Recep İvedik 3 Hakkındaki Görüşleriniz..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

öglen gittim ilk seans da fazla bişey yoktu 2 inci seans cok komikti şiddetle tavsiye ediyorm

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

Yarın sabah gidiyoruz öğle seansına buraya üye olan bi mürit arakaşımızla beraber inşallah beklediğim kadar vardır. Sölediklerinize göre Şahan Gökbakar bu seferde istenileni yaptı.

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dev1L
    Dev1L's avatar
    Erkek

filmin konusu çok dar gidicekler için söylüyorum galiba bütçeleri azalmıs 1 ve 2 nin yerini tutmaz he gülersiniz zevk alırsınız zaten komedi filmi gülmek için gidiyosunuz.filmin baslarında üni öğrencisi bi kız gelio sonunda gidiyo film bitiyo:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Güzel Film güldüm yani =) Sabah ilk izleyenlerden oldum :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

millet afedersiniz deli mikmiş gibi güldü :S anlamadım.. ya bu film için çok zekiydim..ya da esprileri anlayamayacak kadar aptal ?

höyt hoyt zart zurt  diye güldürülmeye çalışılmış millet.. koskoca 90 dakikada (çok kısa zaten) 10 kere içten gülemedim.. salon kopuyordu anlamadım gerçekten :|

Berbat ötesi , vasat , iğrenç.. Recep 1e idare eder diyordum o film var ya mükemmel mükemmel..

"yes man" geldi aklıma , ne gülmüştüm, züperdi , boy bile ölçüşemez..

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

Filme gittim 2 deki kadar gülmedim ama yine de güzeldi ilk bölüm filmin en güzel sahnesiydi bence :))

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Bugün diyarbakırspor maçı vadı ona gittim bayağı yoruldum. Yarın kesin giderim ama :) Yorumlar birazda olsa olumlu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KursatReis
    KursatReis's avatar
    Erkek

Film bence cok aceleye getirilmiş hiç gülmedim desem yeri var 2 de ble daha cok gulmustum tavsiye etmiyorum arkadaşlar tabi karar yine sizin...

TANRI TÜRK Ü KORUSUN O KENDİNİ YÜCELTİR
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

kadıköy tepe nautilusta tam bilet alıcakken 15 dakika önce minibüstede gördüğüm iki dehşetül vahşet kızın bilet almakta olduğunu gördüm (dehşetül vahsetten kastım tipleri çok çekici ve minnacık etekleri var) bunlar kesin recep ivediğe gider dedim ben başka bi filme gideyim yoksa bunları düşünmeden edemem hani eve geri dönsem izlemeden yine aklımdan çıkmazlar "tanrının kitabı" diye çevrilmiş "book of eli" ye gittimki kızlar iki koltuk yanımda oturuyo :|

bunu niye anlattım :

1) book of eli güzel film ben beğendim ve çok derin anlamları var tabi dindarsanız (dindardan kastım fetocu değil)

2) her mini etekli 15 yasındaki kız recep ivediğe gitmezmiş :|

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

filmin başı tamam mahalle karıları güzeldi... giriş güzel olmuş... bide paintball başlamadan once ıngılızce konusması guzeldi.. cok cabuk vuruldu ben herkesı vurur dioyordum şaşırdım.. bide filmin hiç olmadık yerde bitti bana göre :) filmde esnedim uyucaktım az daha...

Toplam Hit: 7898 Toplam Mesaj: 53