Real_Kurd Aşık...
-
Atilla İlhan'ın bu şiirini okudum desem etkilendiğimi ve aklımın bir köşesinde o kelimelerin kazındığını söyleyebilirdim :) Ama ilk defa bu linkten okuyorum...
-
aşık olmak sadece açık getiriyo a.k. yamayacağın davranışlarda bulunuyosun söylemeyeceğin sözler sarfediyosun ne için koca bi hiç.Uğraşması güzel ve zevkli ama çekilen acıya değmez bide aşık olmadan yada sevmeden önce iyice tanıyın diyicemde gönül fermanda dinlemiyo hemen olsun istiyo sorada bi bakıyosunki aslında hiç uyuşmuyosunuz o zaman zehir zıkkım oluyo nefret giriyo işin içine bide 2 tarafında sevip söyleyememesi yada birbirlerini yanlış anlaması var...Dertliyim lan!!!
-
Yıllar önce izlediğim bir filme melekler şehrine götürdü arkadaşların yorumları adam tamamiyle insan olur hissizlikten kurtulur ve ilk gün sevgilisi ölür öldükten sonra diğer melek gelir ve ona derki sevdiğin için insan oldun öleceğini bilseydin yine olurmuydun.Ever diyor adam acısını bile yaşamak güzel...
Bazen hiçbirşey hissetmeden yaşamaktansa acı çekmek dahada güzel acı bile olsa kalbinden geçmesi ...
-
ey fasulye ye can weren rabbım bu aşk nasıl bişey ki en odun adama bile şiir yazdırıyo
:d
bu arada gerçekten güzel olmuş real tebrikler
en yakın zaman da karizma ses + fon müzüğü ile okuyup hatuna dinlediyom
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
Atilla İlhan'ın bu şiirini okudum desem etkilendiğimi ve aklımın bir köşesinde o kelimelerin kazındığını söyleyebilirdim :) Ama ilk defa bu linkten okuyorum...
yok ben onun için yazmadım. An gelir den çağrışım yaptı yazayım dedim.. aklında soru işareti kalmasın ;))
-
Dün gece yazdığım bir şiiri daha paylaşmak istedim sizlerle. işte böyle... kürdonuz aşık oldu. ne heves kaldı bende hayata dair, ne de neşe...
Kimim Ben? beni beni sende kaybettim!
kimim ben?
sözlerim sen söyler,
gözlerim sen bakar artık,
seninle yürürüm sonu sen olan yollarda,
ve seninle dökerim gözyaşımı sen akan deryalara,
ardından bir intihar çiçeği dikersin sendeki bene,
ve ölüm yaklaşır sinsice...
yaklaşır bende kalan tanımadığım bene,
sonudur artık azapların bende kalan bende
ben beni sende kaybettim!
kimim ben? -
olum bak ilk gunde soyledim şimdi de soyluyorum eğer istersen kızı kaçıralım bak bu teklifi kimse vermez yigenim :)
-
ağalar şiirler çok derinden vuruyor be yaramı deşti a.q
-
BarettamazZ bunu yazdı:
olum bak ilk gunde soyledim şimdi de soyluyorum eğer istersen kızı kaçıralım bak bu teklifi kimse vermez yigenim :)
sevgili emmoglum "zorla güzellik olmaz" mevzusu olmasaydı çoktan arkadaşlarla basmıştık apartmanı! -
Lan mal şahsiyet boyle sürüncene o sürünsün a.q kaçıralı işte hatunu...