Rusya Kırım‘I İşgal Ediyor
-
HolyReform bunu yazdı
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25936548.asp
ABD Başkanı Barack Obama’nın Ukrayna’daki gelişmeler karşısında Rusya’ya yönelik sert ekonomik yaptırımlarla izolasyon süreci başlatılacağı açıklamasına Rusya’dan karşı açıklama geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ekonomi konular danışmanı Sergey Glaziyev, “ABD ilan ettiğini pratikte hayata geçirmeye kalkışırsa Rusya dolardan vazgeçerek başka döviz türlerine yönelecektir. Kendi ulusal hesap sistemimizi kurarız” dedi.
işte bunu yaparsa bütün dünya zarar görür. ki demişlerse emin olun yapabilecekleri için demişlerdir...
ruslar blöf yapmaz abi bunu unutmayın.
dipnot: bi anlamı var mıdır bilmiyorum ama 3 ay önce 1 dolar 32-33 ruble arasında gezinirken şuan neredeyse 37 ruble.
-
İnşallah böyle bir savaş olmaz. Çünkü eğer rusya'ya karşı bir operasyon düşüncesi olursa döner yine bizim götümüze girer.
Karadenize gemilerle açılmak için sonuçta bizim boğazlarımızı kullanmak durumunda ülkeler, her türlü iki taraf arasında göt gibi kalırız.
Başımızdaki adamların bu tür bir kirizi yönetebileceğini de (bkz. en basitinden gezi olayları) düşünmediğimden sonucu bizim için çok kötü olabilir.
Ayrıca herhangi bir avrupa ülkesinin bu tür bir savaşa onay vereceğini de sanmıyorum. Sonuçta füze kalkan sistemi tamamlanmadı ve Rusya nın elinde hala dead hand (perimeter) gibi bir sistem var.
-
Dolar kurundaki oynama türkiyeye 4milyar dolar zarara yol açtı. Savaşı düsünemiyorum bile. Doğalgazı petrolü.
-
Ukrayna’daki gerginlik Rus ekonomisini derinden sarstı. Borsa 1 günde 58 milyar dolar erirken, Rus para birimi de değer kaybedince Merkez Bankası faiz artırmak zorunda kaldı
http://ekonomiekibi.com/haber/detay/11580/putinden_rus_ruleti
-
son durum ne az önce 32.gün reklamında rusya kırımın kontrolunu ele aldı kırım parlemantosu rusyaya baglanma kararı aldı vs diyodu
-
-
Baracuda bunu yazdı
son durum ne az önce 32.gün reklamında rusya kırımın kontrolunu ele aldı kırım parlemantosu rusyaya baglanma kararı aldı vs diyodu
Parlementoda rusya ya bağlanma kararı alındı. Yakında bir referandum yapıcaklar ama formaliteden olacak gibi, artık kırım diyince aklınıza Ukrayna değil Rusya gelsin :)
-
Hani USA (A.B.D.) esip gürlüyordu noldu ?
-
paduwan bunu yazdı
Ancak ahmak olmak lazim savas cikmasini istemek icin
bana didin sanırım :D
hacu siz anlamıyonuz işte
şimdi ruslar nekadar ukraynada erkek varsa alayını mikip öldürecek ne olacak 2ci almanya vakası
ukraynayı Türkleştirecez okadar hatun boşta kalacak
ukrayna Türk olacak :D
-
endenius bunu yazdıpaduwan bunu yazdı
Ancak ahmak olmak lazim savas cikmasini istemek icin
bana didin sanırım :D
hacu siz anlamıyonuz işte
şimdi ruslar nekadar ukraynada erkek varsa alayını mikip öldürecek ne olacak 2ci almanya vakası
ukraynayı Türkleştirecez okadar hatun boşta kalacak
ukrayna Türk olacak :D
yani şunu ciddi ciddi yazıyorsun bide. bizde ciddiye alıp msj yazıyoruz sana :|