Root'lu Uygulamalar ( Android )
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------doga seslerini bulabilcegimiz bir uygulama varmı deniz orman yagmur vs
-----------------------------NatureSoundLimitless (wifi gerekli)
MusicTherapy alternatiflerinin çoğu ücretli.
-
VEXTA bunu yazdı:
-----------------------------hocam bende samsung s3 war. rootlarsam cihazım garanti dışı kalır mı ?
-----------------------------
Hayır çıkmaz. Rootladıktan sonra diyelim dokunmatik çalışmıyor Garantiye veriyorsun. Cihazın rootlandığını anlıyorlar ve senden yazılım parası 30TL falan bi ücret alıyolar, tekrar orjinal rootsuz yazılım yüklüyorlar. Onun dışında tüm arızaları Garanti kapsamında yapıyorlar. -
-
HyP-X bunu yazdı:
-----------------------------Bu da c/c++ derleyici
-----------------------------php için bişey var mı?
-
LasTMohicaN bunu yazdı:
-----------------------------HyP-X bunu yazdı:
-----------------------------Bu da c/c++ derleyici
-----------------------------php için bişey var mı?
-----------------------------Code Editor and FTP Client for Android
(Php, HTML, CSS, Javascript, XML Editorü olarak iş görüyor aynı zamnda ftp cillent destekli)
Kayıt gerekliymiş hocam
Bide böyle bişe buldum
İki adet yükleyici dosyası var, nasıl yüklenceği..
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------la abi bu s2 var bende ics4 kurulu orjinsl rom ysni kies ile günvcelleme yapıyorum. ben bunu rootlamak istiyorum ama orjinal gitmesin yine güncelleme olduğunda kkies güncelllesin orjinal ics4 ğün üstüne sadece root yetkisi almak sitiyorum bunu nasıl yaparım araştırsdım ama buşlamaadım hep romlarla birlikte root var sadece orjinale root bulamadım bilen varmı_?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399Derdinin ilaci burada. Sadece derlenmis orjinal kernel yukler, baska herhangi bir degisiklik yapmaz, ben de senin gibi Stock ICS 4.0.3 ROM ve derlenmis kernel ile root yetkisi aldim.
Ama islemi yapmadan once orjinal kernel bilgilerini bir kenara not et yada yedekle, aksilikler icin.
kolay gelsin...
-
HyP-X bunu yazdı:
-----------------------------Bu uygulama root gerektirmez ancak elbet lazım olur, kimse cihazının çalınmıycanı garanti edemez
Millet bu uygulama müthiş telefonunuz çalındı, elbet internete gircektir(yani)
- Uygulamayı indirp kurun(açın, izinverin)
-www.androidlost.com sitesine girip telinizdeki google play hesabınızla burda login olun bu kadar
Telefonu sessizde olması problem değil; oturduğun yerden nete bağlı bi pcyle; burda Controls sekmesi altında;
Deneyebilirsiniz; Alarm çaldırabilir(henüz yakınlardaysa :D), gps konumu sorgulatabilir(nokta atışı yapıyo)
gpsi aktifleştirebilir,heleki phone status denen bişe varki telefonun içindeki yazılımın sürümü,batarya durumu,
imei-model-sürümü, IP si, ID si, mac adresi, hangi zaman diliminde olsuğuna kadar apayrıntılı veri sunuyor.
Telefona sesli(ingilezce yanlız; daha BETA da) yazılı mesaj yollayabilir, telefonu ordan belirlediğin kilitle açılcak şekilde kitleyebilir(bence ilk yapılması gereken bu)
ekran görüntüsü ve kamerası yardımıyla fotoğraf alabilir, ses kaydı alabilir(1saate kadar), SD cartı formatlayabilir,
kimi aramış-kim aramış kimle görüşmüş kimle mesajlaşmış numara bazında bilgi alabilirsiniz vs.....
ADAMLAR AŞMIŞ..
-----------------------------Bu da alternatif olaraktan.. WhereisMyDroid
Uygulamada telefon kitleme varmı bilmiorum ancak diğeri kadar kapsamlı değil;
sadece mesaj yoluyla alarm aktifleştiriyor.(yukarıdaki gibi nete bağlı olma zorunluluğu yok)
-
HyP-X bunu yazdı:
-----------------------------HyP-X bunu yazdı:
-----------------------------Bu uygulama root gerektirmez ancak elbet lazım olur, kimse cihazının çalınmıycanı garanti edemez
Millet bu uygulama müthiş telefonunuz çalındı, elbet internete gircektir(yani)
- Uygulamayı indirp kurun(açın, izinverin)
-www.androidlost.com sitesine girip telinizdeki google play hesabınızla burda login olun bu kadar
Telefonu sessizde olması problem değil; oturduğun yerden nete bağlı bi pcyle; burda Controls sekmesi altında;
Deneyebilirsiniz; Alarm çaldırabilir(henüz yakınlardaysa :D), gps konumu sorgulatabilir(nokta atışı yapıyo)
gpsi aktifleştirebilir,heleki phone status denen bişe varki telefonun içindeki yazılımın sürümü,batarya durumu,
imei-model-sürümü, IP si, ID si, mac adresi, hangi zaman diliminde olsuğuna kadar apayrıntılı veri sunuyor.
Telefona sesli(ingilezce yanlız; daha BETA da) yazılı mesaj yollayabilir, telefonu ordan belirlediğin kilitle açılcak şekilde kitleyebilir(bence ilk yapılması gereken bu)
ekran görüntüsü ve kamerası yardımıyla fotoğraf alabilir, ses kaydı alabilir(1saate kadar), SD cartı formatlayabilir,
kimi aramış-kim aramış kimle görüşmüş kimle mesajlaşmış numara bazında bilgi alabilirsiniz vs.....
ADAMLAR AŞMIŞ..
-----------------------------Bu da alternatif olaraktan.. WhereisMyDroid
Uygulamada telefon kitleme varmı bilmiorum ancak diğeri kadar kapsamlı değil;
sadece mesaj yoluyla alarm aktifleştiriyor.(yukarıdaki gibi nete bağlı olma zorunluluğu yok)
-----------------------------androidlostta da var sms üzerinden kontrol hacım. en gelişmişi o.
-
alexelebek bunu yazdı:
-----------------------------BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------la abi bu s2 var bende ics4 kurulu orjinsl rom ysni kies ile günvcelleme yapıyorum. ben bunu rootlamak istiyorum ama orjinal gitmesin yine güncelleme olduğunda kkies güncelllesin orjinal ics4 ğün üstüne sadece root yetkisi almak sitiyorum bunu nasıl yaparım araştırsdım ama buşlamaadım hep romlarla birlikte root var sadece orjinale root bulamadım bilen varmı_?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399Derdinin ilaci burada. Sadece derlenmis orjinal kernel yukler, baska herhangi bir degisiklik yapmaz, ben de senin gibi Stock ICS 4.0.3 ROM ve derlenmis kernel ile root yetkisi aldim.
Ama islemi yapmadan once orjinal kernel bilgilerini bir kenara not et yada yedekle, aksilikler icin.
kolay gelsin...
-----------------------------yani tam olarak anlatabilirmisin ne yapmam gerektiğini?
her ihtimale karşı yedeklemeyi nasıl yapacağım rom yedeklemesini.. komple şu anki romu yedeklemem lazım bisorunla karşılaştığım zmamam geri yükleyeyim..
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------alexelebek bunu yazdı:
-----------------------------BosphorusPasha bunu yazdı:
kolay gelsin...
-----------------------------yani tam olarak anlatabilirmisin ne yapmam gerektiğini?
her ihtimale karşı yedeklemeyi nasıl yapacağım rom yedeklemesini.. komple şu anki romu yedeklemem lazım bisorunla karşılaştığım zmamam geri yükleyeyim..
https://hotfile.com/dl/160218589/7a9512b/CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5.zip.html Bu sana gereken kernel, indir.http://www.youtube.com/watch?v=6KFgwqE4yoE Bunu izle, Odin araciligi ile nasil yapilacagini gosteriyor ve videonun bilgi kisminda islem sirasi var.
Kerneli telefonuna kurmanin iki yolu var, 1) Odin adli programla PC araciligi ile 2) CWM adli programla dogrudan telefon uzerinden. CWM' i marketten cekebilirsin, Odin'i burdan al
https://hotfile.com/dl/160218952/c73c2e9/Odin3-v1.85.zip.html
Eger CWM ile yapmak istersen, indirdigin kerneli dahili sd karta at sonra pc ile tel arasindaki kabloyu cikart, CWM'i ac ve oradan reboot in recovery secenegini tikla telefon recovery modda tekrar acilacaktir, oradan install zip from sd card' i sec sonra choose zip from internal sd card' i sec ve sonra telefona attigin kerneli sec, yes de ve telefonun yeniden acilmasini bekle. Eger tekrar acilista sari bir ucgen gorursen islem basarili olmustur. Eger daha da fazlasini ogrenmek istersen google'da gezin biraz...
Kolay gele