Redhack, TSK Personellerinin Cep Telefonlarını Yayınladı
-
KARA-NET- TSK-NET Jİ-NET vs bunlara erişim mümkün olacağı ihitmalinin dahi vermiyorum büyük ihtimal oradaki personelci Rütbeli kendisi böyle liste hazırladı acil durumda vs ulaşmak için bilgisayarına koydu yazıcı mazıcı yavşak askerin biri yada başka bir hain ibne tuttu bunlara o bilgisayardan aldı bunlarar verdi
Redhack de böylebir bok becerecek yetenek yok
yaptıkları işlere evet adamlar yaptı dedikmi dedik tasvip etmesemde bilişim olarak değerlendirdiğimde icraatleri var dedim zamanında ama böyle yalan yanlış cw gibi ayt gibi işler yapınca bunlarında medya maymunluğu yaptıklarını düşünmekteyim bir kaç kere medyada haber aldı diye bazı şeyler yalana dolana girişmek lafa gelince sözde hakkını savunduğunuz halkları en başta kandırmaktır. -
başbakanın şahsına veya cemaate yönelik birşey olsa idi site en geç 10-20 dakikaya savcılık tarafından kapanır ve dökümanlar silinirdi.
bknz; imamın ordusu kitabı taslağı nasıl anında kaldırıldı!
-
Aslında bunlar devlet için yem de olabilir :) akılı davranırlarsa açıkları kullanabilirler direk kapatırlar ne bileyim işte
-
dis ag erisimi olmayan bir sisteme nasil girdikleri(!) hala muamma.
muhtemelen hack felanda yok ortada. ya iceriden birileri belge sizdirdi ya da daha once post atan muridin dedigi gibi elamanin biri acil durum listesi yapmistir
onu bulmuslardir.
la abi bu gibi seyleri bu kadar buyutmeyin. neden mi?
ailesinde devlet memuru (polis, vergi denetmeni, belediye calisani) olan herhangi bir kisi bir hafta sonu (hafta sonlari genelde fazla mesai olur ve pek az kisi olur)
ailesindeki kisiyle gidip bir bilgisayara oturup istedigi kisiyle ilgili bilgi alabilir. zor degil.
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------KARA-NET- TSK-NET Jİ-NET vs bunlara erişim mümkün olacağı ihitmalinin dahi vermiyorum büyük ihtimal oradaki personelci Rütbeli kendisi böyle liste hazırladı acil durumda vs ulaşmak için bilgisayarına koydu yazıcı mazıcı yavşak askerin biri yada başka bir hain ibne tuttu bunlara o bilgisayardan aldı bunlarar verdi
yaptıkları işlere evet adamlar yaptı dedikmi dedik tasvip etmesemde bilişim olarak değerlendirdiğimde icraatleri var dedim zamanında ama böyle yalan yanlış cw gibi ayt gibi işler yapınca bunlarında medya maymunluğu yaptıklarını düşünmekteyim bir kaç kere medyada haber aldı diye bazı şeyler yalana dolana girişmek lafa gelince sözde hakkını savunduğunuz halkları en başta kandırmaktır.
-----------------------------
iyi hatırlattan nizamiyelerde exel tablosu olarak yer alıyo bu telefon listeleri :) dediğim gibi askeri yelerde ağlar internete açık değil ve bilgisayarlarda sınırlı kullanıcı adamlar bilgisayar konusunda çok titiz oyleki printer kullanmak zulum yazıcı personel kartıyla çalışıyo belge kopyalanmasın diye -
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------dis ag erisimi olmayan bir sisteme nasil girdikleri(!) hala muamma.
muhtemelen hack felanda yok ortada. ya iceriden birileri belge sizdirdi ya da daha once post atan muridin dedigi gibi elamanin biri acil durum listesi yapmistir
onu bulmuslardir.
ailesinde devlet memuru (polis, vergi denetmeni, belediye calisani) olan herhangi bir kisi bir hafta sonu (hafta sonlari genelde fazla mesai olur ve pek az kisi olur)
ailesindeki kisiyle gidip bir bilgisayara oturup istedigi kisiyle ilgili bilgi alabilir. zor degil.
O zaman işler daha sakat desene hocam. Yine böyle bilgiler havada uçuşur :) -
lordstar bunu yazdı:
-----------------------------başbakanın şahsına veya cemaate yönelik birşey olsa idi site en geç 10-20 dakikaya savcılık tarafından kapanır ve dökümanlar silinirdi.
bknz; imamın ordusu kitabı taslağı nasıl anında kaldırıldı!
-----------------------------kaldırıldıda noldu hocam google'a yaz bi dünya link çıkıyor
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------Hackten falan anlamam ama
Kökten Devrim Radikal Hack Grubu olarak adlandırılan "tahribat.com"
karşı koyamaz mı? sadece bir merak.
Yok hocam, belli bir dönemi görmüş her insan bilir, tahribat hiçbi zaman diger siteler gibi olmadı.
Hiç bi site bilisim sitesi olamadı bizim gibi, genelde açılan sitelerin, grupların konu baslıgı belliydi : Hack & Security , oda öldü artık.
Dediğim gibi belli bir dönemi görmüş hiç bi insan evladı artık kolay kolay o islere bulasmıyor, coluk cocuk doldu hertaraf.
Eskilerin saglam adamları gitti, kimse kalmadı. -
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------dis ag erisimi olmayan bir sisteme nasil girdikleri(!) hala muamma.
onu bulmuslardir.
O zaman işler daha sakat desene hocam. Yine böyle bilgiler havada uçuşur :)
-----------------------------bir ara mugladaki (ilceler dahil) butun plakalar sahipleri tc kimlik nolari adres telefon gibi bilgiler excel olarak vardi elimde tabi yil 2008 ben o zaman 18 yasindayim :)
yanilmiyorsam 50 bin civari kayit vardi icinde. demem o ki ulusmak hic de zor degil. ailesinde devlet memuru olan varsa zaten anlamistir benim demek istedigimi.
noldu dersen o dosya, bende bilmiyorum bir kac kez aradim ama bulamadim pc de /:
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------KARA-NET- TSK-NET Jİ-NET vs bunlara erişim mümkün olacağı ihitmalinin dahi vermiyorum büyük ihtimal oradaki personelci Rütbeli kendisi böyle liste hazırladı acil durumda vs ulaşmak için bilgisayarına koydu yazıcı mazıcı yavşak askerin biri yada başka bir hain ibne tuttu bunlara o bilgisayardan aldı bunlarar verdi
yaptıkları işlere evet adamlar yaptı dedikmi dedik tasvip etmesemde bilişim olarak değerlendirdiğimde icraatleri var dedim zamanında ama böyle yalan yanlış cw gibi ayt gibi işler yapınca bunlarında medya maymunluğu yaptıklarını düşünmekteyim bir kaç kere medyada haber aldı diye bazı şeyler yalana dolana girişmek lafa gelince sözde hakkını savunduğunuz halkları en başta kandırmaktır.
-----------------------------windows 2000 server kullanıyorlar arkadaşım hala tskda bütün gizli çok gizli evraklar bu bilgisayarlarda KARA-NET- TSK-NET Jİ-NET bu networklere sızılmıycak diye bir durumyok irandan örnek internetin olmadıgı nükler füze yönetim merkez bilgisayarlarına zarar vericek virüsü adamlar o networke soktular.
onun için milli işletim sistemine en buyuk destek TSK dan gelmiştir çin rusya gibi ükler american patentli hiçbir yazılımı kullanmazlar bizimkilerde ise hepsi windows 2000 askerde yazıcı olanlar bilir işte windows98 belki hala duruyordur