Renegadealine"Nin Dikkatine!!!
-
ya kardeş benim bi sorunum var. bende AMD kullanıyorum. Ama bu AMD senin bahsettiğin gibi bir sistem değil. Boktan bi sistem. Makine hiç durmadan kitlenio. Isı dehşet artıo. Kaçtane fan takacaz anlamadım doğrusu. Kasa fanla doldu.Su soğutmalı sistem kuracam yakında yada buz dolabının yanına taşıyacam. Sen Anakaranın bu güne kadar gelmiş geçmiş en büyük donanımcısısın. Buna bi çare bul lütfen. Herkes nerden aldın bu AMD yi deyip duruo. İntelden vazgeçmeyeceksin diyolar. Sen ne diyon kardeş. Sistemi değiştireyimmi yoksa. İntelde hiç böyle sorunlar olmuo. Gerçi kışın işe yarıo AMD. Ama sadece ısınmak için.
DERT BENDE DERMAN SENDE!!!
HELP ME PLS!!! -
La amd dedik bağrımıza bastık iyi overclok olur dedik.
3-5mhz artırdık..
hamam gibi oldu ev ne bu be kardeşim 4 tane
inteli koy bu kadar ısınmaz..
Kardeşime katılıyorum çok haklısın kardeş...
Amd çok boktan...
Bir kutu bile koymuyor işlemciye plastik kutuda geliyor..
Ne bu be.!!!
Yumurta pişir be
133 işlemci kulan daha iyidir...
Küstüm lan sana nasıl işlemci satıyon...
işlamcimi işlettin ya.
-
Hakketten ya x11. tam dedğin gibi. bende zaten bu gidişle bu sistemi atacam çöpe. Bide AMD serisinin öel serisiymiş. pehhhhh. 2500 aldık bizde inanıp. Ulan renegade sen varya... Ne lan bu ne oyun oynayabilioz nede başka bişey... Sen bence bırak AMD yi savunmayı. Yazık edersin kendine.
-
bende bizim muhendis bi elemana topladım xp 2500 overclock yapalım dedik ne işlemci kaldı nede power makina tümden gitti
wallah amd hızlı gibi ama cırt diye yanıyo hatta powerı bile ucurdu nasıl oldu hala anlayamadım altı üstü 200-300 mhz bişii arttıracaktık -
Abi yanarda ısınırda evi bile bile ateşe verir.
Benim benim bir tane amd işlemci vardı..
Bir yandı onun yanında radyo vardı onu bile yaktı yani bu amd yanma ve ısınma konusunda çok gelişmiş. -
KIŞIN SOBA KURMA AMD KUR
İNTELDEN ŞAŞMA
-
ya arkadaslar boyle konusarak insanı sinirlendirmeyin. "en iyi donanım" baslığı altında 6. sayfadan sonra yazdıklarımı okuyun. bilgisayar kullanmasını bilmeyen adam bilgisayar alırsa suc amd de olur tabi. kişiye ozel mesaj da atmayı bırakın. yoksa kımseden cevap alamazsınız.
-
Abi tamam ben babamla anlaşıyım doğalgaz sayacının satsın eve AMD alsın
-
dogalgaz sayacini atmasin ozel zamanlarda lazim olur.
-
ahaha ben zamaninda size bas bas bagirdim renegade i dinlemeyin
Intelden sasmayin diye
Simdi hamam diyonuz,ates diyonuz,yumurta diyonuz
bakalim daha neler diyeceksiniz
o kadar tavsiye ettin millete
ugras bakam renegade elemanlarla :))) -
öhöm öhöm
:)şiiiii
ne oluyoz biz burada 2 dk getyik yaptık hemen cidiye aldınız be amd nin üstüne işlemcimi, var bee.
Ne diyonuz siz allah aşkına..
Toplam Hit: 4283 Toplam Mesaj: 19