocam..
-
olumlu olumsuz yorumlar için teşekkkür ederim.
Lathedarkman hocam
$tiam = md5 ( $tiam );
ve urlencode yi silerek deneyin turkish.php de
bu şekilde bi deneyeyim. gelişmeleri yazarım sağoalsın.