Redhack Diyanetin Sitesini Hackledi..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

Tahribat.com'da terör örgütü olarak ilan edilmiş redhacki savunan,açıkça pkkyı destekleyen bu grubu destekleyen kişiler var. Yönetim görmüyormu?

kim ilan etmiş neyi ilan etmiş adamı zorla redhack sempatizanı yaparsınız , evet tahribattaki putperestler olarak hepimiz çok mutlu olduk diyanete olanlar

Resmi olarak redhack terör örgütüdür. Kaldıki twitterdaki birçok tweetleride terör örgütü sempatizanlığı yaptıklarını açıkça gösteriyor. Bu piç kurularını destekleyecek varsa yeri bu forum değildir kandile siktirip gidebilirler.

ulan adamı konuşturmayın ibrahim tatlıses için terör örgütüne yardım ediyor diyende var hadi onuda dinlemesin kimse onu geçtim kaçak sigara içmek terör örgütüne yardımdır diyorlar bütün kaçak sigara içenler kandile gitsin he , zihniyetinize , isteyen istediğini destekliyorsa benim burda redhack'i destekleme hakkımda var o siktirip gitmek tabirinide kullandığın yere dikkat et kimse sen söyledin diye fikrini değiştirecek değil , her hack grubu terör örgütü mü la ayrıca bu adamların diyanete saldırmalarını destekliyorum kime ne?

Sıçtın,tüy bile dikemedin. Redhack twitter hesabında açık açık söylüyor,inkar falanda yok ortada hala neyin kafasındasın?

Bak 2-3 mesaj üste devilrullzda bi örneğini koymuş. Hala yok her hack grubu teröristmi diye saçma salak konuşuyorsunuz. 10larca delil var,yazdıkları yazılar var. Açık açık pkkya destek verdiklerini söyledikleri yazıları var. Hala her hack grubu terörist değil ama ühühü modunda takılıyosunuz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

abicim ne diyorsun sayfa 3 te mi ne benim redhackle ilgili ilk yorumuma bak sırf üsluplarınıza kızıp şuraya redhack i destekliyorum yazdım taa ilk yorumumdan beri bunları sevmem ama diyanete saldırmaları hoşuma gitti diyorum ve halada bunda ısrarcıyım aferin delillerini koymuşsunuz red hack terör örgütü diye daha önce fazla araştırmadığım bir oluşumdu her neyse hala diyorumki redhack diyaneti hacklemiş kendilerini tebrik ediyorum kim ne bok derse desin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    daha "de-da" bağlacını ayrı yazamayacak kadar cahil, "mi" soru ekini ayıramayacak kadar boş insanlar "redhack terör örgütü yeaaa. savunmayın ama ühühü. adminler neredesiniz yeaa?" diyerek millete ayar vermeye çalışıyor. vay anasını. bu günleri de mi görecektik? (baş harfleri küçük yazdığım için özür dilerim sayın "daha baş harfleri bıdı bıdı bıdı" diyen şahıs)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    CodeInside bunu yazdı
    daha "de-da" bağlacını ayrı yazamayacak kadar cahil, "mi" soru ekini ayıramayacak kadar boş insanlar "redhack terör örgütü yeaaa. savunmayın ama ühühü. adminler neredesiniz yeaa?" diyerek millete ayar vermeye çalışıyor. vay anasını. bu günleri de mi görecektik? (baş harfleri küçük yazdığım için özür dilerim sayın "daha baş harfleri bıdı bıdı bıdı" diyen şahıs)

Cahil kalırımda o orospu çocuklarının yavşakları olmam daha iyi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı
    CodeInside bunu yazdı

kimse kimsenin yavşağı falan olmuyor. sadece yaptığı işi takdir ediyor. redhack'i yaptıklarından dolayı tebrik eden biri pkk yandaşı falan olmuyor. diyanet'in sitesini hacklediği için biri redhack'in yanında oluyorsa, destekliyorsa o kişi pkk yandaşı olmuyor. sansüre karşı olan binlerce insan, aynı provokatif amaca hizmet ettiği için ve koyun gibi bakanlardan olmadığı için redhack'i destekliyor. redhack bir kişi ya da üç kişi değil. tbt'de bir tane terör örgütü sempatizanı olması tbt'yi terör örgütü yapmadığı gibi aynı şekilde redhack'i de yapmıyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

her redhack başlığında aynı terane, aynı tartışma arkadaş ya, bitmedi gitti. yönetim şu işe bi el atsın, yasaklasın gitsin redhack konularını

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    mehmetdiyebiri bunu yazdı

her redhack başlığında aynı terane, aynı tartışma arkadaş ya, bitmedi gitti. yönetim şu işe bi el atsın, yasaklasın gitsin redhack konularını

Eeee o yasaklansın bu yasaklansın. Tayyip iyi alıştırdı yasakları, foruma kadar girdi =) Eğer sıkıyorsa seni, bu konuları es geç okuma kardeşim. Arz talep var.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    CodeInside bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı
    CodeInside bunu yazdı

kimse kimsenin yavşağı falan olmuyor. sadece yaptığı işi takdir ediyor. redhack'i yaptıklarından dolayı tebrik eden biri pkk yandaşı falan olmuyor. diyanet'in sitesini hacklediği için biri redhack'in yanında oluyorsa, destekliyorsa o kişi pkk yandaşı olmuyor. sansüre karşı olan binlerce insan, aynı provokatif amaca hizmet ettiği için ve koyun gibi bakanlardan olmadığı için redhack'i destekliyor. redhack bir kişi ya da üç kişi değil. tbt'de bir tane terör örgütü sempatizanı olması tbt'yi terör örgütü yapmadığı gibi aynı şekilde redhack'i de yapmıyor.

Yani Redhack'in içinde bi tane terör mensubu var hepsi öyle değil diyorsun yani? -> :D

Bu kişiler kendilerini sempatik göstermeye çalışıyor zaten. İlk baş yok ezilen halkların yanındayız ezilen halklar ayaklanmalı ,yok sosyalizm, barış, olur olmadık yerlerden güya insanlıkdışı hareket gösterip twitt atıyorlardı. Kendileri çok film izlemiş galiba kendilerini halk kahramanı sanıyorlar salaklar :) Daha sonra PKK imajından kurtulamayınca gerçek yüzlerini göstermeye başladılar. Farkettiyseniz artık temkinli konuşmuyorlar. Açık açık PKK'ya destek verdiklerini gösteriyorlar. Bunun en güzel örneğini üstte koydum.

Velhasıl kelam, bu adamların diyaneti hacklemeleri yok özgürlük için şurayı hacklemelerinin sebebi gündem de kalıp yandaş toplamak. Yani özgürlükten yana kişiler gibi göstermeye çalışıyorlar. Ezilenin yanındalarmış güya..

Daha 40k takipçisi varken sanki Türkiye'nin %70'i bunları destekliyormuş gibi bir havaları vardı. Halk bizi istiyor falan diyorlardı hatta. Bu seneler adları medyada ilk dolandıklarında kullandıkları cümlelelere bir bakın. Ulan hacker dediğinde bir uslup olur bunlar mal mal yazıyorlardı. Kendilerinin o kadar kaptırmışlar ki halk kahramanı olarak görüyorlar kendilerini çizgi film karakteri gibi konuşuyorlar. :)

pesimistic tarafından 30/Eki/12 08:14 tarihinde düzenlenmiştir

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    Amk bi siktirin tartışacak kişiler. Gidin pmde tartışın konuyu daha fazla sikmeyin.

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dinogundy
    Dinogundy's avatar
    Erkek

Amma yaptiniz bee yok redhack terorist yok efem fasist vs. ivir zivir

ula size noluyor?

Adamlar Hack yapiyor varmi otesi

bilmem tahribatta sempatizani vs varmis da... heee varmis ne olmis?

bende sempati duyuyorum hatta herifleri tanima imkanim olsaydi onlara katilir ben de yapardim yapacagimi (sans iste hayalet gibiler :D )

Onlarin bir dunya gorusu var ve bu dogrultuda cizdikleri bir yol var aynen de bu yolda yuruyorlar korkusuzca.

yandas degiller, yavsak hic degiller hele su "ergen" dediklerinizden hic degiller ki yaptiklarindan ve yazdiklarindan bayagi anlasiliyor.

benimde anladigim kadari su; burda onlara laf yetistirip kufredenler "ERGEN" statusune sahipler.

Mazlumun, ezilenin, haksizliga ugrayanin yaninda olmak terorizm ise valla ben de Teroristin alasiyim.

Gecmisimi Arastirmadan Önce Tartinin Üstüne Cik Ve Kac Kilo Geldigine Bak Cikan Sonucu Dogum Tarihine Carp Bunu da Capi 1024Metrekare Olan Bir Dairenin Kendine 4 Defa Carpimina Toplayip 3 e Böl Gelen Sonucu Yasadigimiz Tarihe "Gün-Ay-Yil" Carp Gelen Sonucu Babanin Tam Dogum Tarihine Böl. Cikan Sonuc Tanidik Gelirse Beni de Taniyorsundur Demektir.
Toplam Hit: 25270 Toplam Mesaj: 84