Redhack'ten Memur Maaşlarına Zam..
-
AyYıldız Team nerelerde acaba karşılık vermeleri lazım.
-
youshes12 bunu yazdı
Bu postundan sonra kesin karsilik verirler :)
-
HoLyCat bunu yazdıyoushes12 bunu yazdı
Bu postundan sonra kesin karsilik verirler :)
söyledim arkadaşlara mutfakta patates kızartıyolarmış. İşleri bitince ilgileneceklermiş :))
-
DevilRullz bunu yazdıAllura bunu yazdı
röd hök öm öy söks vö öntörpöl pöşömözdö
Ortadan ikiye yarıldım :D
-
nasıl adam bunlar yaw madem öle bu kadar kpssye girmiş eleman var bi zahmet onlarıda yerleştirsinler :))
-
hiç saygım kalmadı lan şu tc ye...
avrupadaki insanların aldığı maaşlarla tc dekini karşılaştırdığımızda redhack e hak vermemek elde değil... -
DaveReed bunu yazdı
avrupadaki insanların aldığı maaşlarla tc dekini karşılaştırdığımızda redhack e hak vermemek elde değil...önceden saygın var mıydı? var olsaydı tc demezdin. ulan bari delikanlı olun da olduğunuz gibi görünün.
-
Prometheus bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
avrupadaki insanların aldığı maaşlarla tc dekini karşılaştırdığımızda redhack e hak vermemek elde değil...önceden saygın var mıydı? var olsaydı tc demezdin. ulan bari delikanlı olun da olduğunuz gibi görünün.
hadi hocam yıllardır aynı terane bu ülkenin vatandaşına gram değer vermediği ortada kendinizi kandırmayın...
bu ülkeyi gelen geçen sikti... -
ayt dağıtılan paraları geri toplayacakmış diyolaaa.
-
DaveReed;
Memnun değilsen başka bir ülkeye yerleşebilirsin.Saygıdan söz ediyorsun aynı dağ köpekleri gibi tc diyorsun.Sana daha çok şey
yazardım ama bir kulağından girip diğerinden çıkacağı belli onun içi elimi fazlasıyla yormıyacağım.