folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Romantik Söz Ve Şiirler Arıyorum (Liseli Konusu Değil :D)

Romantik Söz Ve Şiirler Arıyorum (Liseli Konusu Değil :D)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

Sayın müridler

Onlarca site var bu konuyla ilgili ama hepsi aynı şeyleri içeriyor ve yüzde doksanı apaçi kültüründen çıkmış sözler. Bana da çok fazlası lazım içlerinden seçiyorum ama verimsiz bir iş. Bildiğiniz biraz daha elit yerler var mı? Arabeske bağlamadan adamakıllı romantiklik yapan :)

Ne yapacaksın derseniz müridlerime açıklarım bir kavanoz aldım küçük kağıtlara yazıp içini dolduracam.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Hakikaten nettekiler dert be ya.. Zmaninda ben de cok aradim bulamadim adam akilli, oturdum kemdim yazdim :)

Siir yaz hocam, yine o kucuk kagitlara birer birer bolustur, sonra igneyle del suslu bi iplE bagla birbirlerine :)

Sen istedigin kadar gunde bi tane de, en fazla iki gunde bitirecek zaten nutella yer gibi hepsini :D

Kolay gelsin

( siiri akrostis tavsiye ederim )

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Sonra denize bırakacaksın ve bir deniz kızının bunları okuyup seni bulmasınımı bekleyeceksin ?

Hocam elite bir şey istiyorsan aklını kullan ve spontane ol. O zaman en kralı ortaya çıkar kendin yazacaksın kelime haznen çok mu az ? sözlüklere bak biraz mecâz-i, kinâyeli, eh birazda kafiyeli bir bukle olsun.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı

Hakikaten nettekiler dert be ya.. Zmaninda ben de cok aradim bulamadim adam akilli, oturdum kemdim yazdim :)

Siir yaz hocam, yine o kucuk kagitlara birer birer bolustur, sonra igneyle del suslu bi iplE bagla birbirlerine :)

Sen istedigin kadar gunde bi tane de, en fazla iki gunde bitirecek zaten nutella yer gibi hepsini :D

Kolay gelsin

( siiri akrostis tavsiye ederim )

abi canımı nutella çektirdin gece gece ya. Of  gidip alayım bari.

+ akrostiş şiirin sirkülasyonu kısadır, normal git, hece ölçülerine uymadan daha doğaçlama.

10000 şiir yazdığın birine en fazla 1 kere akrostiş yap.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

hocam bir sürü yazdım çeyreği dolmadı kendim yazmakla başedemem ki bu arada denizkızı da fena fikir değilmiş aslında :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

bildiğim site yok ama bildiğim güzel bir söz var satıversem gözlerini şu fukaralık zamanı pazarda . kim bilir kaç servet verirlerdi sarraflar sırf ışıltısına

İts My Life. NOW or NEVER
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    blackglove bunu yazdı

bildiğim site yok ama bildiğim güzel bir söz var satıversem gözlerini şu fukaralık zamanı pazarda . kim bilir kaç servet verirlerdi sarraflar sırf ışıltısına

Hocam sen ilk şiirden satışa getirdin kızın en güzel yerini :))

uLtRaLoVeR bunu yazdı

hocam bir sürü yazdım çeyreği dolmadı kendim yazmakla başedemem ki bu arada denizkızı da fena fikir değilmiş aslında :)

Hocam yazdıklarını copy paste yap tekrardan at :)) 1001'in 1'i diye etiketide koydunmu gelmeyecek kız yok :|

Şaka bir yana tek satır ufak ufak ayrı şiirlermi istiyorsun yoksa, 4'lük olarak mı istiyorsun.

Zeytun-i tarafından 22/Eki/12 21:29 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    blackglove bunu yazdı

hoca benim eski kırık buna bayılıyordu bak birde bu vardı bunu depresifkalemden bulmuştum herhalde ama kendime çevirdim :) bir gece bütün kelimelr yandı o geceden sonra kelimelerin tek anlamı vardı 2 hece 5 harftı adı ümrandı(bnim eski kırık)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Siyaheldivenin sözü beğendim ben :)

Akrostiş dediysem de akrostişle doldurmasına gerek yok ki, bi tane yazsın işte kavanoza

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı

Siyaheldivenin sözü beğendim ben :)

Akrostiş dediysem de akrostişle doldurmasına gerek yok ki, bi tane yazsın işte kavanoza

o beğenen gözlerin güzelliğidir :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    blackglove bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    blackglove bunu yazdı

hoca benim eski kırık buna bayılıyordu bak birde bu vardı bunu depresifkalemden bulmuştum herhalde ama kendime çevirdim :) bir gece bütün kelimelr yandı o geceden sonra kelimelerin tek anlamı vardı 2 hece 5 harftı adı ümrandı(bnim eski kırık)

Abi kırık nedir ya ortada bi yaşanmışlık var elbet iyi kötü şeyler yaşanır ama eski sevgilin sonuçta, kimisi de ayrilana kadar askim ayrildiktan sonra orospu falan der ya arkasindan, uyuz olurum..

...said addicted.
Toplam Hit: 2092 Toplam Mesaj: 30