Real 3D Stereoskopik Logo Animasyonu
-
EmQceR bunu yazdı
LG 3D tv de denedim hocam sorunsuz izledim
Eyvallah hocam. tesekkur ettim. 3D derinlik ayari gozu yormuyor degil mi? tam oalrak ogranmek istedigim kisim o.
-
u235 bunu yazdı
Hocam animasyonun güzelde yaratık geriye gelirken pek olmamış.Ses olarakda bağırırken biraz bekleyip ağzını falan açsaydı daha güzel olurdu.
h0cam geriye gitme kismi video kisacik olmasin diye geri sarip oynattim :) 2-3 saniye kazandirdi :) ses effektlerine cok kisi takilmis :D aceleyletest etmek icinkoydum, sessiz olacagina boyle biraktim.tabi profesyonel oalrak ugrassamherseyini dusunurum. dolby digital 7+1 sistem dahi destekler nitelikte olur :)
-
Dj_DooM3 bunu yazdıEmQceR bunu yazdı
Eyvallah hocam. tesekkur ettim. 3D derinlik ayari gozu yormuyor degil mi? tam oalrak ogranmek istedigim kisim o.
evet veriyor hocam yaratığın kuyruğu falan geliyor.
-
EmQceR bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdıEmQceR bunu yazdı
Anlamadim hocam, yaratigin kuyrugu gozu yoruyor mu? 3d derinlik konusunda 1 den 10 a puan versen kac verirsin?
-
Dj_DooM3 bunu yazdıEmQceR bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdıEmQceR bunu yazdı
Anlamadim hocam, yaratigin kuyrugu gozu yoruyor mu? 3d derinlik konusunda 1 den 10 a puan versen kac verirsin?
6 puan veririm hocam gözü yormuyor fakat hani derinliği hissetmen için bir sallayışında göze geliyormus gibi etki yapılıp kişi korkutulabilir :)
-
mxf upload etme şansın var deneyeyim.
-
zputnik bunu yazdı
mxf upload etme şansın var deneyeyim.
Hocam DCP de mi deniycen?
-
-
Gözümde 3d gözlük youtube dan izlemeye çalıştım ama bi türlü beceremedim :D
-
kartalenes bunu yazdı
Gözümde 3d gözlük youtube dan izlemeye çalıştım ama bi türlü beceremedim :D
kirmizi mavi gozluklerin varsa ayarlardan aalygliph secenegini sec. ozmana gorebilirsin. ekran kartin ve monitorun 3d vision ozelligini desteklemiyorsa analygliph gozlukler disinda baska bir gozlukle izlemen mumkun degil.