Rapid Premium İle İlgili Bir Sorum Olucak?
-
Login : Nurilanth@hackturk
Password : 164517
Al bunları Kullan.Ayın 17'sine Süren var.Ayın 17'sinde saat 23.59'ta Premium Kitlenir. Muridler fazla Yüklenmeyin çünkü bende kullanıyorum Anında Kitlenir.:))
-
nasıl krılmıyor 10 tane şifre çaldım 2 tanesini kendime aldım 6 tanesini dağıttım 2 tanesininkine dokunamadım ( 2 tanesine dokunamamamın sebebi 1 haftadan erken rapidlerinin son bulacağını bilmemdi) he nasıl yapıyosunuz derseniz meslek sırrıdır arkadaşlar...
-
güzel olay aklıma yattı warez blogları var bi sürü yapıcaksın böyle linkleri en çok indirilenlere post olarak atıp toplayacaksın :d
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------
nasıl krılmıyor 10 tane şifre çaldım 2 tanesini kendime aldım 6 tanesini dağıttım 2 tanesininkine dokunamadım ( 2 tanesine dokunamamamın sebebi 1 haftadan erken rapidlerinin son bulacağını bilmemdi) he nasıl yapıyosunuz derseniz meslek sırrıdır arkadaşlar...
arkadaşım meslek sırrı diye birşey yoktur sen kafadanmı ögrendinde bi de diyorsunki meslek sırrıdır görende yöntemi sen buldun tamam paylaşmayacaksan konuyu kirletme yazıp -
pesimistzombie bunu yazdı:
güzel olay aklıma yattı warez blogları var bi sürü yapıcaksın böyle linkleri en çok indirilenlere post olarak atıp toplayacaksın :d
pesi senden bekliyorum buna uygun bi script yazmanı:D -
rapid phising die arat bulursun diğer rapid konusunda da videolu anlatım war ama bence hotboy'a kulak ver...
-
Nikoteen bunu yazdı:
rapid phising die arat bulursun diğer rapid konusunda da videolu anlatım war ama bence hotboy'a kulak ver...
50000 pointim var sorun rapid almak yada almamak degil mantıgı ögrenmek -
güzel yöntem :|
http://rapidshare.com/files/193772424/Rapidhack_Cm.rar şöylede bir script buldum x forumda :W
(siteden linki c/p yaptım o var bu var olmasın indirdimde zaten içindeki ftp clientini orjinal sitesinden download edip kullanın derim kafadan :D haricinde risk unsuru göremedim.) -
EntelKoylu bunu yazdı:
Nikoteen bunu yazdı:
50000 pointim var sorun rapid almak yada almamak degil mantıgı ögrenmek
http://www.speedyshare.com/376134562.html
hazır scripltleri war videoda zaten isimleride geçiyordu sanırım scriptlerin.rapid acc kırma işine gelince ":)" -
cevap: bu meslekte herkes örenerek başlar araştırarak örendiğin sana daha etkili olur arkadaşım, hyr ben bulmadım ama biri bana gelip sana öretçem demedi...
Toplam Hit: 7843 Toplam Mesaj: 36