folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Redbull Haram Mı Helal Mi?

Redbull Haram Mı Helal Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Simdi tarikatimizin cogu Redbull'a muspet olarak bakiyor , Vakti zamaninda birileri Redbull'a izafeten  kanser ediyor diye  fitne-i fesat ile cemaati-i tahribat'i karistirmaya  bil fiil  istirak ediyorlardi.Hatta bazilari seriste ederek Redbull'un satisini durmak istiyorlar idi.

Rene hocaefendi bu konuda en dogru bilgiyi bizlere nakletmistir. Rene hocaefendinin sahsi kemalati,tevazu'u edep ve ubidiyeti cok yuksek mertebededir.Bizlere naklettiklerini dikkatle dinleyip istirak etmemiz gerekir.

Yine bir sohbette Rene hoca efendi soyle bir soz'u degerli muridlere nakletmistir.

"Icen oldude icmeyen olmedi mi ? "

bu yazının görüntülerini bu linkte bulabilirsiniz;

http://www.youtube.com/watch?v=RhhKany0eEg&feature=channel_page             ...   :)

l enfer c est les autres Sartre ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    scuderia bunu yazdı:
    ComputerWolf bunu yazdı:

Simdi tarikatimizin cogu Redbull'a muspet olarak bakiyor , Vakti zamaninda birileri Redbull'a izafeten  kanser ediyor diye  fitne-i fesat ile cemaati-i tahribat'i karistirmaya  bil fiil  istirak ediyorlardi.Hatta bazilari seriste ederek Redbull'un satisini durmak istiyorlar idi.

Rene hocaefendi bu konuda en dogru bilgiyi bizlere nakletmistir. Rene hocaefendinin sahsi kemalati,tevazu'u edep ve ubidiyeti cok yuksek mertebededir.Bizlere naklettiklerini dikkatle dinleyip istirak etmemiz gerekir.

Yine bir sohbette Rene hoca efendi soyle bir soz'u degerli muridlere nakletmistir.

"Icen oldude icmeyen olmedi mi ? "

bu yazının görüntülerini bu linkte bulabilirsiniz;

http://www.youtube.com/watch?v=RhhKany0eEg&feature=channel_page             ...   :)

vodka ile birlikte redbull değil de fireball öneririm

sebebi şu redtull içindeki tourin yüzünden alkolle birlikte alındığında vicuda çok kötü zararlar verebilir( redbulu pahalı yapan madde enerjiyi sağlayan)

fireball ile redbull tat farkı neredeyse yok ve alkolle birlikte alınabilinir

fireball 1 ytl (markete geliş fiyatı 75ykr )  redbull 2.5ytl (geliş fiyatı mevsime göre değişio 1.5 dan 2.5 a kadar)  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Herşeyi anladım da bu israf olayını anlayamıyorum.Yer yüzündeki enerji miktarı sabittir haliyle sizin hiç birşeyi israf etmeye gücünüz yetmez.Yarım bırakıp attığınız dürümden bile nice canlılar aleminin müritleri faydalanır.Birşey nasıl israf edilebilir ki ? Allah'ın kurduğu düzende birşeyi israf etmek söz konusu dahi olamaz.Bu israf haramdır oalyı hadisse inanmam,ayetse birisi buna makul bir yorum getirmeli der,saygılarımı fışkırtırım..

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

iki kez içtim sanırım ama bir enerji alamadım  :DDDD   o zaman neymiş zekeriya  beyaz hocaya sormak gerekliymiş..:D:D

hemen bi mail atalımm öğrenelimm:DDD

imzayı bıraktım basıyorum artık
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

bi redbul la sarhos olan varsa sarhos oldugum icin haram oldugunu soyleyen varsa icmesin,

nargileyi ilk ictiginizde de hafif sarhosluk verir oda haramdir o zaman, ilk defa puro ictiyseniz oda sarhosluk verir boyle kafada oda haramdir o zaman.

elmada alkol vardir, patatesde alkol vardir, ictiginiz ulker in camlica gazozunda bile alkol vardir oda haramdir.

demem o ki

1- gelmissin forumlarda o harammi bu harammi diye yazarsan d.ssak cevaplar alman icten bile degil

2- gidip bunlari haci hoca ayagindaki kisilere sorma zire onlar beynini bulandirir

3- diyanet isleri diye bir kurum var bu ulkede onlara danis, dunyanin butcesini aliyorlar bu soru uzerine belki gidip arastirip millete anlatirlar.

Nargile kafanı ilk içişte iyi ediyorsada kim olduğunu unutturmuyor.

Oysa 80'lik rakıyı içersen leylayı arar duruma düşersin ki bu haramdır. Yani aynı şeyler değil. Yani bir sigara ile sek rakı aynı şeyi yapmıyorlar. Onu anlatmak istiyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    underzero bunu yazdı:

bi redbul la sarhos olan varsa sarhos oldugum icin haram oldugunu soyleyen varsa icmesin,

nargileyi ilk ictiginizde de hafif sarhosluk verir oda haramdir o zaman, ilk defa puro ictiyseniz oda sarhosluk verir boyle kafada oda haramdir o zaman.

elmada alkol vardir, patatesde alkol vardir, ictiginiz ulker in camlica gazozunda bile alkol vardir oda haramdir.

demem o ki

1- gelmissin forumlarda o harammi bu harammi diye yazarsan d.ssak cevaplar alman icten bile degil

2- gidip bunlari haci hoca ayagindaki kisilere sorma zire onlar beynini bulandirir

3- diyanet isleri diye bir kurum var bu ulkede onlara danis, dunyanin butcesini aliyorlar bu soru uzerine belki gidip arastirip millete anlatirlar.

Nargile kafanı ilk içişte iyi ediyorsada kim olduğunu unutturmuyor.

Oysa 80'lik rakıyı içersen leylayı arar duruma düşersin ki bu haramdır. Yani aynı şeyler değil. Yani bir sigara ile sek rakı aynı şeyi yapmıyorlar. Onu anlatmak istiyorum.

----------------------------

o 80 değil hocam 70 lik...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Eet yeni şişelerde 80 lik dağıtıyolar diye biliyordum. 70 lik.

Ama redbull filan sarhoş etmiyor bence. Burn diye bi içecek var içtim ondan alkol yok içinde mesela. Redbull'da aynı mantıksa haram değildir bence.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    f_shade
    f_shade's avatar
    Dişi
    renegadealien bunu yazdı:

Votkasız redbull içmek israfdır,

israfda dinimizde haramdır...

töbe töbe başımıza taş yağıcek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    ayrı bi penceredende bakarsak mesela hırsızlık yaparak kazandığın parayla redbull alırsanda haram olur...

l enfer c est les autres Sartre ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Redbull Farzdır :|
Toplam Hit: 18359 Toplam Mesaj: 62