Rapid Premium Uygun Fiyata (Satış)
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
Evet hesap açtım almak istynler İş bankası emrinizde :)
-----------------------------iş bankası 3 lira havale ücreti alıyor :|
-
yapıkrediden açsaydın.kartsız işlem felan
-
arkadaslar arkadaslar 6 ay ve üstü prelerin satışı devam etmektedir. Bu ara acil paraya ihtiyacım var aslında hep paraya ihtiyacım var öğrenci adamız :))))
Fiyatlarda yazan seyler önemli değil bi şekilde anlaşırız :d
-
Arkadaslar Konunun basındaki fiyatları dikkate almadan bana pm atabilirsiniz artık allah ne verdiyse gönlünüzden ne koparsa satıcam preleri... Çok sıkıştım para yönden bu aralar...
Ayrıca daha önce benden pre alıpta madur olan ilgilenemediğim pm lerine cevap veremediğim veya tamam bakıcam deyip unuttugum lakin yoğunluktan dolayı bakamadığım müridler varsa pm ile tekrar ulaşsınlar bana sevgilerimi sunuyorum satışlar hala gedcerlidir. fiyat önemli değildir :))
-
Suraya not alayım da belki lazım olur...
-
havale ücreti abartılacak kadar değil . iş bankası internet şubesinden ücret alınmıyor . bankamatikten yapınca 50 kuruş .
sağlam adamdır . cüzi bi ücretle 1 sene rapidsiz kalmayın bence
-
edit
-
Arkadaslar 1 aylık rapid premium 10 lira (hack hesap değidir) 1 ay kullanım garantilidir. Patlama olasılığı %99 yoktur :) (hacklenmezseniz)
olaki hacklendiniz patladı hesap yenisi garantilidir...
TbT li kardeslerime daha ucuza hatta para < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> sız vermek isterdim ama Dersaneye gidiyorum ve taksitleri yatırınca bana para kalmıyor çok zor durumda kalıyorum o yuzden
Sevgi ve saygılarımı sunuyorum...
-
hocam bi hesap ben alabilirmiyim mümkünse,
yok deil diyorsan, suleymanın numarasını alabilirmiyim senden
geri isticem kontorlerimi
-
elimde 3 adet Hack olmayan 1 aylık hesap kaldı... fiyat gecerlidir 10 liradır...
+ olarak 2-3-4-5 aylık prelerinde satışı sürmektedir...