folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapid Premium İle İlgili Bir Sorum Olucak?

Rapid Premium İle İlgili Bir Sorum Olucak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Login : Nurilanth@hackturk

Password : 164517

Al bunları Kullan.Ayın 17'sine Süren var.Ayın 17'sinde saat 23.59'ta Premium Kitlenir. Muridler fazla Yüklenmeyin çünkü bende kullanıyorum Anında Kitlenir.:))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    nasıl krılmıyor 10 tane şifre çaldım 2 tanesini kendime aldım 6 tanesini dağıttım 2 tanesininkine dokunamadım ( 2 tanesine dokunamamamın sebebi 1 haftadan erken rapidlerinin son bulacağını bilmemdi)    he nasıl yapıyosunuz derseniz meslek sırrıdır arkadaşlar...

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    güzel olay aklıma yattı warez blogları var bi sürü yapıcaksın böyle linkleri en çok indirilenlere post olarak atıp toplayacaksın :d

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı:
    -----------------------------
    nasıl krılmıyor 10 tane şifre çaldım 2 tanesini kendime aldım 6 tanesini dağıttım 2 tanesininkine dokunamadım ( 2 tanesine dokunamamamın sebebi 1 haftadan erken rapidlerinin son bulacağını bilmemdi)    he nasıl yapıyosunuz derseniz meslek sırrıdır arkadaşlar...
    arkadaşım meslek sırrı diye birşey yoktur sen kafadanmı ögrendinde bi de diyorsunki meslek sırrıdır görende yöntemi sen buldun tamam paylaşmayacaksan konuyu kirletme yazıp

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:
    güzel olay aklıma yattı warez blogları var bi sürü yapıcaksın böyle linkleri en çok indirilenlere post olarak atıp toplayacaksın :d
    pesi senden bekliyorum buna uygun bi script yazmanı:D

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    rapid phising die arat bulursun diğer rapid konusunda da videolu anlatım war ama bence hotboy'a kulak ver...

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı:
    rapid phising die arat bulursun diğer rapid konusunda da videolu anlatım war ama bence hotboy'a kulak ver...
    50000 pointim var sorun rapid almak yada almamak degil mantıgı ögrenmek

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek
    güzel yöntem :|
    http://rapidshare.com/files/193772424/Rapidhack_Cm.rar şöylede bir script buldum x forumda :W
    (siteden linki c/p yaptım o var bu var olmasın indirdimde zaten içindeki ftp clientini orjinal sitesinden download edip kullanın derim kafadan :D haricinde risk unsuru göremedim.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    EntelKoylu bunu yazdı:
    Nikoteen bunu yazdı:
    50000 pointim var sorun rapid almak yada almamak degil mantıgı ögrenmek

http://www.speedyshare.com/376134562.html

hazır scripltleri war videoda zaten isimleride geçiyordu sanırım scriptlerin.rapid acc kırma işine gelince ":)"

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    cevap:  bu meslekte herkes örenerek başlar araştırarak örendiğin sana daha etkili olur arkadaşım, hyr ben bulmadım ama biri bana gelip sana öretçem demedi...

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 7843 Toplam Mesaj: 36