folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Resmen Dolandırıcılık!!

Resmen Dolandırıcılık!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

takma hocam sen kafana.bizede geldiler 1 saat oturdular salonu temizletip yolladık :D

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:
    -----------------------------

Geçen gün bizim eve bi süpürge tanıtmaya geldiler temizlik robotu diyolar ama bildiğin süpürge adamlar şunu yapar bunu yapar felan filan şöyle temizler böyle temizler diye tanıttılar bende dinledim sonra süpürgeyi inceledim bildiğin süpürge sadece biraz daha kaliteli nasıl temizledini göstermek için araya bi bez gibi işey koyuyolardı felan filan fiyatı söylemeye geldi adam dedi güzel bi ürün ama fiyatı güzel 7 bin lira ! ben gülmeye başladım tabi adama dedim şaka mı bu nese almadık ama adam çok sattıklarını söyledi.adamlar gidince baktım o bez gibi şeyden unutmuşlar koydum bizim süpürgeye aynı pisliği hatta daha fazlasını çıkardı.halkın göz göre göre kazıklanmasını istemiyorum.bunu nere şikayet edebilirim arkadaşlar.bunun adı resmen dolandırıcılık bence başka bişi değil

8-9 sene önce bizede gelmişlerdi. Bildiğimiz süpürge o zamanlar 1.800 lira mı neydi

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

Bİzede Gelmislerdi..Babam uyanmasa annem Tost Makinesine 180 Tl Müzik setine 500 Tl bayılıodu...haa bide kazı kazandan Blender hediyesi çıkmıstı...peder uyandı Don atlet Geldi noluo dedi böle böle dediler fiyatı duyunca kapıyı gösterdi o anı hayatta unutamam :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

jayde bunu yazdı:

bir süpürgeye 7 bin verecek para sabancıda bile yok kafanı yorma sen

sabancı değiliz ama şuanda sıfırı 4000 euro civarında bir elektrik süpürgesi var evde... daha doğrusu biz elektrik süpürgesi diyoruz :D halı yıkama normal temizlik koltuk yastık temizlik nevresim temizlik yatak temizlik ütü vs. üstünde barındırdığı özelliklerden bazıları... 5 yıl garanti veriyorlar... servise gitme gibi bir durumunuz yok kendileri gelip gidiyorlar... 6 ayda bir ücretsiz düzenli bakım vs. bizimkiler ilk eve taşındıklarında almışlar yaklaşık 15 yıl kadar kullandılar makina hala sapasağlam calışıyodu sonra üstüne fark verip bi üst sürümünü almışlardı...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

yuh 7000 ytl ne lan arsamı alıyoz

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

crafty bunu yazdı:
    ----------------------------- < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> r />

jayde bunu yazdı:

bir süpürgeye 7 bin verecek para sabancıda bile yok kafanı yorma sen

sabancı değiliz ama şuanda sıfırı 4000 euro civarında bir elektrik süpürgesi var evde... daha doğrusu biz elektrik süpürgesi diyoruz :D halı yıkama normal temizlik koltuk yastık temizlik nevresim temizlik yatak temizlik ütü vs. üstünde barındırdığı özelliklerden bazıları... 5 yıl garanti veriyorlar... servise gitme gibi bir durumunuz yok kendileri gelip gidiyorlar... 6 ayda bir ücretsiz düzenli bakım vs. bizimkiler ilk eve taşındıklarında almışlar yaklaşık 15 yıl kadar kullandılar makina hala sapasağlam calışıyodu sonra üstüne fark verip bi üst sürümünü almışlardı...

o ne bicim alet hocam:D robotmu almışlar sizinkiler:D terlik getiriyormu:D alman malımıdır nedir?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Gabin hükümlerine dayanılablir.BK m.21

Çekil,Önümden Çekil...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Ohaaaa :/ Ben otursam o halıyı temizlese yine vermem o parayı :S 7 bin :S Zaten bizim ülkenin en fakiride sabancıydı ya :S 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bununla ilgili güzel bi anım var anlatayım :D

3-4 yıl önce eve böyle bi satıcı geldi babam filan evde su arıtma makinası satıyorlardı neyse

herif başladı sular kireçli böbreğe vurur idrara vurur içmeyin sağlık şöyle böyle filan sonra

aleti çalıştırıp test edelim dedi neyse mutfakta musluğa bağladık bir bardak doldurdu dedi bakın işte

kireç yok 0 kireç içine birşey de damlattı kireçsiz olduğunu gösteren sonra dedin bakın şimdi kireçli su

ile eli yıkayınca köpük filan kalmaz aldı deterjanı yıkadı elini normal deterjan filan gitti sonra arıtma

su ile yıkadı gitmiyor köpük ovala ovala gitmiyor adam karizma yaptığını sandı ama babam öyle

bir şey söyledi ki adam gitmekten başka birşey yapamadı :) baba dediği 'madem elimi yıkadığımda 

köpük sabun geçmeyecek o zaman niye alayım elim sabunlu mu dolaşayım yemek yiyeyim :)' herif

birşey demedi toplandı gitti :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cappuccino
    cappuccino's avatar
    Erkek

7000 tl ye halıcı tükkanı açarız be a

demir alsam dünyadan bana karışan mı var ?
Toplam Hit: 2856 Toplam Mesaj: 22