Rusların Son Bombası Devasa Uçak
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------DreamNatreX bunu yazdı:
-----------------------------
daha kolay vurulur,
-----------------------------
üstündeki silahları iyi incele zaten uçak vurulmak istese her uçak vurulur..bunda 10 tane gönderecen 5 dk da donanma felan bırakmazlar
sanırım deniz için üretilmiş bunlar
-----------------------------bu uçak çıkarsa emin ol savunmaya önem verirler. füzenin gitme sn 5 sn ken 3 düşürürler.
-
Bazı seyler sadece görünen amacı için degildir.O ülkenin teknik-üretim-kapasite-endüstiri alanında ki sınırlarını göstermek ve propaganda amacı içinde üretilir.
-
bunlar ıkıncı dunya savası zamanlarından kalma ama sımdı ruslar bunları modıfıye edicek tekrardan kullanıcak, tabı cok yuksekten uctugu ıcın yerden menzıl dısı kalıyorlar vede vurulmaları ımkansız ama gunumuzdekı jetler keklık gıbı avlar
-
belkide asiri hizli ucuyordur bu ruslarin ucagi
yok yok,ruslar yaptiysa bi bok vardir kesin :D
-
deniz için olabilitesi yüksek
-
Uçucu Bismarck :)
-
üretildiği tarihide dikkate alırsak ozamanlar kimse bunu kolay kolay vuramazdı. gerçekten bir baş yapıt :|
-
Hacı Çok Yakar Be Bu Şimdi Bu Km en az İki Varil Mazot Yaksa Yok altından kalkamayız.En iyisi Atacan Sıralı Lpgyi Sonra Tamam
-
Radara yakalanmıomus gerek yok havaya bakan görur zaten bunu (: Bence gereksiz bir proje en büyük ucak olcak die yapmıslar ise yazık etmişler...
-
MUthis bisey ak, ucarken goresem kessin UFO dur derdim :D ayrica bunun nukleer yakit hakma ihtimali yok. kimin gotu yer nukleer enerjiyle calisan bir ucagi vurmayi :D arti acik hedef olsa da kolay kolay dusucegini hic zannetmiyorum... dusene kadr da nekadar zarar verir orasi tartisilir...
Toplam Hit: 5222 Toplam Mesaj: 34