Rus Kadın Polisleri Dudaklarından Öpmek
-
Yeni polis yasasını 1 Mart'ta yürürlüğe sokan Rusya'da sokaklar ilginç bir eyleme sahne oldu. Siyasi ve sanatsal unsurları birleştirdiği eylemleriyle dikkat çeken Voina isimli grubun bu kez hedefinde kadın polisler vardı. Voina mensubu kadın aktivistler, başta Moskova metrosu olmak üzere sokaklarda gördükleri kadın polisleri dudaklarından zorla öptüler.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/46950/polisleri-dudaktan-opmek
-
oha türkiyede olsa azına sıcarlar
-
vay arkadaş
ne diyeceğimi bilemedim :)
-
bildiğim kadarıyla rusyada polisin sorgusuz sualsiz vurma yetkisi var.eğer öyleyse büyük cesaret
-
Rusyaya vize kalkmıştı demi :)
-
şu üniformalardan bulup hemen rusyaya gitmek istiyorum :(
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------
çükünüde kestirmek zorundasın =) -
phoneix bunu yazdı:
zigana bunu yazdı:
çükünüde kestirmek zorundasın =)
yufff yani biz o amaçla gitmicez suratı birşekle sokarız yeter diyorduk . :D -
ya neyi tartışıyorsunuz... Gördünüz polisleri erkek gibi duruyorlar neredeyse... Tek açıklaması var... Erkeksizlik sendromu... eylemi falan bahane ediyorlar :P
tamam kabul abazanca bir yorumdu laf olsun diye söyledim... Bir kereye mahsus sazanlık yapıp konuya dalayım diye.
-
sokakta olmasada bir cok rus ve ukraynali kadin polisi dudaklari dahil olmak uzere bir cok yerinden opmuslugum var. guzel bi duygu.
-
Milamber bunu yazdı:
ya neyi tartışıyorsunuz... Gördünüz polisleri erkek gibi duruyorlar neredeyse... Tek açıklaması var... Erkeksizlik sendromu... eylemi falan bahane ediyorlar :P
tamam kabul abazanca bir yorumdu laf olsun diye söyledim... Bir kereye mahsus sazanlık yapıp konuya dalayım diye.
-----------------------------hacı öyle deme ya,gayet çıtırlarıda var video da :D ama ''lezbiyenlik sendromu'' diye damgalarsan belki daha mantıklı olur ;-)