Rust Sunucusu Açtık
-
Elinde cracklisi olan varsa deneyebilir mi servera girmeyi
-
3 gb civarıymış. en erken yarın iner, indiğinde girmeye çalışacağım.
-
beyle bi hata verdi birazdan çıkmam lazım diye kurcalayamadım pek. crackli son sürümü galiba piratebaydan çektim.
-
O hatayı verdiyse crackli ile girilemiyor demek ki. Crackli oynayan çok varsa vds var ona da crackli sunucu kurabilirim.
-
valla ayarlar en kısıkta bile fps çok çok düşüktü o yüzden çok şeyapmam ben yani. netten mi yoksa oyundan mı bilmiyroum da benim ayarlar o kadar kısıktı ki minecraft bile daha gösterişli grafiklere sahip yani. bi de bir bölümün yüklenmesi 20 dakika sürer mi arkadaş ya.
-
Konu silinebilir tbt'den böyle işlere girilmeyeceğini bir kez daha anlamış oldum. Adam evi patladı diye bilgisayarımdan gmail'i açık görüp nitradodan şifre istedikten sonra admin olup kafasına göre girip sunucuda sağı solu patlatıyor. Ne yapıyorsanız tek yapın ortak iş ne olursa olsun sıkıntı.
-
server sonu kötü bitmiş :D arkadaşlar rust oynayan varsa beraber girelim bi servera
-
bizde bir arkadasla kasiypruz oynamak isteyen pmden steam atsın bi serverda baslariz sw wipe yedi dün baska sw ariyoruz kasicak
-
insidae bunu yazdı
bizde bir arkadasla kasiypruz oynamak isteyen pmden steam atsın bi serverda baslariz sw wipe yedi dün baska sw ariyoruz kasicak
Bizim servera bekleriz hocam, Rustafaryan
@anaconda ayni sekilde hocam :)
izzmarit tarafından 02/Ara/16 08:11 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdıinsidae bunu yazdı
Bizim servera bekleriz hocam, Rustafaryan
@anaconda ayni sekilde hocam :)
tekrar mı başlasam napsam :W
gerçi baya bi update almış.