Reklamsız WHMCS Lisansımı Devredeceğim, El Atabilecek?
-
Herkese selamlar,
WHMCS lisansım var, ömürboyu lisans ve reklamsız. whmcs.com'dan alındı. r10 konusu açmak istiyorum ama giriş yapmadığımdan üyeliğim gitmiş. Oraya üye olanlar benim için konu açabilirler mi? Buradan ilgilenen de olursa yine veririm tabi.
+Satış kısmına açmadım, çünkü asıl mevzu r10'a da ilan verebilmek..
Teşekkürler şimdiden. -
ayrıntıları pm at yardımcı olayım hocam
-
açalım abi, kaç lira istiyorsun?
http://www.r10.net/whmcs/1194288-whmcs-omurluk-reklamli-veya-reklamsiz-lisans-alinacak.html
halowen benim
noname tarafından 18/Oca/14 02:29 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdı
açalım abi, kaç lira istiyorsun?
http://www.r10.net/whmcs/1194288-whmcs-omurluk-reklamli-veya-reklamsiz-lisans-alinacak.html
halowen benim
Bu nick'i biliyorum :) Çok teşekkür ederim. Umarım yanıt alırız.
-
Cok para istiyorlar hocam, sadece kendi sitelerimi barindirdigim icin de fantazi olsun diye warez kullaniyorum.
Sen kaca satiyorsun hocam?
Birde yanlis hatirlamiyorsam host isi yapiyordun, yeni bir panel mi kullanacaksin yoksa isi birakiyor musun? -
telekom bunu yazdıCok para istiyorlar hocam, sadece kendi sitelerimi barindirdigim icin de fantazi olsun diye warez kullaniyorum.
Sen kaca satiyorsun hocam?
Birde yanlis hatirlamiyorsam host isi yapiyordun, yeni bir panel mi kullanacaksin yoksa isi birakiyor musun?
Selamlar,
Abi yaklaşık 2 sene önce bıraktığımı ilan etmiştim buradan, panel lisansı öylece duruyor. bu konudaki bilgi level'imi belli bir seviyeye ulaştırdım, kimseyle papaz olmadan kendi isteğimle bıraktım. Sponsor olduklarım yaklaşık 3 sene kullandılar. Avea genel müdürlükte çalışıyordum yakın zamana kadar, şimdi iş değişitrdim, Hosting işine dönmeye niyetim yok.
En güncel sürüm ve 1 senelik destek paketi, ömürboyu lisans-reklamsız olarak 325USD, ben 270USD'ye bırakıyorum. Buradan alan olursa 245USD'ye filan bırakırım tabi. -
Konu acilmadiysa acayim can pm sallarsin.
-
Kreyzi bunu yazdı
Konu acilmadiysa acayim can pm sallarsin.
Açıldı, sattım Veysel'im, sağ olasın. -
BEN ALMAK İSTİYORUM HOCAM BAN VEİRİR MİSN
-
Nvidia bunu yazdı
BEN ALMAK İSTİYORUM HOCAM BAN VEİRİR MİSN
amk doğru yazın la under ban verecek sana şimdi
-
kaça sattın hocam ?